SuperRembo Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Nu ta man skiet seit spama nav bijis sadas temas ka spikoshana. Veletos uzzinat vai jus esat spikojusi kaut kad skola un ka jus to darijat Izsmelosi varat stastiit Es personigi ar labo aci ieskatos izcilnieka burtnica vai ari pildspalvas serdei pievienoju papiru ar formulam no taluma tas izskatas itka pildspalva ar heroglifiem un nevar a4kir u4enes Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 nu ja vajag shpikot, tad izmantoju kladi, jo esmu par slinku, lai kauko slepenu vareetu uztaisiit, mana maasa gan taisiija chupam vinjus, taadus mazinjus ar roku aprakstiitus papiirinjus Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 neatceros kā saucas materiāls, bet nu krč caurspīdīgas lapiņas ar visu vajadzīgo uzrakstītu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 jaanorkasta viss, saakot ar graamataam, beidzot ar galdu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 22, 2005 Author Report Share Posted August 22, 2005 (edited) Pats labakais ka dazas stundas mob lauj izmantot Edit: Interesanti ka GIGN admini spikoja. Edited August 22, 2005 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 es lielaakajaa daljaa stundu pirmaja gjimnazijaa sedeju pirmajaa solaa , un man bija pilniigi pohuj - njeemu , veeru valjaa graamaatu un aiiiiziiiet... no problems , bet reaali shpikot jeega nav nekaada , jo nav jau nekas tik gruuts lai buutu jaashpiko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 parasti tiek rakstits uz lapinam, bet rakstot lapinas pats iezubriju visu un tad nav verts vairak tas lapinas izmantot. bik samelojos... visu neiezubriju, bet so to jau var. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 es parasti visu noskatos no blakusseedeetaaja, bet taa dazhreiz dzempera viduveeejaa kabataa : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 parasti ja kaads uztaisa spikeri panjemu vinja un nokopeeju lasiitavaa, dazhreiz taisu pats, dazhreiz vienkaarshi paprasu kaadam, dazhreiz skatos kladee, dazhreiz graamataa, dazhreiz ierakstu burtniicas pedeejaas lapaas, un tagad ir viens uuber prikols kontorldarbu burtniicaa, vecajos kontroldarbos ierakstit kur briivs viss kaut ko a un dazhreiz es arii nespikoju, un dazhreiz es nelietoju dazhreiz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomson Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Parasti fizikaa, kad formulas nevareja iezubriit rakstiju starp pirkstu spraugaam, ar maziem burtinjiem. Nevienu reizi nepiekjera! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 aha kad raxta shpikeri ar kko iemaacaas... a mums taa pagruutaak shpikot no blakusseedeetaajiem, jo mums taadu nav... kad kontrikji tad saseedina taa un sastumj galdus, lai nevareetu no kaada cita noraxtiit... bet es parasti ar kaadu meitenei no klases pamainamies ar darba lapaam ^^ ak jaa veel jau shpikeri var nolikt vnk uz galda taa, ka neredz... vai arii penaalii, kaa ljoti daudzi dara Link to comment Share on other sites More sharing options...
