Jump to content
GIGN Forum

Sn00p

Mirstīgais
  • Posts

    266
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Sn00p

  1. Gign csdm stati. Ar maniim pigori? , tas viss bija safabriceets, nekas nopietns jau nebija. paldies par rec. saakshu sodiit nepaklausiigos, ja satikshu.
  2. Sveiki, Peec pusgada nespeeleeshanas uz gign serveriem, jau vairaakus meeneshu speeleeju cs ik pa briidim. Laiks aaraa NL sudigs, un pa briidim sanak paspeleet. Tikai ir viena probleema, nereaali lielas cheateru skaits csdm serverii. Dajebkad kad ieeju gign cs un csdm cerveros, paraadas kaads brashais 30 min laikaa, un kapaa tur ar speedinju, aiminju, mauc kaa helehoptera propellers un visiem kaaposti paarshkelti, tik ik pa briidim ielago, kad var noaimot vinju. principaa juutams adminu truukums, nez cik reizes ir saukti admini un atnaak 1/8 gadiijumiem tikai. Varbuut LV ir labs laiks un visi normaalie pa juru dziivo, tad nenormaalie ar aimiem mauc pa csdm un es meterologjisko apstaaklju pieviltais. Veeleetos sanjetm tik shokomandu (vai jajum sliekas ka tik speeciigus lidzekljus pret chteateriem es nevaru izmantot, tad ko citu) xb uz csdm.gign.lv protams saprotu, ka diezvai man kaadsveeleesies atjaunot komandas, kas man agraak bija , bet banoju vairumaa un ar precizitaaat 99% . Apnjemos tikai konkretos supermuudzhus banot. Sn00p
  3. mulkis esi tur un jaa pirkut steampowered.com nevis .cz, .net vai hz kur vel + pats nepirku pirka geksis no kso.lv un vins datiem vairs natiek klaat. un man support teica ka acc neeksistejot vairs Pusiit, tu izteikties maaki, vai tev probleemas, kaada slimiiba? Uzraksti normaala veida teikumus, kurus ,citi lasot, var saprast, ko ar to tu esi domaajis. es lasu um man saak saapeet galva no taviem 3 vardu teiukumiem ar nepabeigtu domu. Steam'am ir supports, kur tu droshi vari griesties ar savu probleemu un meeginaat atguut savu steam acc.
  4. NU paljube mana grupa vinees NU ja skataas Ngear izlosi, tad B grupa vienkārshi spārda bez variantiem, visiem pa pakalju!
  5. Kd tiks palais turniirs ? tikai ne brivdienas! brivdienas ir jatpushas nevis jaspele turnirs :/
  6. Nosaakuma nopeerc win 7 ! nav skanja ? varbuut arii nebuus! parbaudi vai tava skanjukartei vispar ir driveri prieksh win 7. Razhotaaja maajas lapaa!
  7. Shaujas labi, juutas patiikami, Models taapat saks - GIGANTI no cs:s. I like!
  8. Worm +1 tev es parvacos uz csp
  9. :/ nee fail izmers nevaretu but problema, saspiestaa veidaa tas aiznjem pa tiesham maz! vai tev konsolee kas rakstiits , kad tu konekteejies serverim klaat, vareetu izkopeet to peec konekta saturu. kaadu OS(windows ? vai kas cits ?) tu izmant ?
  10. Visticamāk tev ir "nomutēts mikrafons" tb uzlikta "Mute". kaada Operetajsistema tev ir , vai izmanto kaadu Audio karti? personigi Creative kartē man pēc noklusējuma "default" mikrafons nestrada, jo ir uzlikts Micrafon FP vai Audio IN. Need more info.
  11. Paarinstalee audio driveri. piesleedz citu devaisu paskaties vai skan vai ne, hardware settingos izveleis pareizo audio hardware . pieseedz citu audio karti apsties vai nav skanja. untt
  12. jaa meeginaaju tas saka ka vis esot ar VISTU chiki piki kaut taa nav taisniiba, lai sasper zibens Microsofth
  13. Sveiks, Man bija lidziga situaacija, kurai labas beigas nebija. pameegini datoram sledzoties ieksha uzreiz pec POST nospies F8 un izvelies ieiet safe mode. Ja tev izdodas atver start/settings/control panel/administrative tools/ computer management/ storage un nospied uz Disk management tur tu vari redzet savus diskus datoram. uzspiezhot ar labo pogu virsu diskam labaja sadalj izvelies Properties un izvelies lapinju Tools. vari palaist programmu Error check. ja ir bad sektori, tad ar disku klaajas slikti. Vai ieejot tai pasha safe mode, izvelies system restore un izvelies to datumu, kad tev ar datoru vis bija kaartiibaa. Protams iesaku noskanet pret virusiem( un vislabak to butu izdatiit ar tavu cieto piesledzot citam datoram)
