Jump to content
GIGN Forum

Olimpiskās Spēles...


Kiwix
 Share

Recommended Posts

Dīvaina tā trase, kur tas cilvēks nositās. Kā var atstāt metāla konstrukcijas tik tuvu ledum, pat neaptinot viņas ar kautkādu mīkstu materiālu..Ja pat būtu tīkls, šaubos vai viņš būtu līdzējis.

EDIT: Heh, kamēr rakstīju, tikmēr jau iepostoja, ka ir matrači. Žēl, ka vienmēr kautkam ir jānotiek, lai sāktu rīkoties.

Edited by kRi
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 202
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Silovs parliecinoshi tiko uzvareja to Japoshku :) Taa kaa japoshka bija parak lens ar to rezutlatu ko vinsh sasniedza varetu reali nepietikt jo pagaidam 5taa v ieta no 10 sportistiem...Noteikti ja butu atraks pretinieks arii pieliktu pats,bet nu ko dariit :0 tapat zinam ka vinja kronja disciplinas tikai vel priekshaa :)

Link to comment
Share on other sites

;)

Guljus ta vinja varbut burku nenolaidis bet stavus toch :0 bet zini ko shitaa bus pate svarigaakaa sacensiiba jo ja te tiek punktos,tad iedzishanaa arii vares tikt punktos un tad vismaz MASSU starts butu nodroshinats,ja sheit bus dimbaa,tad arii talak bus dimbaa... Vismaz no 88 sportistem 60niekaa lai tiktu iedzishanaa jatiek vismaz 2vam musu sportisteem :)

Link to comment
Share on other sites

:(

10 vieta olimpiaadee (Silavs)!!!! Kaada veel runa par tuuristiem... Rubenis veel ar var tikt 10niekaa, taa ka viss normaali... Jaa cereejaam, bet nesanaaca...

Un tie kuri nebija pretendenti tie arii nostarteeja savaa liimeni... Un ja esi izpildiijis normatiivus olimpiaadei, tad stulbi buutu nepiedaliities tajaa, ne?!

Dirst gudri visi varam, bet kaa pie lietas taa nekaa...

Nosleepo tu kaut vai 5-10 km... Shaubos ka sasniegsi dizhu rezultaatu...

Link to comment
Share on other sites

HAHAHAHA :)

LATVIJA-KRIEVIJA

17.00 14.00 1.06

Kurš grib kļūt bagāts? :DD Nu nevajadzēja jau tik ļoti mūs nenovertēt :( Lai gana atceroties Soltleiksitijas spēli, 9:2 štoļi bija :) Te laikam gaida tas pats :DD Ja nu vienīgi Rus vārtsargs būs izkāpis ar kreiso kāju no gultas un Karsums izrubīs spēles sākumā Ovi un Malkinu :DD Citu variantu laikam nav :) Es jau iztēlojos virsrakstu, Latvija cieš fiasko,pret Krieviju...Metienu attiecība 60:10 par labu Krievijas Izlasei :) Da lab pifčiku tapat iepirkšu un īkšķus turēšu :) Brīnumi tak mēdz notikt :)

Link to comment
Share on other sites

Masaļskim mazais laukums ir liels + , jo viņš labi strādā ar nūju. Vakar lasiju NHL apskatu par LV izlasi un viņu prāt Letiņiem nr.1 vārtu vīrs būs Naumovs. Domāju , varam pacīnīties. Galvanais būs spēles sākums un izturība mazākumos , meistarība vairākumos.

Krievija - Latvija 1.05 14.80 24.50

? optibet

http://icebox.lv/lv/vgalleries/view/interv...sparu-daugavinu

Edited by ekopuika
Link to comment
Share on other sites

Naumovu varetu ielikt vienigi lai buutu izbriins, wtf??? Kas tas tāds :) Bet nē domāju ka Masala tiktu nomainīts vienīgi pie rezultāta 6-7 : 0 Nee nu ja Masala bus sarijies seenes un uz galvas staves un musejiem bus normali iekshas ,iedot krieviem iekshaas,tad jau variantu ir :) Vopshem ja mums kritis viss kas var iekrist un kam jaiekrit tad izredzes ir,jo metienu bus maz,lielakoties spele uz musu vārtiem un būs vien ar 3 maiņām jau no spēles sākuma jāsāk spēlēt...Galvenais pašiem iziet vadībā un pēc iespējamības ilgāk neļaut krieviem iemest,bet nu vienalga variantus neredzu īpaši ,bet nekas :) Ka būs tā būs :)

Link to comment
Share on other sites

Nu es dzirdeju ka vinjam 22 :whistling: bet nu jaa jauns vienalga,bet nu ko dariit,damums vnm neveicas CHEMPII Scherbatihs pastiepa muguru,medalis aizgaja secen :( Tagad Mininam aklaa zarna arii sheit vinjam vnk bobaa bus jasezh un parejiem jastumj,tatad pirmajaa 6niekaa toch taa vinsh netiks,atkal medalis garam..Propopchukai pirms olimpiades arii kaut kas bija,arii atkriit...Aij....

Link to comment
Share on other sites

Velns shodien viss bija pakartots Bricim :) Bricis saka 1majaaa grupaaa bet nebutu vinsh katraa shautuveee pa 1nai r eizi kljudijies butu 5taa vieta ,bet uzreiz pec 2tras shautuves sakaa riktigi SNIEGS un lietus gaazt,un parejie visi tik blieza garam,bet nu 14vieta teicams rezultats,bet butu pa nullem butu teicamajaa 6niekaa :) bet nekas iedzishanaa ceru ka buus vel labaak :) Uzveraja Jay par kuru tikai otreiz kaut ko dzirdu :) Faq gan bija dzirdets bet shoks ka visi Greisi,Tchudovi,Bjorndaleni,Fourcade,Landertingeri pat 20tniekaa netika :) Totolizatoraaa vareja uzvariities :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...