Jump to content
GIGN Forum

Krievīja Ubrūk


wallstreet1
 Share

Recommended Posts

Krievija uzbruks

Šis ir aicinājums darīt.

Ziņās stāsta par Krievijas un Baltkrievijas militārajām mācībām, kurās atstrādāta Baltijas valstu iekarošana. Nekā patīkama, dzirdot šādas vēstis no neaprēķināmas kaimiņu impērijas, protams, nav. Šādas impērijas nekad neatsakās no sapņiem par savas kādreizējās ietekmes zonas atjaunošanu. Krievija pavisam noteikti mums uzbruks. Taču uzbrukums netiek gatavots ar tankiem un kara lidmašīnām. Uzbrukums būs daudz nemanāmāks, taču tik pat iznīcinošs.

Izskan vērā ņemamas prognozes, ka Krievija Latvijā nāks ar lielu kapitālu un tam sekojošo politisko ietekmi. Krievijas uzdevums ir izmantot dziļo krīzes laiku, lai Baltijas valstis pārvērstu par savām pavalstīm un pārvērstu tās par savu Trojas zirgu Eiropas Savienībā un NATO. Ceļš šim stratēģiskajam solim tiek viltīgi bruģēts ar Saskaņas centra palīdzību. Kurš vai kuri vietējie oligarhi tiks ņemti talkā, nav tik būtiski. Neviena partija, kas pieļauj kopēju valdību ar Saskaņas centru, no šīs iespējas nav norobežojusies.

Kam šķiet, ka Krievijas politiskā ietekme nav nekas briesmīgs, tie maldās. Ja Krievija sāks spēlēt nopietnu lomu Latvijas politikā, tad tradīcijas mainīsies. Kas mūs sagaida, redzams aiz austrumu robežas. Tur valda cita kultūra, kuru daļa no mums nav piedzīvojusi, bet daļa ir jau piemirsusi. ?Nepaklausīgi? žurnālisti un ?nepareizi? domājoši politiķi tiek vajāti, izolēti un vajadzības gadījumā vienkārši novākti. Specdienesti kļūst par varas galveno balstu. Krievu valodas un kultūras pārākums kļūst par neapspriežamu realitāti. Katrs, kurš vēlas iebilst, var nonākt uz apsūdzēto sola, slimnīcā vai arī kādā vēl tumšākā vietā...

Krievijas vara ir elle, no kuras izlīst ir tik pat kā neiespējami. Latvijas atgriešanās šajā ellē tuvākajos gados kļūs īpaši iespējama. Krievijas karogi, Georgija lentītes un arvien augošā piektās kolonas augstprātība ir signāls tam, kas sekos tālāk. To neredzēt var tikai aklais.

Latvijai jānoturas

Ir likumsakarīgi, ka šajās dienās ar īpašu sajūsmu cilvēki uzņem izrādes, piemēram, par Kārli Ulmani un pat Zilā kalna Martu. Cilvēks intuitīvi nojauš, ka laiks, kas tuvojas, prasīs no viņa pārdabisku spēku, un viņš to meklē. Dziļi zemapziņā cilvēks grib ticēt, ka šāds spēks mums kaut kur iekšā ir paslēpts.

Sava valsts un sava tauta, savs karogs un sava valoda ? tas nav nekas pašsaprotams. Acīmredzot šī iespēja ir katru brīdi jāprot izcīnīt no jauna. Ir jāprot pierādīt spēja joprojām būt pietiekoši labiem un stipriem. Šis pierādījums var būt tikai viens ? mostas latviešu jaunā paaudze. Mostas tie, kuriem šeit būs jādzīvo un kuri šeit grib laist savas atvases.

Vēl ir iespēja šo valsti mums paņemt savās rokās. Ja notiks brīnums un tas, kurš kūtri stāvējis malā, sevī radīs pārliecību, ka ir jāsāk rīkoties, tad Latviju neviens mums nespēs atņemt. Mēs būsim veseli, stipri, izglītoti un laimīgi. Tam sākums ir mūsu vienotība un apņēmība darīt. Ja to spēsim, tad pratīsim arī veikt nepieciešamos soļus politikā, ekonomikā un atņemt jebkādas ilūzijas tiem, kas aiz robežas šo zemi grib sagrābt.

Ir tik daudz iemeslu, lai neticētu un nedarītu, ka saskaitīt nevar. Bet ir tikai viens iemesls, kas liek darīt. Tie ir bērni, kuri ir pelnījuši iespēju augt zem brīvas un lepnas Latvijas karoga. Ja saskati draugos un tuvajos seno latviešu spēku, nosūti šīs rindas arī viņiem. Es zinu, ka spēks mums vēl ir.

P.S from Wallstreet1 - Piekrītu.. Mums ir spēks.. !

