Jump to content
GIGN Forum

Olimpiskās Spēles...


Kiwix
 Share

Recommended Posts

:)

Cereesim shodien uz biatlonistiem (Bricis, Liiduma, (varbuut) Rastorgujevs), bet taa klusi... Mož kaads izšaus...

P.S. Sportacentraa viens pamaniija baigo sakritiibi - komenteejot M. Riimenim pie zelta tikushi Rubenis, Štombergs, vakar brāļi Šici...

Mož Mārim jāsaak komenteet hokejs??? Mož kaads paarsteigums hokejaa turniiraa sanaaktu... :D

Bet tas taa...

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 202
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

:) Shodien neskatishos 1mos divus braucienus,ritnakt kad hokejs bus,tad arii pec hokja skatishos izskjiroshos braucienus :) Taa jau shodien jaskataas BIATLONS :)

Martins, nevis Mārtiņš ;)

Spriežot pēc intervijas viņam trase pat ļoti iet pie sirds. Un treniņu rezultāti rāda, ka viņš ar katru braucienu arvien vairāk pierod un uzrāda ātrākus rezultātus.

Link to comment
Share on other sites

Tas, ka Ņiživijs ir iemācijies vienā veidā vai nu pauzēt, vai pavilkt uz ērto un ielikt virs lavenes ripu, tas nenozīmē, ka viņam ir labākā tehnika komandā. ;)

Nu nez, man tomēr liekas, ka Miķelis vairāk iziet uz ātrumu, nevis tehniku. Un Dārziņam noteikti ir viena no labākajām tehnikām komandā.

Link to comment
Share on other sites

Puiši tiešām nostartēja godam. Galvenais Tomasam saņemties, viņš paļubomu var labāk, kas attiecas uz Martinu, novēlu nenolažot psiholoģiski, kā nekā otrie braucieni jāiesāk tieši viņam un spiediens noteikti ir milzīgs kā šobrīdējam līderim. Lai veicas, ceram, protams, uz zeltu. :)

Link to comment
Share on other sites

Nu reali ja vinsh starta ieskrejienu njems tikpat labi kaa ldiz shim tad Montgomerijam nenokjert,jo ieskrejiens dzekam galigi neiet un tur arii vinsh zaudee startaa,jo trasee iet lidzigi kaa Martinjam.... A Tomassam 3shais plekjis arii tiri aizsniedzams :) 1labs ieskrejiens,un jau pirms 4taa brauciena buus 4tais :) Talak jau jaskataas kas un kaa :) Okej vopshem hokejs shodien un tad go go go DUKURI :) Gara nakts buuus :0 Ali jaieperk :)

Link to comment
Share on other sites

Es jau veel ceru, ka Dukuri vareetu izciiniit dubultuzvaru, bet nu tas ir diezgan nereaali (0,7s). Katraa zinjaa buus smagi, lai arii priekshaa ir ne tik stabili brauceeji, tomeer aizmuguree ir 2 maajnieki. :)

Blaa, es atkal alinju nevaru dzert, jo saites saraavu. Jaanjem kaut kas stipraaks. ~_~

p.s. Shodienas slovaaku speele nedod pamatu lielam optimismam pret Chehiju. :/

Link to comment
Share on other sites

GoOD Men kapaaa :D IR agaligaa tinteee :) Lab es uz partiiiii,bleee kaa galva saap,bet pox :) Es atrubiishos 100punktelj,ja kas zvanishu pa nakti ezim un noskaidroshu rezultatu :) Bkleeeee ar kaajaam majas pa nakti buus jaiet :( Tas gan nerulleee!

Edited by GooD`MeN
Link to comment
Share on other sites

:fsckinsad:

Bleee 2trais.... pox ka SUDRABS + 50k kabataa + pieredzes trukums+ veic jaunu ieraxtu olimpiskajaa vesturee!

Da man ir pox :) Protams Zelts arii bija njemams,bet nu zaudeet KANADIETIM,kas tur dien dienaa braukaa,neredzu neko slikti :) Neviens Vaacietis pat nav 6niekaa!

Link to comment
Share on other sites

Eeee Bricitim vel ir varianti :)

. Šobrīd Latvijas izlases līderis sarakstā ieņem 32. vietu, taču, visticamāk, nestartēs amerikānis Džeremijs Tīla, un cerības tiek liktas arī uz viena no divu ukraiņu (Derizemļa un Sedņevs) atteikšanos no starta. Situācija gan būs skaidra tikai divas stundas pirms starta, kad tiks publicēts galējais dalībnieku saraksts. Starts sacensībām ar kopēju startu vīriem tiks dots pulksten 20.45.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...