Jump to content
GIGN Forum

DST

Mirstīgais
  • Posts

    111
  • Joined

  • Last visited

DST's Achievements

Advancēts malacis

Advancēts malacis (6/23)

0

Reputation

  1. Man liekas ka vīņš lieko te neko nepateica, varbūt Tu arī esi viens no tiem web ripotājiem.
  2. Kāds nezin kur dabūt skriptu vai arii pastaastiit kā pievienot vairakas bildes piemeram taka draugos galerijas. nu ka gallerijas uztaisiit to es itkaa zinu bet nu es nezinu ka viena gallerija piemeram uploadod vairakas bildes es isti nesapratu ka tur katram sava rinda vai kaa ceru ka sapratat un paskaidrosiet.
  3. Nu šoreiz laikam nēsmu tas, ir man bijuši daudz projekti, bet vienmēr visu izbojā hostingi, kas neveic savu darbu, kā nākas, tikai sola un sola, tpc šoreiz gribu tādu hostingu ar kuru nebūūtu problēmas un varētu hostēt ilgi.
  4. Bet vini netaisa serveris
  5. Kāds var ieteikt labu un letu latviešu hostingu kurš piedāvā izveidot pats serveri. Es aizmirsu piebilst ka es biju domajis cs 1.6 serverus.
  6. Mamma neko nesaka. Mums ir viens lietotajs.(administrators) Mamma nelau likt paroli.
  7. Sveiks, kāds nezin kā izdarīt tā lai mans brālis nespele mu. es jau katru reizi dzesu ara un bokeju majas lapas bet vins panem un noka4a jaunu. Kads nezin ka izdariit ta lai vinam liktos ka ir saplisis dators vai ka vairs nevar noladet neko tikai lai es zinu ka kauko var noladet. Nu varbut pasakat savas versijas
  8. vai mazliet paradiit piemeru es īīsti nesapratu.
  9. Man ir mūzikas mājas lapa kaukas līdzīīgs kā livingelectro.com un clublandlv.lv viņiem faili glabjas uz zippyshare.com kā var izdarīt tā ka pirmo linku kas tur ir kad uploudo to ieliekot lapa viņš vinu partaisa normālā linka kadu vajadzetu priekš imedia playere. Tuliit paradiisu piemeru. http://www25.zippyshare.com/v/76666800/file.html partaisa par http://www25.zippyshare.com/d/766668001q/1...33/76666800.mp3 Rekur ir piemers apmeram ka tas notiek clubland http://vimeo.com/9970860. Tur varat redzet kad ieliek parasto linku un saglaba vinu foruma vins vinu parvers par media playeri.
  10. Nū par šo es zinu, bet es jau no plika ajaxa neuztaisiisu neko, es gribeetu zinaat kaa tur vis strada un kadu piemeru, nezini kur var atrast kadu pamacibu?
  11. Kautko precīzāku nevari ?
  12. Sveiks. PAt nezinu kā īsti izskaidrot savu probleemu. Nūm meiģināšu. Piemeeram šada funkcija ir dr.lv piemeram kad man paradas input lauks kur augšuplādet bildi es gribetu arī tāka viņiem bet lai man kad uzpiež viņu ķip viņš uzreiz aukšuplādejas un blakām viņam parādas bilde un tikmer var pildīt visu parejos input laukus. Meiģināju zimejumā uztaisiit. Kaukas apmeeram ta gribeju taisiit gif bet baigais čakars.
  13. Sveiks. Man ir tāds jautājums par izglītīību.. Es vēlētos pec 9 klases iet profesionalaja vidusskola kur māca kauko par programešanu vairāk par mājas lapām nu es tikko pabeidzu 8 klase bet domāju par to saulaiciigi. Varbuut kadam ir kādas idejas kurāā skolāā vareetu mācīīties pa kauko tādu.
×
×
  • Create New...