Jump to content
GIGN Forum

L-K

Mirstīgais
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

L-K's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. L-K

    Help.

    Vēlos lūgt no jums tikai vienu klikšķi par manu mammu un viņas kolēģēm - Komandas nosaukums MADONAS "CIDOnijas" Palīdzēt var ar balsojumu, var mēģināt balsot vairākas reizes dienā (1h - 1x) SPIED ŠEIT Liels paldies visiem, kas balso.
  2. L-K

    Dziesma.

    Yo. Kr4 atpūšoties no visa sāku čakarēties ar FL Studio un jā, tā rezultātā uzmeistaroju kaut kādu dziesmu. Stilu gan iedalīt nevarēs, jo ir kkāds electro/progressive house. Varētu atstāt kritiku un atsauksmes. ;D Noklausīties varat šeit http://www.draugiem.lv/heenelectro :]
  3. L-K

    Vēsture.

    Prezentācija šoreiz nederēs. :] bet nu ty par to pašu. cerams, ka kādam būs.
  4. L-K

    Vēsture.

    Heisā. Kādam nav aizķēries kāds lieks referāts par tēmu "Zviedru laiki vidzemē" un viņš nebūtu tik jauks un padalītos ar to? Draudzenei vidusskolā laikam kaut kas tāds uzdots un jā, gribās mazliet izpalīdzēt, bet atrast nekur neko nevaru. Paldies jau iepriekš.
  5. Tomēr mana ideja par turnīru aizgāja. yeahh. 1) L-K 2) LAPSA. 3) http://stats.gign.lv/csdm/player.php?id=181302
  6. L-K

    Turnīrs?

    Woow, nu jau izskatās cerīgāk. un SEK točno nedrīkst spēlēt, naaat. tagad tik jāatrod kas uzņemtos to visu rīkošanu, ja kas varu palīdzēt.
  7. L-K

    Turnīrs?

    mjam, tad nu gan ir galīgi garām, jo nu derētu kāds turnīrs, da kaut vai parastā moda 5x5. tad jau pat iekš netgeimiem varēja biežāk kādu turnīru uzspēlēt. shame on gign. a kas jūs paši admini nevariet kaut ko uzrīkot.!? a to točna pēc trīs gadiem kad cs vairs neviens nespēlēs.
  8. L-K

    Turnīrs?

    Jums te nav kaut kad ieplānots kāds csdm turnīrs. Savi 3 gadi nav nekas tāds darīts un atceroties kā vēl tās neveiksmju sērijas pirms otrās kārtas vajāja [nosvilis baroklis, pazudis nets etc], tāpēc iešāvās prātā ideja par turnīru. Beidzot gribētos kādu normālu otro kārtu izspēlēt. Tad nu vai vispār šeit būtu kas piedalās GIGN CSDM turnīrā.? Varētu par kaut kādiem laikiem savienoties, ja vien admini piekristu kaut kam tādam, kā turnīrs. Balvas varētu kaut kādus nenozīmīgus sīkumus. kkādu fīču forumā vai nez, to jau katrā ziņā izdomātu. Nu karoč te visi pierakstās kas būtu ar mieru uzspēlēt kādu CSDM turnīru.
×
×
  • Create New...