macho Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 oo, video formātā atbilde. Lūdzu, lūdzu, uz priekšu. Man ļoti interesē, kas tad te īsti notiek, es domāju tāda sazvērestība ir mierīgi iespējama, it īpaši, ja runa ir par cs serveri jo tur ne es, ne worms nespēlējam jau kādus 2 gadus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 Radiātor tu man patīc. Rēcīgi un lasāmi posti nāk no tevis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 (edited) Ok, melnais plīvurs beidzot ir kritis. Atzīstos, esmu no slepenās valdības. Varat atņemt man tiesības! Paldies tev, jupi, esmu beidzot cits cilvēks EDIT: āā, pareizi, mani kaķi lika jūs visus pasveicināt Edited January 8, 2010 by Nooke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 Nooke, Tava nodevība maksās dārgi. Un kaķi vajag man. Aina : Es sēžu melnā krēslā(ar muguru pret skatītāju) un glaudu kaķi smejoties ironiski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 Nu laikam man tiesham nebija ko darit vismaz paris minutes kamer izlasiju visas 4 lapas. Jupis, tiesam ir smagi aizgajis ar galvu varbut pec kadas dokumentalas filmas noskatisanas un paris sakritibam adminu izdaribas un forumu postos. Jupi, ja tu taisies gazt slepeno valdibu tad rekinies ar mani un manu `biedru` atbalstu. Mes ar tevi. Viva la Resistance. Un kad gazisi slepeno valdibu ( katru reizi kad to izrunaju arvien vairak pasminu ) varbut pec tam varesim parveidot GIGN pec sava prata? Nu luuuudzu es tev nekad neko citu neprasisu... bē tē vē - nerakstiju ar garumzimem jo katram burtam man jaspiez Ctrl+Alt+burts ;DD Ar cienu, tavs demokratiskais draugs DoubleT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 Jupi, met mieru, tie laiki, kad tēlot atsaldēto internetā bija stilīgi, jau sen ir pagājuši (man pat ir aizdomas, ka tādi laiki nekad nav bijuši). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aGGy^ Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 (edited) Baigi daudz, lasām vielas. Varu tikt piebilst, tik uz priekšu. ! Edited January 8, 2010 by aGGy^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 kas ir jupis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 Es izlasiiju shiis 4 lappuses un sapratu, ka chalis vienkaarshi ir kautkaads psihiski neliidzsvarots ( iespaidojies no kautkurienes ) vai arii ir lietojis kaadas apreibinoshas vielas. Nu kopumaa man ir paaris varianti. 1) Chalis paarskatiijies kautkaadas filmas un jauc virtualo pasauli ar reaalo rakstot kautkaadu murgu un draudot ar tukshiem vaardiem. 2) Chalis lieto apreibinoshas vielas ( kautgan arii par sho variantu shaubos... ) 3) Vinjam berniba nebija vieno no vecaakiem vai arii kaadi citi kompleksi gjimenee un tagad internetaa megjina shos kompleksus apspiest pieveershot sev uzmaniibu. Nee, es protams vinju nesaprotu. Saraksta kautkaadu bredu par to kaa izturaas admini - ok, tas veel ir pienjemami, bet tas, ka vinjsh runaa par kautkaadu specvieniibu or kas tas ir tas tieshaam paraada liidz kam ir nonaacis cilveeks. Protams, tagad vinjsh visus skalji nodirsiis & shit, bet tam nav nekaadas jeegas. Ar katru dienu paliek aizvien stuulbaaki topiki. Saakumaa kautkaadi topiki par 9 kl eksamena nelikshanu kas jau ir pietiekami stulbi un shitais vienkaarshi ir kronis. Taa pat kaa iepriekshaaja topikaa par 9 kl eksameniem shis topiks ir jataisa ciet. Cik var kult tukshus salmus. p.s - Atziistas godiigi kuram pieder akkaunts - TIMMY. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
clo? Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 bļe labi ka manis tajos skrīnos nav, jo rīkojos apmēram tāpat! oj laikam izpļāpājos par daudz.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoopfrog Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 1) Chalis paarskatiijies kautkaadas filmas un jauc virtualo pasauli ar reaalo rakstot kautkaadu murgu un draudot ar tukshiem vaardiem. 2) Chalis lieto apreibinoshas vielas ( kautgan arii par sho variantu shaubos... ) 3) Vinjam berniba nebija vieno no vecaakiem vai arii kaadi citi kompleksi gjimenee un tagad internetaa megjina shos kompleksus apspiest pieveershot sev uzmaniibu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 (edited) Edited January 8, 2010 by MeGaPiiLe Link to comment Share on other sites More sharing options...
