Jump to content
GIGN Forum

Jaunais Gads Tuliit Bus Klat, Laiks Ir Daavinat!


dyversant
 Share

Recommended Posts

  • Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Sāku skatīties un darīt līdzi photoshop toturiāļiem. ir sanākuši pāris nejēdzīgi fegoši teksti. iemācijos attēlos zilumus nomaskēt. Kā arī ice text.

man jau nu būtu ļoti liels prieks tikt vaļā no warn.

pēc vajadzības varu kādu sūdainu darbu iemest.

svariigi jau ir tas ko tu izdari negaidot pretii sev neko :)

Link to comment
Share on other sites

Nezinu vai to var skaitīt pie labajiem darbiem, bet šogad bija pirmais gads, kad tika sadabūtas dāvanas visiem radiem, kurus bija ieplānots šajos svētkos satikt. Un arī apsveikumi tika lipināti uz smuka, zila kartona ar visādiem pribambasiem un to jocīgo, karsto līmi, meklēti dzejoļi un sūtīti prom pa pastu. Tas gan laikam vairāk meitenes iniciatīvas dēļ, jo parasti tādas lietas nemēdzu darīt, bet šogad aktīvi piedalījos procesā un bija patiešām interesanti, svētku noskaņai viennozīmīgi +10. :thumbsup: Vēl iemācījos cept pīrāgus un piedalījos miltu kaujās. Citu auto stumšanas un vilkšanas jau tāds defaults, vairāk palicis par hobiju ne labo darbu. :)

ko tu tai savai ljubestiibai parasiiji par shito visu pretii?? :)

Edited by dyversant
Link to comment
Share on other sites

Iepriecinaj muchu un aizgaju lidz uz Z-svetku dievkalpojumu !

+ katru reizi RIMI`ti ieperkoties atvelu kadu naudu ziedojumiem 1

+ ejot pa ielu redzeju, ka meitenite iet pa celju un raud... skatos, asinjo pirksts... pasaucu lidzi, nopirku bindi un pie muchas veikalaa dezinficeju + aptinu pirkstu... sacienaju vel ar salminjiem :)

Ir jau daudz un dazadu mazu un mazsvarigu lietu, kuraas medzu palidzet... ;)

Link to comment
Share on other sites

Es personīgi ik pa laikam noziedoju kādus latus, i tuneļos i pa telefonu. Man tas tā, kinda no big deal, kad man ir nauda tad tās nav žēl.

Vienā pasākumā izmētāju vienu džekiņu kurš iekrāva meitenei, tas bija 2 nedēļas atpakaļ.

Un 24. decembrī diviem skuķiem palīdzēju dabūt viņu leksusu ārā no kupenas :D

Personīgi uzskatu ka vienmēr palīdzu cilvēkiem ja varu, taču man ir pretīga īpašība, ja tomēr kāds man neliks mieru vai aizvainos, tad to gan norakšu līdz ar zemi ^^

Link to comment
Share on other sites

esmu noziedojis, cs projektam, visi kopā darbojamies, un šoreiz pat kkas izdosies, nebūs p0k3 serveris. būs lielākā komūna latvijā :)

centos saveidot šodien kko līdzīgu logo, bet vēl jāpiestrādā.

Sāku normāli atveseļoties :D

Sāku krāt nevis visu laiku tikai tērēt.

Link to comment
Share on other sites

Nekādi ūber labie darbi laikam nav paveikti, tik daudz cik sīkumi.

Piem uzreiz pēc Ziemassvetkiem ar senci aizbraucām pie ģimenes draugiem, pāris un abiem uz 80 nēsmu drošs, palīdzējām viņiem pārbīdīt mēbeles pā visu dzīvokli. Pēc paveikuma šis, nu sauksim viņu par opi, pastāstija kā laukos esot sastridējies ar citu opi, un tad tas cits opis apgāza to pirmo opi un viņam ļoti sāpot mugura, un man viņu palika žēl :)

Tad citas kategorijas paveiktais darbs ir kādā dāņu karaokes klubā, kurā es ar savu rūmeitu likām pasmaidīt ar smiekliem visam klubam :D (es tas nekustīgais)

Link to comment
Share on other sites

Vārnu nav, bet anyway. Ģertrūdes ielas rajonā pa retam uz mēneša beigām stāv viens večuks ar nolaistu cepuri. Tur točna var redzēt, ka vienkārši nevar izdzīvot līdz pensijai. No savas studenta iztikas iedevu piecīti, zinu, ka māte arī paretam šim cilvēkam noziedo. Nabaga večukam pat asaras sakāpa acīs..

Šādiem cilvēkiem ziedot man nav žēl, bet piemēram bērniem no bērnunama...Mācījos vienā klasē, no pirmās, līdz devītajai ar diviem tādiem..neizskatītos, ka jamiem kautkas trūktu.

Edited by kRi
Link to comment
Share on other sites

Braucot uz Spici no centra puses pirms Spices ir luksofors, kur jāgaida ilgāku laiciņu, lai varētu nogriezties. Tur gar mašīnu rindu uz ragavām šļūca čalis bez kājām, kuram, kā izskatījās, ziedoja gandrīz no katras mašīnas. Tad nu arī es, mainstream vilināts, divus latus iešķiebu. Īstenībā es ar tādu ziedošanu īpaši nekad neizceļos. Atceros, ka vienā no treknajiem gadiem pālī Vecrīgā kaut kam 10 vai 20 Ls iedevu tīri lai redzētu reakciju. Eh, treknie gadi... :ermm:

Link to comment
Share on other sites

Vakar RIMI ziedojumu kastītē iemetu naudu, un kautkad šīs nedēļas intervālā noziedoju mazajai Rūtai :)

To, ko labu esmu darījis šogad ir grūti uzskaitīt, tā pat, kā arī slikto.Pēc dabas, esmu labsirdīgs cilvēks, pat pārāk, un bieži gadās, ka kāds to ļaunprātīgi izmanto sev par labu.Tāpēc, dažreiz gadās pieturēt savu labo sirdi lai negadās tādas situācijas, ka kāds to ļaunprātīgi izmanto sev par labu :/

-10

Edited by dyversant
Link to comment
Share on other sites

divīts, malacis! Ar šo topiku būs daudz cilvēkus motivējis noziedot un par to vairāk aizdomāties, cerams, ka ne tikai dēļ tā, ka mīnusā warningi iet. :)

p.s divītim -10 warn par jauko topiku :D

Edited by ry.
Link to comment
Share on other sites

Darīts gada garumā ir daudz kas labs un arī ne tik labs.

Pēdējais labais darbs bij neilgi pirms Ziemassvētkiem, kad braucot tramvajā iedevu pa degunu gopāram kurš gribēja 2 sīčiem izmānīt mobilos. Ak jā, šad tad palīdzu kaimiņienei uznest smagās somas uz 5 stāvu ^^

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...