acido Posted January 16, 2010 Report Share Posted January 16, 2010 Vajag norunāt kaut kādu konkrētu datumu, un tad jau varētu arī braucēju sarakstu uztaisīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted January 16, 2010 Report Share Posted January 16, 2010 Count me in! Braucu tikai dēļ pasēdēšanas alus pagrabā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted January 16, 2010 Report Share Posted January 16, 2010 Skaties tu mums. Varbūt tā , ka tev nepārdos . No offence. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 16, 2010 Report Share Posted January 16, 2010 jāskatās sarakstā, kas brauc nezinu kā ar slidošanu, bet sūkt kaut ko offic =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted January 16, 2010 Report Share Posted January 16, 2010 pieraksties man arī, es noteikti ar prieku aizietu paslidot kamēr ledus vēl ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 16, 2010 Report Share Posted January 16, 2010 (edited) tip šitā entw Ziediņš (mēs takš esam sakarīgi puņķutapat) Reģistrētais Pusdzīvais aGGy^ Hivemind (domā tikai alkanizēties) acido darek (h zin) samuray (tik pēc sesijas) overmind T0masS (alu iedzert) fuj1tsy (ne janvārī) Tom. (baidās salauzt kāju) Kefiirs666 ( at T0masS dzers alu) Epix (arī tik alus interesē) Alda Edited January 16, 2010 by Deadalive Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted January 16, 2010 Report Share Posted January 16, 2010 (edited) Es dzeršu alu , nekāda slidošana. edit: visiti labak. Prieks alus pa auksts. Edited January 16, 2010 by Hivemind Link to comment Share on other sites More sharing options...
entw Posted January 16, 2010 Author Report Share Posted January 16, 2010 (edited) Deadalive, labs uzmetumu saraksts. Izskatās, ka puse grib paslidot + iedzert un puse tikai iedzert. Ja jau līdz +5 grādiem, tad domāju, ka Februārī vēl būs pieejams, un tad arī jums sesijas beigsies. Tad tā arī jādara jāplāno uz Februāri. Ko pārējie vēl par šo teiks? to overmind, iekš paša Lido slidotavas var uzasināt, bet tur tāds grafiks tai slidu asināšanas mašīnai, vienreiz arī atbraucu 18:00, tipja tur līdz 20:00 ir jāstrādā tai mašīnai un nē, man pasaka, ka jau izslēdza viņu tādēļ var uzķerties baigi. Bet vairāk pat nezinu kur uzasināt, kaut kādā speciālā hokeja inventāra veikalā gan jau ir.. <<Editošu pirmo postu>> Edited January 16, 2010 by entw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted January 16, 2010 Report Share Posted January 16, 2010 (edited) entw Ziediņš (mēs takš esam sakarīgi puņķutapat) Reģistrētais Pusdzīvais aGGy^ Hivemind (domā tikai alkanizēties) acido darek (h zin) samuray (tik pēc sesijas) overmind T0masS (alu iedzert) fuj1tsy (ne janvārī) Tom. (baidās salauzt kāju) Kefiirs666 ( at T0masS dzers alu) Epix (arī tik alus interesē) Alda vareeji jau raxtiit Alise nah tad man niks vajadziigs?! 02. buutu peefe, uz vakaru veelams vai no riita Edited January 16, 2010 by Alise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 17, 2010 Report Share Posted January 17, 2010 nah tad man niks vajadziigs?! 02. buutu peefe, uz vakaru veelams vai no riita parā velreiz pupus. lab, sorī, tagad būsi Alise :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted January 17, 2010 Report Share Posted January 17, 2010 lab, sorī, tagad būsi Alise :* davai es tev ko citu parādīšu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted January 17, 2010 Report Share Posted January 17, 2010 Ja sestdien, tad jā, bet cikos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 17, 2010 Report Share Posted January 17, 2010 veel benciks japieruna! Es domaju, kad runajams variants, esmu tikai par ! Nakosh 6dien pa dienu varetu paslidot, kaadu alenu arii maybe ietriekt Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 17, 2010 Report Share Posted January 17, 2010 Nakosh 6dien pa dienu varetu paslidot, kaadu alenu arii maybe ietriekt Nu reali uz kadiem 14:00 15:00, dizhi velaak negribeetu vakara japaker cits pasaciens un registretajam ar pusdzivo arii vakara tas pasaciens japaker Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted January 18, 2010 Report Share Posted January 18, 2010 Arī par. Jācer tik, ka nauda būs. Un jauki būtu ja mani paķertu uz slidotavu Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted January 18, 2010 Report Share Posted January 18, 2010 oho! kkas nebijis ideja jau ir ļoti ok, tik nezinu, kā būs ar to slidošanu, bet alu _\|/_ varētu iedzert vienīgais kā ar tiem datumiem izdomājiet.. man pašam izdevīgāk būtu kāds februāra datums. XD samuraj, kad jums sesija beidzas.. gribētu, lai tu bleidu līdz atvelc Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted January 18, 2010 Report Share Posted January 18, 2010 kkas nebijis ideja jau ir ļoti ok, tik nezinu, kā būs ar to slidošanu, bet alu _\|/_ varētu iedzert vienīgais kā ar tiem datumiem izdomājiet.. man pašam izdevīgāk būtu kāds februāra datums. XD samuraj, kad jums sesija beidzas.. gribētu, lai tu bleidu līdz atvelc Es arī esmu par februāri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted January 18, 2010 Report Share Posted January 18, 2010 Nu davaj, tad februaarii. p.s. Hollow, kaa Jums Aluuksnee gaaja 7dien?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 jū jū.. davāj februāri tas izskatās, ka ejošāks mēnesis. disko - ar sniķi +49.. izskatās, ka pirmā kārta nebūs diez ko interesanta. bet nu nekas, iespēlēsimies, lai smiltenē varam iepērt visus Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 Opa, baigo sastaavu novaakushi esiet?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
woxeN Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 Februaarii vispaar veel buus valjaa? Anyway - neatteiktos savaakties un paaris alinjus ieshaut.. Count me in! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 (edited) Kaut gan nevienu nepazīstu no gign, bet piebiedroties varētu, jo jau kādu laiciņu plānoju aizbraukt paslidot. Arī no alus iedzeršanas neatteikšos. Edited January 19, 2010 by ImMortl Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4p1337 Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 Eh dzīvotu es Rīgā "paspiegotu" pie jums es arī. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 done.. februari peivienojos. tikai laikam nebuushu viens.. ja peivienoshos.. HL ko tu dariji aluksne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 HLTV būs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now