Jump to content
GIGN Forum

Iljusinka

Mirstīgais
  • Posts

    80
  • Joined

  • Last visited

Iljusinka's Achievements

Malacis

Malacis (5/23)

0

Reputation

  1. Nu, un?!?! Ja jau viņam bija editoja, tad arī Gūdmenam tā vajadzēja darīt. Teddy, ....
  2. Nesaprotu, kādā sakarā tu uzdod šādu jautājumu?
  3. Bet kāda starpība? Visiem jāievēro noteikumi.
  4. Sveiki, tātad, šodien ieejot gign forumā ieraudzīju topiku, kurā lietotājs "Asijs" prasa, vai var nobalsot par vienu bildi. Viss ok, līdz ienāk "Teddy" un edito gan "Asija" linku, gan ieraksta komentāru. Ok, varbūt "Asijs" neizlasīja noteikumus, taču tad man rodas jautājums: Kāpēc sodīts netika lietotājs "GooD`MeN"? Šajā topikā "GooD`MeN" lūdza, lai par viņu nobalso. Neviens neko neprotestēja, pat "Teddy" uzrakstīja, ka "GooD`MeN" links bija nepareizs. Kur ir taisnīgums? Tikai tāpēc, ka "GooD`MeN" šeit ir ilgāk un vairāk pazīstāms netika sodīts?
  5. dvai, kads help. tagad raksta, ka nevar piekonekteeties. wtf?!
  6. nu, kaa, raaadaas, ka iet ieksaa, bet neiet.. sitaa: tagad itka parinstaleju... vinsh saka update un apstajaas uz 6%...
  7. hi, lieta taada, ka iesledzas pc, uzreiz paradas tas steam lodzins. es visu savadu un spiezu login, bet nekas nemainaas.. gaidiju 5min, nekas nemainiijaas... ko dariit?
  8. Iljusinka

    Turnīrs?

    haha, davai zm + war3 cup... isteniba, csdm cup varetu uzspelet
  9. es tak nezinu. kads nosaukums, cik zema?
  10. ja nevari palidzet, tad lieki neposto
  11. Varat mani saukt par stulbu, utml., bet es nevaru atrast dziļvagu, kura atrodas Dienvidamerikas rietumkrastā. varat palīdzēt?
  12. Aga. Ļoti labs. Pašam ir... Labs ātrums, viss ir labs!
  13. o, jaa, man liidziga probleemaa.. ne, vinsh laikam domaa to, ka tur labajaa pusee ir teksts un divas pedejas rindaas nav teksts...
×
×
  • Create New...