Jump to content
GIGN Forum

Cs Promod @ Csp.gign.lv


worm
 Share

Recommended Posts

csp_logo.png

Ir palaists testa versijā CS:Promod 1.04b uz gigna. Adrese ir csp.gign.lv. Lai varētu šo modu spēlēt ir nepieciešams:

1. Novilkt no gigna Counter Strike: Source FULL v74

2. Novilkt no CSPromod saita pašu modu: http://cspromod.com/download Piezīme: ieteikums vilkt nevis installeri, bet gan .zip arhīvu, jo citādi viņš uzinstalēsies nepareizā vietā.

3. Atveram arhīvu un tur esošo direktoriju iemetam iekš galvenās CS Source direktorijas, tur pat, kur atrodas hl2.exe fails. Rezultātā direktorijai vajadzētu izskatīties šādi:

post-1-1265785955_thumb.jpg

4. Nokopējam shortcutu, kas palaiž CS source un nomainam propertijos parametru -game cstrike uz -game cspromod (vajadzētu izskatīties aptuveni šādi: "C:\Program Files\Valve\CS Source\hl2.exe" -appid 240 -game cspromod -console)

5. Ja ir vēlme, varam arī nomainīt shortcuta ikonu :)

6. Laižam spēli un no konsoles konektējam uz csp.gign.lv

7. Have fun :)

p.s.

Ne visas lietas pašlaik strādā ar admin komandām, kā arī tiesības nav izdalītas, bet kaut kad tuvākajā laikā centīšos nokopēt tiesības no CS serveriem. Pats geims joprojām ir gļukains, mēdz nokārties kā arī bieži sanāk spēlē aizķerties aiz visādiem priekšmetiem un iestrigt, tāpēc neraudat :)

Link to comment
Share on other sites

to worm.

Reku http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=118332 - sourcemod 1.3.1 šodien palaists, itkā kaut kāds promoda suports pielikts klāt.

Es sourcemodu compilēju no sources, kas ir ņemta no viņu developmenta vides... tas nozīmē, ka man ir svaigāka versija nekā downloados pieejamā :) pietam man ir arī pašam savas lietas iekompilētas iekšā, kuras es cenšos arī dabūt iekšā oficiālajā sourcē (kas visticamāk notiks ar nākamo relīzi).

Link to comment
Share on other sites

:) pietam man ir arī pašam savas lietas iekompilētas iekšā, kuras es cenšos arī dabūt iekšā oficiālajā sourcē (kas visticamāk notiks ar nākamo relīzi).

Jauki. :thumbsup:

Ja stipri nenoslogo serveri, var uzmest 100 tikreitu.

Jautājums par CS:S serveri. Ir iespējams uzlikt kādu force rate pluginu? Lai klientiem automātiski pievienojoties tiktu safiksoti rati.

Link to comment
Share on other sites

Fizika līdzīga, jeb movements līdzīgs kā Cs 1.6. Jo viens no beta testeriem tieši iekš movementa ir NumB, kurš ir devis lielu ieguldījumu Cs 1.6 kreedz, jeb lēkāšanas vēsturē, un bezmazvai XJ Kreedz komūnas dēļ, atcēla double duck slow funkciju, kura bija vienu brīdi iekš cs 1.6 ielikta. Tapēc double ducks ir līdzīgs +- cs 1.6 double duckam.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...