allworth Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 (edited) Es te taa mazliet pasuutiiju i-neta veikalaa karti http://www.doma.lv/index.php?zoomid=4366 , kuru man tuuliit uz darbu piegaadaas 8), nu es tikai taa gribeeju painformeet, ka tagad juus visus shaushu, jo man beidzot neshausies 1 lode sekundee. Nu tas taa . Shameejaa vietaa vareetu citi pakomenteet savas kartes, atsauksmes etc., jo gribaas saliidzinaat. Shito netaa saliidzinaaju ar Radeon 9800pro un shitaa tipa labaaka sanaaca ... Edited August 23, 2005 by AllwOrth Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 man ir 6800gt Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted August 23, 2005 Author Report Share Posted August 23, 2005 (edited) aawww btw man tagadeejaa karte ir kaut kaada GeForce 4 64mb or smtn , vienvaardsakot miskaste . Edited August 23, 2005 by AllwOrth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 nu, ko - apsveicu. lidz ar to ari apskauzu tevi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 gf 4 mx440 128mb agp8x - manai vecajai kastei tikai agp 4x iet.. un es zinu ka mx ir meeslu seerija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 A man ir Radeon 9250. Itkaa 128mb videokarte, bet man shkjiet ka vinja ir TOTAALS meesls Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 man ir Prolink 64MB GeForce4 MX440, kā AllwOrth izteicās miskaste, bet man priekš cs pietiek, piekam man nešaujās 1 lode sekundē, nezinu no kurienes tāds tēlains izteiciens tev sanāca. nu protams, vienmēr var vēlēties to labāko, bet pagaidām iztieku, nespēlēju nekādas baigās spēles... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 a man ir GF fx 5200 256 mb 128bit - slikta karte + veel tas, ka rams arii man ir 256 mb Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted August 23, 2005 Author Report Share Posted August 23, 2005 flashback videokartei svariigi ir arii citi dachiki ne tikai tie mb, taa pat kaa procesoriem jau uz ghz vairs neiziet. Un slow hands man operatiivaa 256 mosh arii taapee man taads leeniigs tas kompis Link to comment Share on other sites More sharing options...
StreeT Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 man ir g-force mx6600 ar 256 mb neviena jaunaa speele neraustaas un visss ir ok <laba karte> iesaku visiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 flashback videokartei svariigi ir arii citi dachiki ne tikai tie mb, taa pat kaa procesoriem jau uz ghz vairs neiziet. Un slow hands man operatiivaa 256 mosh arii taapee man taads leeniigs tas kompis piedraazt tos citus dachikus, es apskatiijos tajaa tavaa i-net veikalaa savas videokartes cenu un sapratu, ka vinja ir nereaals meesls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 slow hands man operatiivaa 256 mosh arii taapee man taads leeniigs tas kompis tici vai nē, bet man arī rams ir 256MB piedraazt tos citus dachikus, es apskatiijos tajaa tavaa i-net veikalaa savas videokartes cenu un sapratu, ka vinja ir nereaals meesls. kapēc uzreiz mēsls? es arī domāju iegādāties jaunu karti + paņemt ramu klāt, flashback, ja nav grūti paskaidro, kapēc tā karte, pēc tavām domām, ir slikta un kādā būtu tava izvēle par tādu pašu cenu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomson Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Njuu... bisk labaka pa manu jau ir bet...ne loti labaaka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 man r9550xt Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 tici vai nē, bet man arī rams ir 256MB kapēc uzreiz mēsls? es arī domāju iegādāties jaunu karti + paņemt ramu klāt, flashback, ja nav grūti paskaidro, kapēc tā karte, pēc tavām domām, ir slikta un kādā būtu tava izvēle par tādu pašu cenu? Mana videokarte ir meesls, jo man visas speeles, ieskaitot CS 1.6 ik pa briitinjam uz dazhaam sekundeem saak kjerties. Tjipa fps nosliid liidz ~20 Un nerunaasim jau par jaunaam speeleem, kuras mans suuds prieksh 128mb videokartes velk uz nepiedieniigi zemu grafiku. Ja vispaar velk... Un par taadu cenu, kaada ir manai videokartei laikam neko praatiigu nenopirksi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 nomainiju ieruusejusho radeonu 9800 pro pret Asus GF 6800LE ... 3dmark2005 uzraada ~3800 (radeons razhoja 2800) patiesibaa tauta varetu iemest sasniegtos rezultatus ieksh 3dmark2005... 3dmark05 novilkt var sheiten kaa arii pachu var dabuut sheiten papildus veel cracks dabujams spiezhot te Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 hehe, worm tas jau bik pa profesionaalu prieksh lielas daljas no foruma lasiitaajiem btw VooDoo3 owno Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted August 23, 2005 Author Report Share Posted August 23, 2005 nomainiju ieruusejusho radeonu 9800 pro pret Asus GF 6800LE ... 3dmark2005 uzraada ~3800 (radeons razhoja 2800) patiesibaa tauta varetu iemest sasniegtos rezultatus ieksh 3dmark2005... 3dmark05 novilkt var sheiten kaa arii pachu var dabuut sheiten papildus veel cracks dabujams spiezhot te hmm vieniigais, kas vinjai labaaks par 6600gt - atminjas joslas platums 256 , citi dachiki shvakaaki un vinja pa kaadiem 40 ls daargaaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 a kas tas ir ko Worms tur par failiem sameta nezeligi lieli, gribetos zinat ko dara pirms lade Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 a kas tas ir ko Worms tur par failiem sameta nezeligi lieli, gribetos zinat ko dara pirms lade notestees tavu kompi Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 hm. japalaiz tas 3dmarks Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted August 24, 2005 Author Report Share Posted August 24, 2005 hmm, es shito arii gribeeju nokachaat, bet sabijos no izmeeriem, mosh veelaak sanjemshos Link to comment Share on other sites More sharing options...
^V^ Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 a kas tas ir ko Worms tur par failiem sameta nezeligi lieli, gribetos zinat ko dara pirms lade Izmeeriis tavu kraaninju tas 3dmark. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted August 25, 2005 Author Report Share Posted August 25, 2005 Man taadi triis jautaajieni gudrajiem: 1. Kaapeec man neiet jaunaakie nvidias draiveri, arii tie kas bija kartei liidzi diskaa? Tobish uzlikt vinjus varu, bet neiet speeles, bremzee nenormaali un pakaraas . 2.Kaapeec man nav palielinajushies fps ieksh cs? Tipa duumos nebremzee, un viss chiki, bet fpsus gribeetos vairaak - kaa bja 60, taa arii tagad . Mosh operatiivo vajag iepirkt? Plaans ir naakammeenes 1gb ielikt, tad jau maniis. 3.Man taa karte baigi karst, buus jaaliek veel kuuleri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted September 1, 2005 Author Report Share Posted September 1, 2005 labs, piemetu vakar grafikai klaat veel 1gb RAMu un ar test2 noderiigajiem padomiem saliku visus v_syncus, monitora hercus etc. - tagad vareeshu saakt baudiit 100 fpsus:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now