pleasure Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 darek, tev nav taisnība. Betway kad reģistrējos uzliku savu vecumu uz nahaļavu, bet kad skaitīju naudu skaitīju galīgi no cita konta. Nekāds problēmas nebija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 (edited) Par betwayu nezinu, es runāju par pokerroomiem. edit; Lai vai kā, bet vari mēģināt uzskaitīt arī tādā veidā. TP tavu profilu nobloķēs. Edited January 10, 2010 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 Laikam vēl cashoutu neesi taisījis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 (edited) Nezin neviens kur var dabut pokerstar ruumaa paroli turniram Pokerstars.tv Freeroll ? Ludzu atri palidzat. EDIT: dabuju. khe khe jacer kad labi veiksies. Edited January 11, 2010 by htrc Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJ8 Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 kāds kko ir dzirdējis par to jauno projektu high pulse ? pokera iesācēja sapnis freeroll turnīri ik pēc 15 min ar balvu fonu no 10 - 50 doļiem es tagad vēl kapāju 10 doļu freeroll, esam 4 palikuši, bet tikai 3 dabūj naudu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 balvu fonds 10-50$? ?!?! kad saaku maaciities speeleet arii speeleeju freerollus .. bet nez kapeec man atminjaa ir summas saakot no 500$ bij triobetaa vel taads forshh 25k freerolls .. un regulaari 10k freerolli bet nu deelj 0.40$ seedeet taas n stundas? ta jau labaak iet kaadu playmoney ring-game uzspeeleet .. ja neveelaas/nevar $ pats ieskaitiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleasure Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 pokera iesācēja sapnis freeroll turnīri ik pēc 15 min ar balvu fonu no 10 - 50 doļiem es tagad vēl kapāju 10 doļu freeroll, esam 4 palikuši, bet tikai 3 dabūj naudu. Nokachaju un notesteeju vienu turniru, pilnigs suds. Vismaz pie mana galda, kas bija puse kautkadu bleferi, visu laiku tikai stum batonus. Vai ari otra puse visu laiku all in. Man nepatiik. sorry par garumzimem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJ8 Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 (edited) Man vēl nav 18, tpc kapāju šitos freerollus, jo viņi ir bieži - ik pēc 15 min (~100-150 cilvēki), spēlēju arī betway un pokerstar Es tikai apgūstu pokeru Edited January 11, 2010 by RJ8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 Visu laiku esmu spēlējis Everest Pokerā. Panākumi? ~15ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 Kāds, kurš spēlē pokerstar, aizsit kādu dollāru, atdošu pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 sorry par garumzimem. playmoney speeleeji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arejs Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 klausiet vēl hivemindu, tālu tiksiet :D vienkārši tādas taktikas, bled, tev vecīt galvā ir salmi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleasure Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 (edited) nē, turnīris. rj8, es tikko vinēju vienā turnīrā 3 $, kā varu spelēt pie cash table? Man tāda opcija nav Nevar uzspiest virsū uz tā cash table. nu labi tur ir rakstīts "REAL MONEY" edits: zbal, betwaya nevaru uzskaitīt naudu. Jo ir zilā open karte. Es kādam nevaru aizmest naudu un jūs man uzskaitīsiet uz pokerstārs vai betwayu labāk betwayu, jo tur nevajag būt tam cilvēkam, kas skaita naudu. Edited January 11, 2010 by pleasure Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJ8 Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 es tak teicu, ka viņiem vēl licenze nav, ķipa beta versija, kad viņiem viss būs ok, tad ar freerollos vinēto naudu varēs kapāt pie cash table Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 papildinot RJ8 - tā vinētā nauda ir kā īstā, tikai varēs izņemt, ja iegrūdīsi 20$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleasure Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 (edited) fak, tad jau nav tolks spelēt to sūdu! Kad ir normālā versija, un var kapāt pie cash tabel,tad pamet zinju šijā topikā. edit: uzskaitiju naudu uz betway, tad uzliku bišķīt uz kazino un uzmeta šito: Jūs nevarēsiet izņemt naudu no kazino konta, kamēr nebūsiet izpildījis jūsu saņemtā kazino bonusa apgrozījuma prasības. Kas tās par prasībām, man nekas nav atācis! edit2: wtf, es betwaya uz pokera kontu nevaru uzskaitīt, kas notiek ::D edit3: uz pokeru izdevās uzskaitīt. Un par kazino arī aizgāja, vairs nevajag. Edited January 11, 2010 by pleasure Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJ8 Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 (edited) triobeta freeroll spaceDog parole - kosmoss38 Esmu apslimis, tpc sanāca šodien visu dienu kapāt pokeru pamatīgi iepatikās Edited January 11, 2010 by RJ8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 sodien nedaudz iekritu... pokerstaros 30$ nospeleju, gan gan vienu bridi biju labos plusos rit jamegina atspeleties... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleasure Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 (edited) Tagad spelēju betwaya, cik tam turniram ko tu tur iedevi to pw ir pots? un kad viņš ir? maukuri, es betwaya visu laiku vinēju, bet pašās beigās iekritu, jo vienam bija straits ar 4 kartim, blje wtf o labs, tikko papisu 14 $ betwaya Man tree of a kind ar damam, otram dzekam ar aces. Edited January 11, 2010 by pleasure Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 visi reportee savus panaakumus man shodien nevisai .. -250Ls riit jaashancee, nevaru speeleet .. nekas - 3dien buushu chempions Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted January 11, 2010 Author Report Share Posted January 11, 2010 (edited) Saaku limit holdemu speeleet, itkaa gandriiz neko nevinneeju - ~10Ls, bet reiku manliekas baigi daudz sarazhoju. Edited January 11, 2010 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 lielaakaa dalja limit playeru uz reikbeku vien dziivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 (edited) Nu peedeejaa laikaa gaajis ir taa ne visai.. Bet domaaju, ka kopumaa nav nemaz tik slikti njemot veeraa to, ka depositu nekad neesmu veicis. Savu saakuma bankrolli titan pokeri dabuju pimp my poker challange. Man liekas, ka tie bija 10 vai 15$, kaa arii 4 biletes uz freerolliem. Kad bankrolle bija veiksmigi padirsta uzspeeleeju freeroll satelliitu, kur piedalijas ~1k cilveeki un pirmie 50 dabuja biletes uz 20k freezoutu, kura ja nemaldos piedalijas kadi 700 purni. Paliku 30. vietaa un dabuju 80$. Labi apnika rakstit. Edit: Par to otro augsto kalnu - 2$ freezoutaa paliku 3. vietaa un vineju 120$ Cash game nespeeleeju.. Speeleeju tikai sng un mtt nl holdem Games no 150-175 bankrolle bija 2$ Edited January 12, 2010 by Don Bass Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleasure Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 freerolla no 10k cilvekiem, labaka vieta ir bijusi 117 laikam, 0.50 $ Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 ja spele pokerstaros, tad, protams ! "Atalgojums"salidzinajuma ar speletaju skaitu un pavadito laiku = galigi garam... Speleju pats parasti expekt`aa... ja sanak depoziteet, tad uz Pokerstariem speleju kadus GTD 1-5k $ turniirus... patiesiba speleju 4 fun pagaidam, bet ir doma uz ko vairak kaa ne tikai 4 fun ! P.S. pleasure forshi kraj postus shaja topikaa ar savam ikdienas neveiksmem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now