Jump to content
GIGN Forum

Slēpošanas/snova Trases


icecube
 Share

Recommended Posts

yo. Varētu kāds padalīties savā pieredzē par slēpošanas/snova trasēm Latvijā. Kur krutāk, lētāk, vieglāk nokļūt. Interesē uz 5h/visu dienu +inventārs. Esmu Rīgā. Cik parēķināju, cenas visur līdzīgas.

Varbūt kāds var kautko pateikt par LIDO kalnu? Tur ļoti demokrātiskas cenas izskatījās. Arī par Rāmkalniem pie Siguldas - tur kautkas ir mainījies salīdzinot ar '06 gadu, jeb tie paši 2 jobanie nobraucieni? :)

Link to comment
Share on other sites

kada starpiba iebraukshanas celjam lol

trases ir labas, pilnigi pohuj kads iebraukshanas celjs, 4x4 iet visur :D kads sakars pec ta vispar vertet kalnu!? :blink:

eniivej turpat blakam ir mezhkalni, tur arii ir ok, lai gan ar snovu tur maz ko darit un pacelaji tadi pasudigi, leeni.

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

Vari laist uz to pašu Lido kalnu, tur pa trīnīti var no 17-23 braukāt un ja tas nav izdevīgi, tad es nezinu kas ir...

Trasei tur arī nav ne vainas, bija kaut kādi nabadzīgi džampiņi arī. Vispār kopumā, tādā žagarā izgāzt naudu par tik īsu kalnu jēgas nav, tad labāk pakrāt un aizlaist uz alpiem :)

Link to comment
Share on other sites

Pēdējo reizi Riekstu kalnā biju pirms trīs gadiem. Arī tad personāls skaidroja, ka uz sezonas beigām jābūt halfpaipam. Kopš tās reizes neesmu bijis un neesmu arī interesējies - ir uztaisīts vai nē -, bet izskatās, ka tāda pati pīlīšu pūšana turpinās vēl šobaltdien. :lolza:

Link to comment
Share on other sites

:) been there, done that

Diezgan pastulbi 2h pārdot pa 6ls ? Biju pagājšnedēļ , pārdevu atlikušās 2h pa 3ls. Tas , kurs nopirka no tevis pa 6ls 2h ir daunis piedod man. Un tu ari neesi sevišķi gudrs pārdodot 2h pa 6ls . Tad es labāk nopērku 3h pa 6.5LS

Link to comment
Share on other sites

Man vissvairak intrese tas lido kalns.

Cik tur jamaksa ar inventaru [snowu] uz kadam 5h.?

Tu no mēness esi nokritis? Nezini googles meklētāju? LIDO KALNS

Ice cube, tu varēji stādīties priekšā kāda tev ir pieredze slēpošanā/snowošanā. Kā lai es tev tagad kaut ko iesaku, ja nezinu vai tu maz uz kalna jel kad esi bijis?

Viss ir ļoti vienkārši - jo tālāk kalns atrodas no Rīgas - jo relatīvi lētāk tas arī maksā.

Par Lido kalnu esmu dzirdējis tikai labas atsauksmes tā kā droši var iemēģināt. Protams, ja esat no Kurzemes puses, tad izdevīgāk un prātīgāk būtu apmesties tur pat viesnīcā un uztaisīt 2 dienu slēpošanu.

Link to comment
Share on other sites

vidējas ;]

Nezinu, kas Hive'am Riekstukalnā nepatīk, cik esmu bijis, diezgan interesanti nobraucieni, lai gan nav īpaši daudz ar ko salīdzināt. Aizlaidīšu uz LIDO kalnu, iečekošu kā tur ir, cik palasīju, labas atsauksmes.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...