Jump to content
GIGN Forum

skopulis

Mirstīgais
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by skopulis

  1. skopulis

    8500gt Dead?

    Man ir bijis kas līdzīgs, bet uz kaut kādas 5200fx, un tur nebij nekada sakara tad ar kuuleriem vai vel kaut ko, vienkarsi izravu ārā video karti iespraudu atpakaļ un viss aizgāja! ps. tu par mani ari nezini neko
  2. skopulis

    8500gt Dead?

    Nu puis, es noteikti rubiju vairāk nekā tu, es zinu ko dara termopasta, es nezināju ka tev nav 24/7, tāpēc nav ko dirst uzreiz un tēlot gudrāku nekā esi.. edit: kur var būt vaina smērē? tur ka viņa ir kaut kāda kreisās firmas ražota, kurai varbūt ir slikta siltumvadītspēja
  3. skopulis

    8500gt Dead?

    Šitāds skats ir katru reizi kad slēdz iekšā? Varbūt tiešām problēma termopastā, iespējams pārkarsusi videokarte, ja pc visu laiku tev ieslegts pamegini izslegt uz kadu 1h lai atdziest video karte tad iesledz, ja bus viss ok tad vaina ir dzesēšanā..
  4. skopulis

    Mazs Blogs

    paldies aar4ij par labajiem vārdiem , es turpināšu likt jaunas lietiņas kas man liksies labas katru dienu . Kurus uztrauc? Tevi vajadzētu uztraukt! Dizains slikts Nav normala domēna Nemaz nav interesants utt. Mani jau ari neuztrauc, ko tu tur taisi, nav jau mans saits..
  5. tu gribi dabūt idzēstos failus? Manuprāt ja hdd ir beigts tad programmas vinu neatdzīvinās, ja vienīgi firmware updeitu vari mēģināt!
  6. skopulis

    Mazs Blogs

    Vari nemaz neturpināt viņā kaut ko likt, esmu pārliecināts, ka tev nekas tur nesanāks labs tāpat.
  7. Domāju šis topiks būs tikai krievijas nolikšana...
  8. Manuprāt labāk paņem jaunāko win7, ieinstalē win7 draiverus videokarte, un varbūt viss būs normāli, cik lasīts win7 ir ātrāks par xp,vista!
  9. kavacky tik pat labi uzreiz var: .huina:hover{ param: val; }
  10. Te nu tu maldies, augstā temperatūra tieši bremzē! Jo zemāka temperatūra, jo labāk!
  11. būs, bet kur problēma uzlikt lai būtu uz noteiktiem?
  12. Nejau korpus noteiks cik skaļš būs tavs coolers! Kas tieši viņam brāķēts?
  13. Par lēnu griežas? Pilns ar putekļiem?
  14. Varbūt vaina ir termopastā nevis kūlerī?
  15. div a:hover{ background-image:url(bildee.png); } kaut ko tādu domāji?
  16. 1. bezmaksas 2. drošāks 3. mazāk rij pc resursus 4. ātrāks
  17. Kad slēdzas iekšā dators, sākumā, kad vel xp nav ieslēdzies, piespied f8 un tad parādīsies menu, kur izvēlēties kā start windowsu, tur izvēlies safe mode, tad ieslēgsies xp, tad spied start -> accessories -> system tools -> system restore tur izvēlies datumu, kad pc vēl strādāja normāli un tālāk lasi un spaidi pareizās pogas!
  18. Secībai ir nozīme, kadā uzrakstīts! Ja lietos proxy tad tik un tā jālieko ārzemju, bet ērtāk ir paņemt kādu vps par pāris ls mēnesī nekā ar proxy čakarēties, zini ka vienmēr bus online un stabils nets
  19. proxy doma ir tu > proxy > saiti nevis Proxy serveris <> tu <> interneta vietnes --- Lai vai kā tu centīsies, tu ar vienu proxy nebūsi neredzams Lai būtu neizsekojams, neredzams , vajag darīt savādāk..
  20. To - SlAyeR BoY http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...mp;#entry430303 Šeit es pateicu, kas iespejams par problēmu tev ir, ja nevari izlasīt, tad es nez..
  21. vareeji vel uz muguras teroristiem salikt latvijas karogu
  22. filmina normala, dziesma ari, fragi labi - kopumaa ideaali
×
×
  • Create New...