Jump to content
GIGN Forum

^V^

Mirstīgais
  • Posts

    78
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ^V^

  1. Manuprāt no lielā serveru saraksta mēdz banot nonsteam serverus. Ne uzreiz... bet ar laiku.
  2. ^V^

    World Of Warcaft

    Uz Aszunes spēlēt laikam neieteiktu tas ir pve realms, tas nozīmē garlaicīgi , aiztinos no turienes prom senjau. Uz AQ hordes pusē ir vismaz kādi 30 deguni no lv, ja ne vairāk, bet nekādas lv ģildes nav, nēz nemaz nejūtu ka pietrūktu. Uz privātajiem serv var sabojāt tikai iespaidu par spēli.
  3. Esmu gan pats ņēmis nost prioritātes tiki kādiem processiem, bet manīt viņas gan var ar komandu 'nice' nice -n -20 ./hlds_i686..... vajadzētu būt lielākajai iespējamai prioritātei. 'man nice' ja kas . Tikai liekas ka tev būs jamodificē tas 'hlds_run' skripts nevis, 'nice -n -20 hlds_run..' neko nedos.
  4. ^V^

    World Of Warcraft

    ar to pvp man vismaz liekas ka katrai klasei ir sava taa teikt antiklase ko gruuti nolikt, piemeeram priesteris->warrior, hunter->rouge. Un ja arii esi savus talanta punktus salicis taa lai visus ownotu pvp, tad prieksh pve paliec diezgan nederiigs.
  5. ^V^

    World Of Warcraft

    Veel ne, 16 janvāri BC būs.
  6. ^V^

    World Of Warcraft

    Spēle jau sākas tikai pie 60lvl, līdz 60 lvl ir tikai apmācība , man arī diezko ineresanti neliekas taa lvloshanaas. Bet raidošana gan patīk.
  7. ^V^

    Palīgā!

    Man siemens S75 , bluetooth ir, mp3 ir, atmiņas kartte nāk līzi 128MB, fočiks 1.3MPix ir, , itkā nebremzē, Opera mini arī iet(caur pakaļu tas viss ir, bet ja kautkas ilgi jāgaida var webu browsēt), uzzvanīt arī var . Man bijušas visas siemens S sērijas sākot no S35, varbut nav pats ērtākais telefons, bet cenas un funkcionalitātes attiecība ir laba. Laikam gan cenas kategorijā neietilpst S75 varētu būt zem 180Ls. Ak jā rādžiņa gan nav.
  8. ^V^

    Hmm...

    Ja tu būtu nedzudz attapīgāks tad pamanītu ka es nekur nepieminēju kurš labāks pentium vai AMD, nēesmu gan drošs,bet liekas jaunie procesori ir visi 64bit.
  9. ^V^

    Hmm...

    Ā un redzējis esmu kā darbojas man te blakām stāv divi divprocesoru 64bit Xeoni ar 8gb ram, 15k raidinikiem diskiem.
  10. ^V^

    Hmm...

    nesmu nekaads tur guru tas tiesa, bet tu labaak pamato savus tekstus.
  11. ^V^

    Hmm...

    redboot biš jau tu arī brauc auzās ar tiem 64bit. Ja ir 64bit windows programma nekas nestrādās 2x ātrāk. Jēga no tiem 64 bitiem parādās ja griež baigās multimēdijas, spēles, datu bāzes, izmanto virs 4gb ram. Tie 64 biti ir tikai tas ka procis var sagremot vienā taktī 64 bitu mainīgos un tas nebūt nenozīmē 2x lielāku ātrumu un vēl adresācija ir 64bit, var izmantot virs 4gb rama bez kautkādiem gemorojiem. Saskaitīt 2+2 32 bitu procis un 64bitu procis izdarīs vienlīdz ātri. Draiveri ir visi windows x64 versijai, nu varbūt kautkādas pielnīgas eksotikas nav. Tiesa programmu ir maz CSS ir 64bitu, varētu būt gan tikai steam versijai.
  12. ^V^

    Hmm...