redhot Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 o bļe, topiks kur atkal visi var pakačāt postus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 Un ko tad tu tikko izdarīji? 1) Chalis paarskatiijies kautkaadas filmas un jauc virtualo pasauli ar reaalo rakstot kautkaadu murgu un draudot ar tukshiem vaardiem. 2) Chalis lieto apreibinoshas vielas ( kautgan arii par sho variantu shaubos... ) 3) Vinjam berniba nebija vieno no vecaakiem vai arii kaadi citi kompleksi gjimenee un tagad internetaa megjina shos kompleksus apspiest pieveershot sev uzmaniibu. Nee, es protams vinju nesaprotu. Saraksta kautkaadu bredu par to kaa izturaas admini - ok, tas veel ir pienjemami, bet tas, ka vinjsh runaa par kautkaadu specvieniibu or kas tas ir tas tieshaam paraada liidz kam ir nonaacis cilveeks. Protams, tagad vinjsh visus skalji nodirsiis & shit, bet tam nav nekaadas jeegas. Ar katru dienu paliek aizvien stuulbaaki topiki. Saakumaa kautkaadi topiki par 9 kl eksamena nelikshanu kas jau ir pietiekami stulbi un shitais vienkaarshi ir kronis. Taa pat kaa iepriekshaaja topikaa par 9 kl eksameniem shis topiks ir jataisa ciet. Cik var kult tukshus salmus. p.s - Atziistas godiigi kuram pieder akkaunts - TIMMY. ? Mans domāt, ka šams tikai rāda sevi kā dauni, bet vienkārši gaida 30 lapas repliju, lai sev vienk. pievērstu uzmanību. Be real - tādu tekstu tiešām neviens nerakstītu nopietni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TIMMY. Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tepikjis Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 TIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA TIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMIIIIIIIIIIIIIJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJj patiesībā tevis nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 Vienīgā smieklīgā lieta šajā topickā ir TIMMYa posts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olways Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 Par adminiem tew taisniba +1 Jo Pars esu redzejis ka vini izturas pret iesacejiem Krc admini ir Kuri Nerespekte cilvekus Bet par slepeno validbu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 kā jau reiz rakstīju, timijs pašlaik ir labākais foruma lietotājs, paskatieties viņam pēdējos postus. TIMMY Link to comment Share on other sites More sharing options...
dasters Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 Sagatavavojieties , patiesības mirklis drīz nāks , un katrs saņems pēc nopelniem ! Slepanajai valdībai reiz ir pienācis laiks krist .. pūlcinam pūlkus šajāi grūtajai cīņai Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleasure Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 Video atbilde? To es gribēšu redzēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 Ariii ES shajaa gadijumaa nemaz neesmu pazudis,vnk jasaved savas visas lietas kartiibaa...Bet nu to ka tu esi cirvis,tas jau t apat visiem skaidrs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 Vot, ja man tagad nepienākas title vai grupa - slepenā valdība. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mo4itajs Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 Normāli, esmu izlasījis visas 5lpp. Kopumā, totāls bezsakars, autors vispār no būceņa izkritis.. Vienkārši jāignorē šādi topiki, nevis jāspamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now