test2 Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 Pazīmes kuras liecina par netīru spēli. 1. Spēlētājs, kas iepriekš nav redzēts, vai arī ar nesakarīgu niku( tieši tā jebkurš svešinieks šini serverī ir potenciālais bana kandidāts ). 2. Pings - musdienās tas nav tik izteikti, bet esmu ieverojis ka džekiem ar papildus drazām pings lēkā no 30 - 50, ne kā parasti max ~30-40 . ( šis faktors tiek uzskatīs par nesvarīgu tomēr to pieminu, jo nu dažreiz vieglāk izvēlēties kuru vērot ) 3. Ilga aizkavēšanās respawn punktā vai vienkārši dīkstāve uz kādam 3-5 sekundēm, vai ilgāk ( parasti tas norāda, ka džeks kaut ko tjūno(wh skritpu vai ko citu, bet ja godīgi pie dirsas) un tas man liek vairāk viņu pieskatīt. 4. Pilnīga fb ignorance ( šis ir galvenais ierocis pret wh džekiem, jo no tā viņi nevar izvairīties ). Hltv skatos - pusis viss baltā - bet pamanās kādu nošaut, vai precīzi ideāli atkāpties drošā pozīcijā, vai arī precīzi parvietoties tālāk. Var būt veiksme - tādēļ uzreiz nebanoju, bet vairāk uzmanu, bet tādus ar 80% varbūtību nobanošu. 5. Pašpārliecināta spēle. Grūti aprtakstīt šo punktu bet varu patiekt, tie džekiņi, kas parvietojas pa karti nepārbaudot nevienu stūri un nevienu kaktiņu izraisa aizdomas un atliek tikai pagaidīt, kad tādi izdarīs savu kļūdu. 6. Samāksloti uzmanīga spēle. Daudzi uzskata ka, jo lēnāk un uzmanīgāk tie pārvietosies jo dabiskāk izskatīsies viņu spēle un SKILSS. Varu patiekt - tādi arī agri vai vēlu kļūdās 7. Tēmeklis - es esmu savā dzīvē gan daudz spēlējis un skatījies hltv demkas, tādēļ varu pateikt - ka ar fps nav vainīgs pie tēmekļa raustīšās. Tas ir kaut kāds skripts priekš lūzeriem, kas neprot šaut. Ja es redzu ka džekiņam tēmeklis raustās kā ar alchemera slimniekam(lūdzu nestastiet jokus par BURSTA KONTROLI - ticiet man tāda viņa neizkatās) sakam atā. 8. Psiholoģiskais vājums - ja man ir aizdomas, bet nekas konkrēts nav uzpeldējis es pajautāju "say "niks" tu gadijumā neblēdies?". Parast ir divas situācijas: a. Viņš saka nē un spēlē tālāk b. Viņs panikā pamet serveri ( ja godīgi b variants gadās ir visbiežāk ) Hm nevaru vairāk atcerēties - bet bija vēl Priekš tiem kas te čīkst un saka - GIGNĀ SLIKTIE ADMINI! MAN TUR SUPER PUPER 4 DŽEKIEM BANS STĀV... ADMINI NErulē ( yo usper admin iso ), atbildu - jebkuram ir tiesības sūdzēties - ieleic konsolēs infu - ieliec demku. Es personigi uzksatu tavi DRUGANI to nedara, jo uzrakstot sūdzību japievieno demka, bet demkā laikam arī pierādās viņu vaina. Nobanotie: Tapat ka ar 3k.tbapp - viņi ari var tikt ataisnoti( ja godīgi neraksturīgi man es viņu nobanoju skatoties uz viņu tikai 2 raundus par ko viņam atvainojos ). Tikai nebremzējiet - jums ir nedēļa laika, pēc tam būs par vēlu Par gign.lv Es personigi uzskatu ka GIGN.lv ir visdisciplinētākais un tīrākais serveris Latvijā, jo šeit lietas kārto nevis viens SUPER admins( un viņa jaunākais brāis un 4 SUPER DRUGANI ), bet cilvēku un spēlētāju komanda kura pieņem lemumus balstoties( daudz maz ) uz kolektīviem lēmumiem. Mazliet statistikas No tiem ļautiņiem ko esnu nobanojis( 57 ) tikai 2 ir bijuši nevainīgi( vienu man liekas pray - nobanoju uz masu psihozes pēc, jo tauta bļaustijās un man gribējas iet gulēt ), otrs tbapp Btw. Macho - toreiz ja tev nebūtu imunitāte es tevi nobanotu - nopietni, tev bija kaut kāda draza un es pie tā palikšu līdz mūža beigām. Btw. nr.2 - Macho man vajag acc ar citu niku, jo kad es ienāku servakā tauta kaut kā sastrjomijās, un pamet serveri ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 5. Pašpārliecināta spēle. Grūti aprtakstīt šo punktu bet varu patiekt, tie džekiņi, kas parvietojas pa karti nepārbaudot nevienu stūri un nevienu kaktiņu izraisa aizdomas un atliek tikai pagaidīt, kad tādi izdarīs savu kļūdu. par shito man ir viedoklis - man tieshi liekas ka paarbauda katru stuuriiti lai noveerstu aizdomas un kad kaadu noshauj tad prasa kaa zinaaja, a team biedri staasta ka vinsh visus stuurus paarbauda. P.S. - ginaa in real nav jaaskatas pa stuuriem kur kaads seedees, jo tas reti notiek, nav jau takaa Apollo katraa stuurii kaads ieseedies Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 labas paziimes, gan jau noderees. varu veel piemest * dzeks