robbins Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Algebra/Ģeometrija - Brīvi kladi izmantojam... Kad skolotāja jau ar brutālu spēku ņem nost burtnīcu, tad solos vairs neskatīties kladē un turpinu rakstīt. Ķīmija - Vienkārši skolotāja rlz... Dari ko gribi. Fizika - no citiem jāskatās. Angļu val.,Lat. val. nešpikoju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKA Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 datorā uz 6 fonta visu saraksti, un izprintee uz kabatas(vai ah ka tur vinju, sauc nu kur bazh a4 formata lapas, caurspiidiigs ), tad vienkaarši uzliec uz galda Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 es manliekas LU esmu špikojis entās reizes vairāk nekā skolā. Skolā kādas pāris reizes no grāmatas atvērtas kas kaut kur mistiski somā stāv esmu norakstījis, bet tās galīgi ir pāris reizes. ā vēl ķīmijā norakstīju šo to no džeka kas bija manā grupā 2 vietas pa labi. Neatceros ka būtu lielākajā daļā priekšmetu špikojis. Man parasti likās stulbi taisīt kaut kādus špikerus - tad jau vieglāk to vielu iemācīties. A LU, bļe iemācīties kaut kādas 25 teorēmas un 25 formulas no galvas, kuras visas ir tādā tekstā rakstītas, ka uzdzen panisku miegu, pat ja esi izdzēris 10L kafijas bija vienkārši murgs. 80% kursa eksāmenā vienkārši nošpikoja. Da te vispār tāda špikošana... visur kur vien var, tas tiek darīts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 (edited) man ieksh RVT bija pusakla uchene, kurai aizmugureejaa solaa vareeja atveertu kladi pa gaisu vicinaat un vinja neredzeeja, mees vienreiz ar vienu dzheku seedeejaam solaa un atveerta visa iespeejamaa literatuura k.d. laikaa un tieshi tad ienaaca kaut kaada aarzemju delegaacija, tipa pieredzes apmainja Edited August 23, 2005 by AllwOrth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 man taa reaali sanaacis shpikot bija VEK (Ventspils ekonomiska koledzha) tas bija pirmais kurs, pirmie exaameni, sabijies(protams), daudz netruuka, lai izmestu.. es manliekas tos shpikerus kaadas ~ 4 stundas taisiiju tjipa uz parastas ruutinju lapinjas, protams, sagriezta daudz mazaakos izmeeros. uz kuraam tika rakstiitas visvisaadaakaas formulas, teoreemas utt. un vienkaarshi maikai vai kreklam piespraustas ar sasprauzhamo adatu, krekla iekshpusee+apakshpusee. Un kad kko aizmirsti tik panjem pacel biki kreklu un viss redzems, protams, shis shits der tikai ja galdiem taa priekshpuse ir ciet un uchenes neredz! btw. Esmu kkur lasiijis(redzeejis), ka ja beerns raksta shpikeri, vinjsh iemaacaas daudz vairaak nekaa maacoties maajaas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOLFY_S Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 manaa skolaa 1dien pirms biologijas centralizeeta examena forsaa skolotaaja izdeva konspektinu, kuru teica citiigi izstudeet.... un izradijas ka tas bija examena kopija. , eksamenaa.... vel nav izlasits lidz galam jautaajums, ka zini kura atbilde ir pareiza , Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 nu shpikojis esmu dafiga un metodes ari dafiga, bet slinkums kautko rakstit vislabak atminja man palicis prata pagajushais gads SB ar 1100 words, kad katru 1dienu bija kontrikjis par kaukadiem debiliem 20 vardiem, un 1 klasesbiedrs uztaisija shpikeri mazaa fonta un izdalija visai klasei, atzimes norm bija, bet no tas gramatas es atceros apmeram 20 vardus! Atveru es vinju tikai kad stundas skolotaja rakstiju uzdevumus uz tafeles, tikmer droshi vareja turet atvertu gramatu uz galda un pusi srazu norakstit! Ta bija ertak, pec tam otru pusi ar shpikeri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 njaaa ar spikoshanu ir gaajisz jautri oooj cik nav spikoc Bioloogijaa ja u4ene nonjem brilles ta ir briivais reziims (vismaz peedeejiem 3 soliem jau to4) matemaatikaa mums nav labi bet nju ja jau seez aizmuguree un u4enei labsz gariigaisz (visu laiku skrien iedzert kafiju un papljaapaat ar koleegji) tad ir ok !!! (protams graamata valjaaa ) fizika ir vienk naave (klusaakaas stundas skolaa ) bet nu protamsz arii tur ir spikots !!! paareejaasz stundaas kaa kuru reizi kr4 nav taadu stundu kuraas nevareetu nospikot !!!! citiem iesaku vienk PC 5 srifts ja pa mazu un nevarat salasit lieciet lielaaku PS ljoooti labsz veidz kaa nospikot stundaas kuraas juus parasti guljat ir vienk zubriisha klade (protams apvienota ar peedeejo vai pirmo solu kas nu kuram izdeviigaak !!! ) nju tas taa iisumaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 parasti tie kas seezh aiz klases gudreljiem tie noraxta un tikko var taa padod naakamajiem soliem apkaart utt tas fizikaa, veesturee vienreiz raxtiju shpikeri ar roku, citreiz uz datora ar siikiem fontiem, bet vienalga man vinju izmantoju jo tieshaam raxtot shpikeri daudz labaak iemaacaas un atceras tos shitus ko vajag Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Es vel joprojam spikoju un eju skolaa! Pati elementaaraakaa metoode ir visu vajadzigo sarakstit uz lipiigajaam lapinaam un pieliimeet uz muguras prieksaa seedosajam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now