Jump to content
GIGN Forum

Eziic @ Gign


eziic
 Share

Recommended Posts

Biju domājis šeit rakstīt cik daudz stundas, laika un nervu es šajā visā esmu ielicis, cik tehniski tas bija grūti dēļ ierobežotajām iespējām, tomēr tā kā šobrīd pie manis notiek neliels pasākums un es neesmu īsti skaidrā, tad lai tās visas neskaitāmās negulētās naktis paliek manā ziņā. Viss ko gribu pateikt ir liels paldies maniem TANKISTIEM par serverī pavadīto laiku, visus šobrīd nesanāks uzskaitīt un nemaz nav vajadzības, jo jūs taču ziniet kuri ir tie, par kuriem es runāju. Lai jums visiem veicas un lai vēl daudzi interesanti vakari gan virtuāli, gan reāli. Šo brīnumu gan taisīju vairāk priekš sevis un vēl būs dažas daļas, tā ka vērtējums man ir samērā vienaldzīgs, vienkārši skaistas atmiņas no tā kas te šajā serverī ir darīts. Nākamajā daļā mēģināšu iesaistīt vēl kādu brīnumdari, demo ir daudz, sūdīgi ar to tehnisko pusi. Patīkamu skatīšanos. :thumbsup:

http://files.inbox.lv/ticket/3934259623e35...eziicatgign.mp4

Iemetu arī youtube, kvalitāte gan sūkā. yo -

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

Trešās dziesmas laikā, video ejot uz beigām, sajutos nostalģiski.

nostalgic.jpg

Pubs tomēr ir tik forša un jautra vieta, ja vien ir zināmi čuvaki. :)

Lai nu kā, lieku 2 acis... Nē, divarpus acis, dēļ tiem ļoti daudziem fragiem, kurā tikai 1 paņēmi. Tāpēc diezgan ātri apnīk.

Visu video cerēju, ka es nebūšu iekritis tavos nagos, bet šeku reku beigās tomēr biju. Atceros, ka es gribēju tevi pārsteigt, aizkrienot aiz stūra un paņemot tevi ar nazi :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...