maak iet tikai uz prieksu vai taisni atpakal bet ir liideris statos. * biezi kekss apskataas uz bombpleisu un pilniigi parliecinaati neiet parbaudiit kas tur notiek, jo tur neviena nav (uzminiet kapeec). Skats apmeeram taads, ka vins paarlaiz pricelu paari lai paskatitos aiz visaam kasteem un visos sturishos itkaa redzeetu cauri sienaam. uk karoche izlemj iet citur un guess what- satiek pretinieku. aa un tie kam pricels raustaas kaa pardrociijusiem pidinjiem. Cik es zinu tad ar bremziigu kompi to ir gruuti izdariit, jo tas vienkarshi nereagee tik aatri ar zemu fps. Ta kaa taas atmaskas par sudiigu kompi, manupraat nekam neder... aj apnika rakstiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 3. Ilga aizkavēšanās respawn punktā vai vienkārši dīkstāve uz kādam 3-5 sekundēm, vai ilgāk ( parasti tas norāda, ka džeks kaut ko tjūno(wh skritpu vai ko citu, bet ja godīgi pie dirsas) un tas man liek vairāk viņu pieskatīt. nu es ta medzu deizgan biezhi darit( kad vel speleju cs ), jo man ertak spelet kad klaviatura sakrustota ar palikni un man klaviaturai noluzusi viena ta stativa kjepa, tapec es speleju ar otru nolaistu, bet vinja dazhreiz izlec un es vislaik kartoju to palikni, pa karti kadas 10 reizes to4, bet nu tas ta po! nu vel pie ieteikumiem, ja tjipa ljoti biezhi ir taa, ka ja ir aizdomas ka kaads ir 4iters un kad kads nopikstas ka vinsh ir 4iters, tad tas 4iters srazu izvairaas no kontakta, tjipa lamero tada vieta, kur neviena pretinieka nav, un tik kadu raunda beigas dzivipalikusho piebeidz, vairs neuzvedas tik parliecinati! un protams vel pec kustibam. jebkursh norm players var pateikt pec kustibam ka ir n00bs! man kautka neticas, ka kads kas kustas taka speletu CS 3. dienu, shauj labak par Gizmo, ir tiirs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydro Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 viss ir ok ! bet kapeec viss shitais ir suudziibas ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
test2 Posted September 7, 2005 Author Report Share Posted September 7, 2005 (edited) tapec ka sūdzības visi lasa Edited September 7, 2005 by spite Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydro Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 arii taisniiba... kr4 nestriideeshos ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 (edited) Bling Bling. Piekriitu visiem Bling Bling. Mainiits : Iznjemot hydro Edited September 7, 2005 by Jurko Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokor Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 nice topic 8. Psiholoģiskais vājums - ja man ir aizdomas, bet nekas konkrēts nav uzpeldējis es pajautāju "say "niks" tu gadijumā neblēdies?". Parast ir divas situācijas: a. Viņš saka nē un spēlē tālāk b. Viņs panikā pamet serveri ( ja godīgi b variants gadās ir visbiežāk ). Tagad pec šis topic visi 4iteri izmanto (a.) variants Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydro Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 da tagad visi chiiteri kuri ir lasiijushi sho topiku vai nu sapratiis ka vinjus piekjer un nespeelees ar chitiem vai arii saax domat jaunus veidus kaa apchakareet adminus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 neee nu... ja gaiss buutu tiirs, es testam ieskjiebtu par sho imunitati BET... 1) test2 ir forsh pimpis 2) cik es sapratu spite paaris reizes laboja vinja postu deelj dazhiem labiem teikumiem enivei, tevi vajadzeetu par shito labi paslapot... paslapot labajaa nozimee nevis kaa *tu esi stuulbs, jo nesargaa spotu, tapec es tevi slapoju* eu, negribi man alinju uzsaukt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 apsveicu testu, par spiiti spiteeeeeeeeeeeeees labojumiem - peedeejaa gada laikaa sakariigaakais posts visaa forumaa... keep up the good work! