Jump to content
GIGN Forum

Gaiziņš


cSpoks
 Share

Recommended Posts

Par snowu. Nenem instrukotru ,jo no vina jega nav nekada. Pats lenam macies uz maza LIDO kalninja un tad jav ej talak iebraukajies macies kontrolet. Sture ar delja prieksgalu un dabun deli kuram nav asas kantes. :) Pa borderiem neieteiktu braukt pirmajas 2-3reizes.

Link to comment
Share on other sites

:) labo vai kreiso. kā to uzzināt? atslābinies un lai tevi kāds pagrūž no aizmugures. To kāju ko pirmo liksi, uz to pusi dēlis.

Nu noteikti ka labo kāju.

Nākošsestdien braukšu uz gaiziņu. Vislaik velk uz snowu, bet bail riskēt. Redzēs pēc situācijas. Instruktoru jau nu noteikti neņemšu, labāk pašmācības ceļā.

Link to comment
Share on other sites

Tu tak esi lunis, kādā sakarā tu vari zināt ar kādu kāju viņam būs vieglāk? Pēc sevis spried?

Teddy: atslābinies un lai tevi kāds pagrūž no aizmugures. To kāju ko pirmo liksi, uz to pusi dēlis. Tieši tā ir jādara, lai uzzinātu kuru kāju jāliek priekšā.

Link to comment
Share on other sites

Bus kreisa 80% man un paris maniem draugiem ari likas ka laba panemam labo pusi un sapratam ka kreisajai kajai tomer vajag but prieksa! Pirmaja reize nedaudz grutak bija tapec ka neisto pusi panemu !

p.s bet nu var jau ari but laba tik no pieredzes saku, ka daudziem sajuk kuru pusi prieksa likt !

Link to comment
Share on other sites

šis topiks sāk vilkt uz tādu pašu noti kā topiks par OS, kurš labāks, ātrāks utt. :slap:

pirmajā reizē pavisam noteikti nav atšķirības uz kuru kalnu brauc, jo pirmās reizes tāpat ir jānošļūc no iesācēju kalna, lai saprastu kas un kā darbojas. Nepataisi sevi par muļķi un nelien uz lielā kalna tēlot varoni, oj kā par tādiem rēc + ja vel maisās pa ceļam parasti velta skarbus vārdus tādiem :D

Link to comment
Share on other sites

Hivemind: stāvākais iekš LV ir Hordes trase blakus pilsētas kalnam ...

Par sākumu ar snovošanu iesaku vienu lietu ... pirmo stundu lai ar tevi pa iesācēju kalnu pabraukā kāds kurš šo lietu pieprot un lai izskaidro, parāda praksē kā tas ir jādara, tālāk viss jau ir tīrākais trenniņš ...

Link to comment
Share on other sites

Anyway. Tikko biju uz zagara , konstateju , ka pat fun parks ir liels fail. Viens jumps normāls bija , kur nebija apledojis , parējie bija nekopti, un viegli traumas var noraut. Karo4 konstateju , ka LV joprojam nav ko darit ne ar snowu , ne ar slepem.

Link to comment
Share on other sites

Kā pret ledu var cīnīties? Uzmetot sniegu virsū?

Maybe mākslīgi uzpūstais sniegs derēs?

Tikko atlidoju no Lido kalna, uz bigairbag var forši paprikoloties ar snowu, tramplīnu nogāze ir labā stāvoklī diezgan. Vismaz salīdzinot ar Riekstukalnu. Man patīk kā pārsvarā visi snovbdisti kropļojas pie pacēlājiem - krīt, palecas, nokrīt un vēl kaut kā šķībi grib ielīst priekšā pārējiem. :D

Sapratu, ka LV nav kalnu, kas būtu paredzēti snovošanai, vasarā ar draugiem rezervēsim mājiņu Alpos uz ziemu, tā izdevīgāk sanāk.

A kefīrs666 vispār ir normāls gailis.

Link to comment
Share on other sites

Tas jau nu gan nav forši. Cik zinu, normāli iemācīties snowot/slēpot var tikai uz normālām trasēm. Nokāpjot no iesācēju kalna tas uzreiz ir kaut kas pilnīgi jauns, stāvs un grūts. Atceries, ka arī pats kādreiz iesācējs biji, vai varbūt tu biji viens no tiem, kas uzreiz uzkāpjot uz dēļa meta pārākos trikus un ķēri pirmās vietas borderkrosā? No visiem tiem snoveriem, ko zinu (starp citu ļoti labiem Latvijas līmenī), neviens par iesācējiem nesmejas. Drīzāk iedod kādus padomus vai pamāca ne smejas vai nodirš.

Link to comment
Share on other sites

pirmkārt es nesnovoju, no snova pārgāju uz slēpēm.

otrkārt tu īsti neizprati manu domu un man ir slinkums skaidrot, varu teikt vienu tu to nesaprati tā kā es gribēju, lai citi saprot. Būtībā lai dara kā grib, katram sava pieredze tomēr.

treškārt smejas gan un it īpaši par džinsiniekiem, lai gan nevaru teikt, ka es pats nenormāli rēcu, parasti man ir WTF skatiens =D

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...