  14. Sveiki ekspertiem, Atnesa man pazinja darba datoru uz kura staav Vista Home Basic. Sisteemaa ir nodefinets 1 lietotaaja kont, kas ir arii administratora konts. ja normaalaa rezhiimaa meginu ieiet, ievadu paroli, paradas "Log in successful" un pec paris secundem "Logging off". taatad ir kautkas noticis ar sistemas failiem vai registru LAIKAM. Probleema taada, ka uz ta lietotaaja darba virsmas bija daudz svarigu dokumentu(ligumi, psutijumi, izmaksas un terinju visaadi biroja gramatvediibas papiiri), kas ir jaadabon atpakalj!!! Ieejot safe mode, es ar to pashu paroli varu ielogoties, bet uz darba virsmas ir 3 shortcuti tikai. Ne minjas no dokumentiem. eju uz C:\users\BK&MA\desktop\ tur arii nav neviena redzama faila iznjemot tos dazhus shortcutus WTF notika? kaa atguut tos dokumentus no darba virsmas ? ir kaadi piedaavajumi ? p.s. izmeeginaaju ntas metodes!!! un System restore diemzhel nav pieejams,es nezinu kapeec(laikam no datora pirmsaakuma jau bijis izsleegts). 1)iznjemu cieto noskaneeju pret virusiem(virus nebija, bija threat par cookies) 2)(piesledzu hdd pie sava pc)un no mana xp windows nevar piekljut daudzam mapeem, desktop mape taapat tuksha 3)userinit.exe (kas saistas ar SUUDA VISTAS lietotaaj profilu loginu failoshanu - parakstits daudzas vietas) iztas normaals un modificeets itkaa sen: 2008.02.11 4)registra parakos un tas userinit.exe pierakstiits pareizi (kaa windows majas lapa noradits)un dublejoshos ierakstu lietotaj kontu registra nav, 5)pameginaju pat atgut deleted un lost failus, atguvu 1000 .doc failus bet tikai kaadi 5 bija lietotaaja desktopa, un parejie ir praktiski neatverami- saturs nelasams. 6)safe mode pat meeginaaju izdzest lietotaaja paroli izmantojot control paneli/lietotaaju programu. kad restarteju u n meginu nospiest lietotaja ikonu lai ielogotos, paraadas- "logging in" un pec 2 sec "Logging off".
  15. man ir tieshitaadi pashi settingi un viss straadaa. tiek saglabaatas paroles piem uz sho pashu saitu gign.lv Browsers nesaak pats no sevis jokus dziit. iespeejams esi sakeeris kaadu zarazu bet nu protams ir majaslapas kaa one.lv kur parolju atcereeshanaas ir nonjemta, ja taa var teikt.
  16. Kaapeec gan ne. Looks good to me. Domajams, ka tava matesplata sata savienojumu atbalsta. tad tik uz priekshu
  17. grietins varbut palasi kaadu informaciju par DNS un tiikliem internetaa? ja galigi neko nesaproti, tad samaksa specialistam un tas tev to izdaris. varbut nor3c tev par nelielu atlidzibu palidzes , jo izstas, ka tu uzdod jautaajum katram skaidrojumam, ko tev uzraksta par iepriekshejo jautajumu.
  18. johnatan, tad kad tu perc WIRELESS accesspoint, vinjam nak lidzi softs. tad kad tu sakonekte no sava datora ar access pointu tev ir ispeja vinju nokonfiguret atrodi manuaalii to adresiiti kas jaaieraksta browseraa lai tiktu vinjam klaat. un ttaalaak jau ir tehnikas jautaajums. iecheko manual !!! veiksmi
  19. tas nav errors tas ir Notice! izlasi sapratiisi, vai iztulko pa vaardam ar vardniicu ! kur ir probleema ?
  20. ROFL kaa tad tu iesledz eksploreru, ja tev nav neviena ikona un startup liinija? :?
  21. Esmu pret tiesiibu pieshkirshanu shim jaunietim. Par to kick par lamashanos man vis ir skaidrs... pats vinsh forshi lamaajas un negrib buut sodiits. Pietam veel juutas aizskarts par to ka vinju soda par parkapumiem kurus pats izdara. NEE , no manas puses.! Skatiit sheit
×
×
  • Create New...