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 7. Tēmeklis - es esmu savā dzīvē gan daudz spēlējis un skatījies hltv demkas, tādēļ varu pateikt - ka ar fps nav vainīgs pie tēmekļa raustīšās. Tas ir kaut kāds skripts priekš lūzeriem, kas neprot šaut. Ja es redzu ka džekiņam tēmeklis raustās kā ar alchemera slimniekam(lūdzu nestastiet jokus par BURSTA KONTROLI - ticiet man tāda viņa neizkatās) sakam atā. Gribeeju nedaudz precizeet par to temeklja raustiishanos, prieksh tiem kas varbuut nezin par kaadu raustiishanos iet runa.. Taatad, daljai chiiteru meerkis peec katras lodes raujas uz leju, liidzarto, ja chiteris tur shaushanas pogu, tad meerkis leekaa uz augshu un leju. Sis efekts rodas no skripta "Norecoil" (vai antirecoil), shis skripts kompensee atsitienu (meerkis neceljas uz augshu shaujot). Saadu raustiishanos ir ljoti viegli atpaziit, un var banot neshauboties Ir taa, ka chiiterim jau tas meerkis neraustaas (raustaas meerkis tikai skatories no malas(spekteejot) vai hltv demkaas), taadeelj liedaakaa dalja chiiteru pat nesaprot kaa vinjus tik aatri piekjer, un forumos vinji raksta ka nezin kas tas norecoil ir (un patieshaam nezin ). Viss delj taa ka jaunaakajaa cdhack versijaa tas norecoil ir iebuuveets un tie stulbie pedari kas lieto chiitus nemaak atsleegt to skriptu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 test varu pateikt tikai vienu. Tu esi idiots. 1) es nečītoju. Iespējams tu mani nepazīsti, bet "I just don't do it". 2) es čītus vienreiz liku lai paskatītos luciann iekš spectiem. Man nesanāca. Nācās ar citu palīdzību uzlikt kaut kādu vecāku versiju lai demku varu paskatīties. Tas nu būtu par mani. Kas attiecas uz čītiem, tad es izmantoju ļoti vienkāršu metodi. Apskatos uz džeku un, ja ne uzreiz, tad ~10 viņa fragu laikā, var lieliski saprast cik tīrs viņš ir. Vienkārši es neko nerubīju no jaunākajiem čītiem, bet es lieliski rubīju to kā cilvēkam vajadzētu spēlēt (tb - normāli, kā parasti). Ar čītiem to neviens nespēj darīt un agrāk vai vēlāk tas atklājas. Manuprāt vislabāk var ievērot cilvēku darbību ātrumu. Tie kas ilgi (un labi) spēlē cs pārsvarā vislaik kustās, maina ieročus, lēkā utt nu tipa ir aktīvi. Avot ja es redzu, ka džekam šots ir 23:5 un viņš skrien actekā ar granātu rokā un šauj kā atsaldēts, tad uzreiz var just ka kaut kas nav tīrs (ja nevar redzēt uzreiz, tb viņam nav wh, tad parasti ir aimbots, jo to grūtāk ievērot). Vissmagākais, protams, ir ar keksiem kas māk spēlēt un čīto. Cik sapratu jackD uz gigna tā bija darījis un pirms ~4 mēnešiem bija vēl viens viltīgs kēkss. Šots ahūna labs, pats arī it kā baigi labi spēlē, bet treinā viņš nejauši nokļūdījas noreaģēdams uz džeku kas bija aiz sienas (pacēla tēmekli). Pēc tam nāca ap stūri normāli un tipa notēloja ka tikko pamanīja un nošāva viņu. Ar triumfa izteiksmi sejā viņu nobanoja. galvenā ideja šim visam ir - Apskatīt aizdomīgo kārtīgi pirms banot, jo 99% nepamatoto banu ir apmēram "eu viņš mani šitā galvā nošāva, tā tak nevar". test, jā tas viss sūds ir ok, bet tu tik un tā esi nedaudz stulbs un neproti atšķirt ākstīšanos/veiksmi/minējumus no kaut kādiem hvz tur čītiem. Pārāk aizdomīgs esi. p.s. ko gribēju piebilst tanī sakarā ko teica cold - norecoilu var pamanīt, tad ja džeks iespiež, jo, ja neiespiež, tad iespējams ka mērķis pats atnāk atpakaļ. Sajaukt jau it kā nevar, bet jūs pašaujiet pa vienai lodei sienai, spaidot peli aizvien ātrāk. Tad arī varēs redzēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 .. jo, ja neiespiež, tad iespējams ka mērķis pats atnāk atpakaļ... nee nee, galvenaa doma ir taada , ka ar norecoil merkis raujas uz leju un ljoti asi(aatri), apmeram taa kaa normaliem cilveekiem raujas uz augshu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 nu no vienas puses jau šaujot pa vienai lodei mērķis arī atnāk diezgan ātri atpakaļ, bet no otras puses jau ar rekoilu salīdzināt nevar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Posted September 8, 2005 Report Share Posted September 8, 2005 (edited) Aha, shaujot parasti(pa vienai lodei) merkis palec uz augshu un tad nolaizhas uz leju, bet ar norecoil tas uz augshu vispaar nelec, taa vietaa raujas tikai uz leju, pietam zemaak nekaa tu shaavi, un peec tam, nedaudz leenaak, celjas uz augshu atpakalj uz savu iisto vietu. Vienk viss notiek preteeji.. bez chitiem lec uz augshu, tad slid uz leju. Ar chitiem lec uz leju, tad sliid uz augshu Bet taa kaa tur veel iesleedzas aimbots, kad uzvada meerki pietiekoshi tuvi pretiniekam, tad sanaak ka tas meerkis baigi raustaas. Edited September 8, 2005 by Cold Link to comment Share on other sites More sharing options...
