Jump to content
GIGN Forum

lizard

Mirstīgais
  • Posts

    59
  • Joined

  • Last visited

lizard's Achievements

Geks

Geks (4/23)

0

Reputation

  1. Shtelle tada, ka man karina serveri sak besit, nu tika risinajums hlshield un noproblem, bet man uz freebsd vinsh neiet, pirmkart komandas atshkjiras, es tas parakstiju pasha scripta, bet vinsh nespej tapat noteikt arhitekturu un ari versiju, beigas shis ka4a neta nenoteiktu linku kursh neeksiste, un netiek lejupladets tas fails. Ludz pec shi linka http://hobby.sarichioi.com/cstrike/hlshiel...ail_ver}.tar.gz vinsh mainiga vieta atstaj tukshumu un ka4a. Ideja tada kads varbut var man no sava linuxa iedot jau nogjeneretu linku un es megjinashu ierakstit ieksha, man vajag uz i686.
  2. Uzliku serevri tikko uzliku jaunako amxmodx un metamod, un kr4 vis strada, bet tads gljuks ir ka admins nestrada, ierakstu isersini faila visu ka vajag un startejot sreveri man arada ka admins ir ieladets, es eju ieksha un neesu admins nezkapec, proveju ar paroli, shamais nepiejem to paroli, kur problema?
  3. Problema atrisinata, Vienakrhsi fstaba linproc vajadzeja ierakstit, bet ir jauna problema. Uzlieku sev amdinu, un serveris iestartejas rada 1 admins loadet, iejeu serveri un esu parasts players, kur varetu problema slepties? Mosh kads normali nokonfotu cs serveri par paris litriem alus negrib pardot ?
  4. Unable to determine CPU Frequency Segmentation fault (core dumped) Tue Mar 6 20:15:41 GMT 2007: Server Quit AMD X2 5200+, ir kadas idejas?
  5. Downloading: .\vstdlib_s_i486.so DebugAssert Expr: ( close( m_pImpl->m_Socket ) ) == 0 Line: 587 File: ../Engine/Src/ContentServerBlockingConnection.cpp Abort (core dumped) Shadu eroru met, atkartojot komandu vislaik shita kljuda! Kur problema Freebsd 6.2 amd64 un 5200+. Pieljauju ka kkur varetu but problema taja ka divi kodoli, vai kkas nav uzinstelets, idejas?
  6. Nobanoju chiteri, bet shis maita lien atpakalj, kas varetu but pie vainas?
  7. Nu reali kadas atsauksmes vinjam? Reali cdhack lieto 95% chiteru. no ta tikt valja un var spelet. Vakar painja palaid pashtaisito antichitu uz deadline serveri, un reali uzreiz normali var spelet un pardabiski geimeri neparadas, konkreti var just! Nezinu kadelj shodien shamais atsledza, laikam bugu atklaja kadu..
  8. Nu zhel ka c-d neviens negrasas atjaunot, un besij ara fuckin chiteri. Tadelj domaju vai ir akds maxas anti cheats nu kautkas lidzigs c-d.
  9. Ka sauc shteli kad serveris visus datus un banus glaba ieksha mysql, kr4 ko tam vajag!
  10. Blja atmarozak, man visi faii bet vinjus nocrackot vajag, Tev skaidri gaishi uzrakstija ka unixam vajag. Kr4 atradu pats ja kadam vajag fetch http://www.cstrike.ro/cstrike_files/engine.v15.tgz
  11. Lieta tada ka tiku pie vienas kastes un vajag uzstadit cs serveri. Nu nav problemu nokachaju hlds update tool nokachaju pashu serveri, un tagad esu iestredzis! Visi pazinjas kam ir cs serveri zem *nix gulj, un nevaru dabut tos failus lai nemestu lan c class! Mosh atrastu gogle bet neatceros bija jamaina egine vai hlds faili? Ja kadam ir serveris uz *nix mosh varat padalities? Bushu pateicigs
  12. Ka no server redirektet uzerus uz citu serveri ja serveris pilns?
×
×
  • Create New...