    Sen kautko tik murgainu nebiiju lasiijis
  13. wget http://www.serveriskurtastoolisstaav.com/hldsupdatetool.bin
  14. neesmu kraameejies ar freebsd , bet izskataas ka lai laistu ELF tipa binaarijus freebsd vajag kautkaadas papildus biblotekas instaleet. 1. pasties vai ld-linux.so.2 taads vispaar ir uz diska varbuut jaauztaisa kautkaatds symlinks tam ld-linux.so.2 uz /lib mapi. 2.Pasties varbuut tam freebsd jaainstalee atsevishkji ELF supports, kautkur instalaacijas failos noteikti jaabuut taadam ld-linux.so.2, tad taa paka droshi vien jaauzinstalee. taa riikotos es, un nemaz nenoziimee ka man taisniiba Kapeec neliec linux, bet freebsd ?
  15. ^V^

    Bii Em Dabljuu

    Autiтр jau smuks nav ko teikt.... Tikai cerams ka nepaliksi tвds kв liela daпa bemberistu paliek, pa vienkвєрi kretоniem uz ceпв.
  16. Dzees tur visas fignjas aaraa 1. izdari visu kas sheit rakstiits http://www.cstrike-planet.com/tutorial/1/6?send=e0xy86q4 2. paarraksti ar crackoto engine_i686.so , vai engine_amd.so failu(atkariibaa no procha) 3. Liec amxx vai ko tu tur veel gribi.
  17. ^V^

    Vw

    Nu Ford Fokus, veel izskataas ka Honda Civic, kas tur ko nesaprast ka tika noliktas visas taas mashiinas, un ka WV labaaks, pietam visas vinjas, +- vienas klases skaitaas. Ja tur buutu ferarri tad savaadaak.
  18. ^V^

    Vw

    Šīs reklāmas ir paredzētas tikai internetam un viņas pa televīzijām nevar rādīt, citādi būtu pamatīga tiesāšānas ar citām auto kompānijām, jo citu konkrētu režotāju nedrīkst reklāmās salīdzināt vienalga auto,mobilais vai kas cits. LMT un Tele2 jau arī ne reizi vien ir bijis kašķis par reklāmām. Ak jaa fordam arii bija prikoliigas reklaamas tikai internetam paredzeetas, tikai shii veca krietni. http://video.google.com/videoplay?docid=-3...+ka+cat&pl=true
  19. ^V^

    Steam Accounti

    jaa, bet kaadam tam noziime negribu striideeties te.
  20. ^V^

    Steam Accounti

    Varjau buut, bet apsties http://www.steampowered.com cenas , man liekas kautko jauc. Es zinu kapeec tie CSS, HL2 ir leetaak no maniim pirktie, bet veikalaa orgjinaalie ... Hvz. Nu cs , Cz taa vareetu buut. Man ir pamatiigas aizdomas ka tu jauc ar Hlaf Life: Source , tas nav ne HL2, ne arii CS:S , tas ir parasts HL 1 paveids.
  21. ^V^

    Steam Accounti

    Taatad ir man tagad CSS accounti ar CS:S un HL2. Varu pārdot pa 12Ls, ja minēsi kādu pārliecinošu iemeslu kapēc man pārdot lētāl varbūt arī pārdošu lētāk.
  22. ^V^

    Steam Accounti

    Orgjinaalajam diskam naak liidzi 30dienas un 10 dienas ko var iedot kaadam pameegjinaat paspeeleet, bet ja gribi tad vari arii pats sev vinjas pielikt , taataad ja nopeec orgjinaalo sanaak 40 dienas var speeleet.
  23. ^V^

    Steam Accounti

    Un vispaar shitie ieprieksheejie posti sabojaaja visu mana maarketinga izveidoto teelu.
  24. ^V^

    Steam Accounti

    Nu jaa laikam kautkas taads bija, bet ja reaali tad ieguvums ir paaraak mazs lai regjistreetu sevi kaa tur pashnodarbinaato un kaa veel tur .
×
×
  • Create New...