Jump to content
GIGN Forum

sunthug

Mirstīgais
  • Posts

    195
  • Joined

  • Last visited

About sunthug

  • Birthday 08/07/1994

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male

sunthug's Achievements

Kēkss

Kēkss (8/23)

0

Reputation

  1. viss tagad ir kārtībā. pēc vairāku antivīrsu instalācijas un izdzēšanas jo neko neatrada, man tikko randomā parāda ka bija vīruss, laikam esmu shitty ineta lietotājs
  2. Diemžēl arī šitas nepalīdz
  3. problēma ir tikai manam pc, iphone caur wifi iet visos saitos. dns pamainīju, nepalīdzēja antivirus kadu laiku nav updeitots
  4. Tātad esmu saskāries ar, manuprāt, interesantu problēmiņu. Dators atsakās atvērt saitus, kuri nebeidzas ar .lv un pat ne visi .lv saiti pilnībā strādā. Atverot .com vai citus, ir vai nu parasts errors "Connection closed by remote server", vai nu parādās kaut kāds kods, kā screenu es pat neveru uploadod, ne pašā gign'ā, ne, piemēram, bildites.lv, tieši šīs problēmas dēļ. Esmu mēģinājis vairākus internet browserus, uztaisīju virus-scan pilno, esmu zvanījis 'Baltkom'am', esmu restartējis rūteri. Vienīgais ko es pēdējā laikā esmu darījis to, ko nedaru ikdienā ir - es mudījos ar printeri, kuram beidzās tinte, es iepildīju, bet nelasa, jo lūk ir kaut kāds čips kas ir iebūvēts, tāpēc es palasījos un ar firmware maiņas metodi mēģināju ''salabot'', kas izgāzās, un jāāāaā, tagad lūdzu palīdzību jums.
  5. mainu pret jūsu piedāvājumiem
  6. tradojas viss no 1.lapas http://www.tf2items.com/id/sunthug
  7. meklēju Strange Rocket Laucnher
  8. Pārdodu Large Luchadore Pretī gribu metālu vai kādu citu cepuri. Par vērtību nav ne jausmas, tā kā piedāvājiet pa godīgo.
  9. Manuprāt šis ir pats labākais fragmūvijs tf2 vēsturē, pārspēj pat Fanom
  10. tu neesi izmantojis to Golden RIFT spun code?
  11. āāā, un vēl viens jautājums - vai jābūt uz aizmugurējā stikla ?
  12. Tātad radās jautājums vai braucot ar mācību atļauju jeb 'baltajām tiesībām' ir kaut kādi ierobežojumi Rīgā? Piemēram, ātruma. Āāā, un vēl viena neskaidra lieta - kam īsti jāsēž blakus?
  13. sunthug

    4O Za

    vēl dīvaini ir tas, ka dažreiz Dustbowl'ā ir 'No timelimit' režīms.
×
×
  • Create New...