icecube Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 yo. Varētu kāds padalīties savā pieredzē par slēpošanas/snova trasēm Latvijā. Kur krutāk, lētāk, vieglāk nokļūt. Interesē uz 5h/visu dienu +inventārs. Esmu Rīgā. Cik parēķināju, cenas visur līdzīgas. Varbūt kāds var kautko pateikt par LIDO kalnu? Tur ļoti demokrātiskas cenas izskatījās. Arī par Rāmkalniem pie Siguldas - tur kautkas ir mainījies salīdzinot ar '06 gadu, jeb tie paši 2 jobanie nobraucieni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 Par cik man beši tālu kaut kur braukt, tad es visbiežāk braucu uz Riekstkalnu Baldonē, par cenām nezinu, inventāru neīrēju, gan jau webā ir. Par trasēm varu teikt, ka man patīk, pietiekoši daudz vietas kur izvērsties, palēkāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 Riekstkalns ir miskaste, viņi neko nedara , lai attistitu to vietu , tikai vāc piki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 jā, nu tu jau vienmēr visu zini labāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 lol,tieši riekstukalns kaut ko dara lietas labā atsķirībā no milzkalna,cik man zināms nakam sezon riekstukalnā varbūt bus half pipe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 nu pastasti pedejo 2vu gadu laika , kas ir uzlabots ? pat iebraukshanas cels ir tads pats suds. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 snoweriem ar pieredzi visvairāk patiks žagarā snowparks... savukārt, ja patīk vienkārši nobrauciens, tad iesaku siguldas pilsētas trasi, jo tas nobrauciens ir viens no garākajiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 (edited) kada starpiba iebraukshanas celjam lol trases ir labas, pilnigi pohuj kads iebraukshanas celjs, 4x4 iet visur kads sakars pec ta vispar vertet kalnu!? eniivej turpat blakam ir mezhkalni, tur arii ir ok, lai gan ar snovu tur maz ko darit un pacelaji tadi pasudigi, leeni. Edited January 24, 2010 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleasure Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 Cik esmu braucis Latvijā, tad visur man ir bijis pa īsu tas prieks! pārāk mazi nobraucieni, man liekās viskrutākais bija siguldā, visgarākais nobrauciens. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvaX Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 Vari laist uz to pašu Lido kalnu, tur pa trīnīti var no 17-23 braukāt un ja tas nav izdevīgi, tad es nezinu kas ir... Trasei tur arī nav ne vainas, bija kaut kādi nabadzīgi džampiņi arī. Vispār kopumā, tādā žagarā izgāzt naudu par tik īsu kalnu jēgas nav, tad labāk pakrāt un aizlaist uz alpiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 žagarā var paņemt biļeti uz 5h pa 8Ls un pēc nobrauktām 3h pārdot biļeti pa 6Ls been there, done that Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 Pēdējo reizi Riekstu kalnā biju pirms trīs gadiem. Arī tad personāls skaidroja, ka uz sezonas beigām jābūt halfpaipam. Kopš tās reizes neesmu bijis un neesmu arī interesējies - ir uztaisīts vai nē -, bet izskatās, ka tāda pati pīlīšu pūšana turpinās vēl šobaltdien. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 been there, done that Diezgan pastulbi 2h pārdot pa 6ls ? Biju pagājšnedēļ , pārdevu atlikušās 2h pa 3ls. Tas , kurs nopirka no tevis pa 6ls 2h ir daunis piedod man. Un tu ari neesi sevišķi gudrs pārdodot 2h pa 6ls . Tad es labāk nopērku 3h pa 6.5LS Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33tkr3wz00r Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 Milzkalns ir OK. varētu vel pamēģināt Jēkaba gravu - netālu no Tukuma puses tīri normāls kalns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 kāda Tev sūda daļa, par cik viņš pārdod? es varu pateikt, ka esi daunis, ka pa 3ls pārdevi un nespēj pa 6ls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 Daunis un ne visai gudrs šajā situācijā var būt tika tas, kurš nopirka. Worms var pretendēt tikai uz mahinatora godu. Un varbūt, ka čalim vajadzēja tieši uz 2h un negribēja ņemt pa 6.50 uz 3 ( ja tur uz 2 h nav vēl cita, zemāka cena ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arejs Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 es nesaprotu, kā jūs to stulbo hivemaindu varat te paciest. butu es te pie varas, nahuj aiztriektu to dauni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 Arej muti peec auguma, un neizmanto mat. Man vissvairak intrese tas lido kalns. Cik tur jamaksa ar inventaru [snowu] uz kadam 5h.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 Man vissvairak intrese tas lido kalns. Cik tur jamaksa ar inventaru [snowu] uz kadam 5h.? Tu no mēness esi nokritis? Nezini googles meklētāju? LIDO KALNS Ice cube, tu varēji stādīties priekšā kāda tev ir pieredze slēpošanā/snowošanā. Kā lai es tev tagad kaut ko iesaku, ja nezinu vai tu maz uz kalna jel kad esi bijis? Viss ir ļoti vienkārši - jo tālāk kalns atrodas no Rīgas - jo relatīvi lētāk tas arī maksā. Par Lido kalnu esmu dzirdējis tikai labas atsauksmes tā kā droši var iemēģināt. Protams, ja esat no Kurzemes puses, tad izdevīgāk un prātīgāk būtu apmesties tur pat viesnīcā un uztaisīt 2 dienu slēpošanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted January 25, 2010 Author Report Share Posted January 25, 2010 vidējas ;] Nezinu, kas Hive'am Riekstukalnā nepatīk, cik esmu bijis, diezgan interesanti nobraucieni, lai gan nav īpaši daudz ar ko salīdzināt. Aizlaidīšu uz LIDO kalnu, iečekošu kā tur ir, cik palasīju, labas atsauksmes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 Logjika tomer nav tava speciigaakaa puse,bet nu lai jau taa buutu Nez esmu bijis tikai taj Zviedru cepurē,nu ja tu esi iesācējs,tad tā ir pašnāvība no tā kalna snowot lejā,bet tā īstenībā 1mā vieta tam kalnam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now