Link to comment
Share on other sites

Da.. nez.. kā citi domā.. bet man tas gandrīz kā neinteresē... vienkārši .. mani nedadz uztrauc.. tas ka.. krievīja var pārņemt mūs.. un es esmu.. kā saka pret to. ! :P

Bet skopuli - jā tā ir sava veida krievījas nolikšana.

Worm - nezinu vai tas ir kāds modes kliedziens.. bet kkas ir jādara.. lai tautu sarosinātu :D īzstenībā es tam nedrusku neticu ka to var panākt ar šādu rakstu.. bet nu ko.. vis ir jāizmēģina.. :D

3 atmoda pārsvarā sākās tikai tādēļ ka cilvēki noskatījās - Lāčuplēša rokoperu .. ;D

Link to comment
Share on other sites

Jocīgi, bet ja krievu karodziņu vietā būtu asv karodziņi vai kādu citu valstu, nevienam nebūtu iebildumi, bet zinot krievu attieksmi, tas nav patīkami. Well, bet šaubīgi vai laikā kad krieviem pašiem ir sūdīgi ar naudu būs lieki līdzekļi, ko grūzt šeit iekšā. Nākamgad vēlēšanās redzēsim. Man personīgi pirmās vēlēšanas, jācenšas nepieļaut citu kļūdas. Cerams, ka nākamgad visi latvieši piedalīsies balsošanā un kaut kas mainīsies. Vispār, runājot par vēlēšanām, vajadzētu ieviest likumu, ka visiem obligāti jādodas uz vēlēšanām.

ā', vēl, 90'ajos latviešu nacionālistiem nesanāca nogāzt uzvaras parka pieminekli. :(

Link to comment
Share on other sites

Vajadzētu ieviest likumu, ka tavas balss svars vēlēšanās ir proporcionāls nodokļu daudzumam, ko tu esi 4 gadu laikā samaksājis.

Vari necerēt, ka kaut kas mainīsies, ja visa tauta aizies balsot. Gluži pretēji! Ievēlēs vel lielākus idiotus. Lūdzu - lai Rīga tev kalpo par piemēru ar kuru gan citu - Šleseru. Kad būs kaut vai 1000 jaunas darbavietas ar kaut vai 200Ls latu algu, tad tu man padod ziņu!

Būs nākamās vēlēšanas, būs nākamā priekšvēlēšanu kampaņa, būs tieši tādi paši rezultāti.

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Nezinu, bet man ir kautkāda dīvaina sajūta, ka šis teksts ir no kāda "Amerikāniski" domājoša mudaka prāta.

Jocīgi, bet ja krievu karodziņu vietā būtu asv karodziņi vai kādu citu valstu, nevienam nebūtu iebildumi, bet zinot krievu attieksmi, tas nav patīkami. Well, bet šaubīgi vai laikā kad krieviem pašiem ir sūdīgi ar naudu būs lieki līdzekļi, ko grūzt šeit iekšā.

Zini, ja mūsu valstij vajadzētu izvēlēties starp ASV/Krievijas karogiem (ja mums nebūtu brīvības), es labāk izvēlētos Krieviju.Daudziem no jums liekas, ka Krievijas reputācija pasaulē ir daudz netīrāka kā ASV, bet esmu pārliecināts, ka ir pilnīgi otrādi.

Link to comment
Share on other sites

Man pohuj, esmu NATO (tāpat kā esmu nedaudz naivs). Gruzijas gadījumā NATO jau parādīja savu bezspēcību. Bet nu jā, Gruzija tomēr nebija NATO dalībvalsts. Ātri pārlasot pirmo postu, velk uz kaut kādu sazvērestības teoriju, it īpaši, vietā par Vadoni.

Link to comment
Share on other sites

Zini, ja mūsu valstij vajadzētu izvēlēties starp ASV/Krievijas karogiem (ja mums nebūtu brīvības), es labāk izvēlētos Krieviju.Daudziem no jums liekas, ka Krievijas reputācija pasaulē ir daudz netīrāka kā ASV, bet esmu pārliecināts, ka ir pilnīgi otrādi.

Aizbrauc paskaties kādreiz uz Krieviju, bet nebrauc uz Maskavu, pietiks kādus dažus kilometrus no viņas un tad padomā ko tu te raksti. :blelohs:

Link to comment
Share on other sites

Zini, ja mūsu valstij vajadzētu izvēlēties starp ASV/Krievijas karogiem (ja mums nebūtu brīvības), es labāk izvēlētos Krieviju.Daudziem no jums liekas, ka Krievijas reputācija pasaulē ir daudz netīrāka kā ASV, bet esmu pārliecināts, ka ir pilnīgi otrādi.

Kāds ir ilgākais laiks kādu tu esi pavadījis katrā no šīm valstīm? Protams, mini pilsētas! Un cik tev ir gadi? Tu laikam sūdīgi pārzini Latvijas vēsturi...