MALOJ Posted September 8, 2005 Report Share Posted September 8, 2005 Paldies test2 , ka radiji 6o topiku tagad labak zina6u ka tie stulbie 4iteri izkatas u ka darbojas tie scripti. ir redzeti eksemplari ar tiem jaunajiem 4itiem Norecoil un Antirecoil P.S. Esmu admins uz cita servera, kas macas no gign Link to comment Share on other sites More sharing options...
test2 Posted September 8, 2005 Author Report Share Posted September 8, 2005 1. Macho tu esi vienkārsi matains mutants 2. Es uzskatu ka toreiz tu biji nerātns zēns! Un pie tā es palikšu! 3. Bla bla bla - te kaut kāds teksts ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 8, 2005 Report Share Posted September 8, 2005 tu esi kakains kukainis un bonusā vēl idiots, jo tavi uzskati ir nepareizi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted September 8, 2005 Report Share Posted September 8, 2005 Es uzskatu ka toreiz tu biji nerātns zēns! tas man atgaadina filmas, ko raada naktiis pa televizoru Avot ja es redzu, ka džekam šots ir 23:5 un viņš skrien actekā ar granātu rokā un šauj kā atsaldēts ja nebuutu taa 23:5, domaatu, ka runaa par mani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted September 8, 2005 Report Share Posted September 8, 2005 nice topic 8. Psiholoģiskais vājums - ja man ir aizdomas, bet nekas konkrēts nav uzpeldējis es pajautāju "say "niks" tu gadijumā neblēdies?". Parast ir divas situācijas: a. Viņš saka nē un spēlē tālāk b. Viņs panikā pamet serveri ( ja godīgi b variants gadās ir visbiežāk ). Tagad pec šis topic visi 4iteri izmanto (a.) variants Es tikai nesaprotu, chaliit, kaapeec Tu speelee runaa ar mani krieviski? Vai nu dod savu account citam vai vienkaarshi esi Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted September 8, 2005 Report Share Posted September 8, 2005 Cold no kurienes tu tik daudz zini par teim chiitiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted September 8, 2005 Report Share Posted September 8, 2005 es sapratu, ka man arii kaukas gudrs par chitokiem jaapasaka. 1kaart atceraties admini, neprasiet, ko serveris var dot jums, bet padomaajiet, ko juus varat dot serverim 2kaart par chitokiem: ir divu veidu chitoki: a) nervozie (speeleetaajs: kaa tu zinaaji, kur es esu? chitoks: ko? man nav wh) c) mieriigie (speeleetaajs: kaa tu zinaaji, kur es esu? chitoks: it's cool) (nelieku b variantu, jo tad raadaas ) otro variantu ir gruutaak atklaat, jo vinjsh tjip saka "it's cool" un tev patieshaam shkjiet, ka ir cool, ja jau vinjsh taa saka... Taapeec vajag iebraukt vinju psihee... Kaapeec vinji chiito? Taapeec, ka chitakam shkjiet, ja vinjsh labaak fragos, visi domaas, ka vinjam garaaks... Taapeec jaasaka "oi, ble! skatos, ka tev riktiigi garsh, tjip veel garaaks vareetu buut tikai dzhekam ar wh (vai cits chiits)", chitoks uzreiz pateiks "man jau ir arii wh(va cits chiits)". Viss nokaartots Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted September 8, 2005 Report Share Posted September 8, 2005 MEGALOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now