TIMMY. Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 TIMMY. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 Sestdiena. Perfekta diena. Normāli pjankas dzer piektdienās, sestdienas rītā salāpās un atpūtai sēž un kapā Allstars geimu. Svētdienā daudzi dodas uz skolām, sarauj to, kas pa nedēļu iekavēts, pilda mājasdarbus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 uz šādu pasakumu es piesakos , ka komandas medikis Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted December 29, 2009 Author Report Share Posted December 29, 2009 (edited) TIMMY. Fo sho Edited December 29, 2009 by ausainis Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted December 30, 2009 Report Share Posted December 30, 2009 KSO vs GIGN izklausās amizanti, bet 15v15 izklausās vairāk pēc FUN spēles, nevis nopietnas Nebūtu iebildumu uzšaut arī ko tādu, bet ja ir vēlme uzšaut kaut ko nopietnāk, var sarunāt teiksim 9v9 Highlander ( Katra klase x1 ) vai to pašu 6v6 or smthn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted January 1, 2010 Report Share Posted January 1, 2010 TIMMY. Deeem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kangarS Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 Man kauns par organizetibu! sakuma ieliek pec tam iznjem no saraksta! P.S. Nekomentet manu postu... jo vnk riktiigi nofeilojaat juus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunthug Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 nu kkas notiek ar so pasakumu > Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Izlasi pirmo postu Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunthug Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 nu es par to kad tiesi tiks izvirziti kapteini un komandas sasauktas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted January 11, 2010 Author Report Share Posted January 11, 2010 Tātad tas brīdis nāk. Kapteiņi atsaucieties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 runājot par serveri... arena serveri aizņemties nevarēs, jo tāds vairs nepastāv, toties man nav problēmas uzsetapot jaunu serveri... kad nāks tuvāk laiks, lūgums atbildīgo par visu šo pasākumu kontaktēties ar mani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 Cerams, ka jaunais serveris vilks normāli, jo pēdējā laikā parastais jau velkas kā pēdējais nelietis Edit: Pieteikušies 48 cilvēki, būs trīs kapteiņi (16 cilvēki komandā) Jautājums: Spēlēs divas komandas, viena "skatīsies" (stāvēs malā) Pēc tam atkal divas, viena skatīsies un tad vēlreiz... Nav labāk taisīt vienu kārtīgu spēli 24 vs 24, ja to pavelk serveris? Un tad kārtīgi izzviegties Vai arī bliezt 16 vs 16 un vēl paralēli 16 vs 16, ja ir divi serveri. Vajag izštukot kamēr vēl ir laiks, lai nesanāk izgāšanās - jo šādu pasākumu tik drīz diez vai izdosies atkārtot, un gribētu lai sanāk kārtīgs movie Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 Sešas dienas palikušas un vel nav sadalīts, tapēc ir 80%, ka nenotiks, jo parāk maz laika paliek lai saorganizētu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 ja gribeetu vareetu mazu aalstaaru sariikot kautvai shodien Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 Vai tad vakardienas slideshow vairs nav? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 less qq, more pew, pew Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 WTF? Es esmu iekļauts vai nē? Cik es noprotu, tad iekļauti ir tie, kas tajā topikā bija iekrāsoti ar boldu!? Un kas tas pa Tom. - pirmo reizi redzu + tur vēl tādi, kuri 2 reizes serverī iegājuši un ar boldu atzīmēti ir! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 Tom. ir oldskūl members, necepies. Bet skatoties, ka tur tiešām ir pāris nezināmi kadri arī man rodas jautājums kāpēc Kefirčiks nav iekļauts. Kā arī vēl dažs labs gignā zināms kadrs nav paņemts (iespējams es skatos uz senākiem spēlētājiem, kuri bombīja tf gign servera sākumā un tagad varbūt mazāk.) Tas viss protams, ja bold nozīmē kaut kādu iekļaušanu sarakstā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 (edited) boldotie nav tie, kas ir iekļauti, boldotie ir tie, kam jābūt allstarā 100%. Boldotos salika teddy, jo apgrozās bieži serverī. Tātad kefīrs nav spēlējis vismaz kādu laiku! Un nesākat stresot, boldoti ir tikai kādi 30 useri, bet spēlēs 45. būs 3 komandas pa 15 spēlētājiem. Pašreiz tiek strādāts pie komandu sadales, so no stress! Edited January 11, 2010 by bullet Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 Jācer, ka nebūšu to 3 starpā, kas tiks izmesti. Teddijam laikam es nepatīku kopš brīža, kad raunda sākumā viņam pamaisījos gar degungalu un tāpēc viņš dabūja pirmajā sekundē lodi pierē Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunthug Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 u lol esmu bolda Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 Viņš serverī ir biežāk nekā tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 Bet skatoties, ka tur tiešām ir pāris nezināmi kadri arī man rodas jautājums kāpēc Kefirčiks nav iekļauts. Kā arī vēl dažs labs gignā zināms kadrs nav paņemts (iespējams es skatos uz senākiem spēlētājiem, kuri bombīja tf gign servera sākumā un tagad varbūt mazāk.) Tas viss protams, ja bold nozīmē kaut kādu iekļaušanu sarakstā. 1) kefirčiku nēesmu ievērojis, redzēts mazāk kā pārējie. 2) Tu noteikti domāji par ImprovisE, Pieshels, sunthug, H.I.M. Viņi pietiekami bieži uzturas serverī, lai varētu uzspēlēt allstarā tā tiešām nav, vnk es tevi nēesmu ievērojis tik bieži kā pārējos. Pārējie nesatraucas, tāpat visi neieradīsies spēlēt un tiksiet tāpat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 Improvise un Pieshels bombī jau sen, tos pārējos divus nezinu. Bet kā jau teica, tas nav pilns saraksts, tā kā viss oki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now