Link to comment
Share on other sites

Apskatot visus komentārus, pareizāk postus, nonācu pie secinājuma, ka neveltīšu šodien šim rakstam savu dārgo laiku. Un topika nosaukums jau vien norāda ''ka kāds kaut kādu šitu kaut kur izrāvis'' un iekopējis, ķip lai jau sākam iepirkt ieročus un daudz daudz pārtikas lielajam karam.

EDITS: Un ja sāksies karš, tici man, Krievija zaudēs, jau tikai tādēļ, ka saskaitot visas valsts iedzīvotājus, ķīna jebkurā gadījumā pāsrpēj skaitļos. Viņi vairojās kā trusīši un vienā jaukā dienā ienāks ne tikai Krievijā, bet arī Latvijā. Jo viņiem vajadzēs ēst un dzīvot un tā arī notiks, lai cik skarbi tas būtu.

P.s. Tā kā sākam mācīties jau ķīniešu alfabētu.

Edited by eLvē
Link to comment
Share on other sites

Tas šobrīd arī ir ļoti svarīgs, jo kā jau minēju, viņi vairojās kā trusīši, izplatās un puse, ja ne vairāk Sibīrijas jau ir pārņemta ar Ķīniešiem. Viņi vienkārši, atnāks un sāks dzīvot, ko Tu izdarīsi? Metīs bumbu virsū savējiem, lai viņus apstādinātu? Nevajag jau karu, viņi pārņems ar savu dzimstību lielo visu, kad nebūs kur dzīvot viņi vienkārši pārņems daļu Eiropas.

Edited by eLvē
Link to comment
Share on other sites

:blelohs:

Un ko tu man tur tajos lauku rajonos pavēlēsi redzēt?! Woow, tas ka krievijas lauku rajoni ir nabadzīgi, tas ir zināms, par ko es tagad nestrīdos! Pietiks klausīties ļevos mēdijus un sāc domāt ar savām smadzenēm (ja tādas vēl ir), tas ko pirž mēdijos (It īpaši ASV, kur visas ziņas sagriež un pasnidz tā, lai radītu kautkādu negatīvu attieksmi pret krieviju) ir tīrākais būūūlšits.

Ņemsim par piemēru situāciju ar Krievija/Gruzija.Papētat, paskatieties ziņu arhīvus no BBC, Krievu mēdījiem, un vēl kādas citas valsts mēdījiem, kas nav iesaistītas attiecībās ar Gruziju/Krieviju vai nato.

Es nēesmu negatīvi nostādīts pret Latviju, pats esmu latvietis, bet es esmu ilgu ilgāku laiciņu jau pētījis (Jā pētījis, nevis vienkārši klausos ziņas un domāju kautko savā galviņā), un zinu ko saku.

Man pohuj, ja te kāds mēģinās man iebarot savas "zināšanas".

Edited by RaWrRr
Link to comment
Share on other sites

Krievu mēdījiem, un vēl kādas citas valsts mēdījiem, kas nav iesaistītas attiecībās ar Gruziju/Krieviju vai nato.

Es nēesmu negatīvi nostādīts pret Latviju, pats esmu latvietis, bet es esmu ilgu ilgāku laiciņu jau pētījis (Jā pētījis, nevis vienkārši klausos ziņas un domāju kaut ko savā galviņā), un zinu ko saku.

Kur loģika?!?! Kādreiz pētniek piedomā ko raksti.

Krievi jau nemaz nav saistīta Krievijas/Gruzijas atiecībās!

Un izskatās ka tu neko neesi pētījis!

Nav neviena paša racionāla vai kaut cik ticama iemesla, kura dēļ valsts ar 150 miljoniem iedzīvotājiem un pusotru miljonu lielu armiju uzbruktu valstij ar nepilnu piecu miljonu iedzīvotāju skaitu, bombardētu tās pilsētas un izvērstu rūpīgi iestudētu informatīvo karu, attaisnojoties ar pēdējās agresiju pret pirmo. Krievija vairākkārt apliecinājusi, ka ir neuzticama un bīstama kaimiņvalsts, kura nekad nav rēķinājusies uz citu tautu pašnoteikšanās tiesībām. Aizbildinoties ar dažādiem politiskiem eifēmismiem, Krievijas politķi līdz šim itin veikli pratuši piemuļķot Rietumvalstis, kuras nemaz nav centušās sniegt palīdzīgu roku vārgākajiem. Ar aktīvu Krievijas līdzdalību no Gruzijas mākslīgi atsķēlās divi reģioni, kurus padarīja par kriminālnoziedznieku perēkļiem. Tāpat Krievija izraisījusi pilsoņkarus praktiski visās bijušās padomju republikās- savās kaimiņvalstīs...

Edited by Pensionars
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...