paakjis Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 uztaisīju blogu http://***.blogs.lv/ , likšu tur dažus mazus video vai arī dažkārt bildes . centīšos būt ātrāks nekā citi saiti varu derēt tos video kuri tur it tu nekad neesi redzējis , izņemot protams " AIZVER MUTI " to visa Latvija jau ir redzējusi http://***.blogs.lv/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz* Posted October 17, 2009 Report Share Posted October 17, 2009 kuru tas uztrauc? ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
skopulis Posted October 17, 2009 Report Share Posted October 17, 2009 Vari nemaz neturpināt viņā kaut ko likt, esmu pārliecināts, ka tev nekas tur nesanāks labs tāpat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aar4ijs Posted October 17, 2009 Report Share Posted October 17, 2009 atklāti sakot, izskatās daudzsološi. tā turpināt Evil driver soaks kids at a bus stop. OWNED!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paakjis Posted October 17, 2009 Author Report Share Posted October 17, 2009 es taisu tiem kuriem interesē , kuru tas uztrauc ko tu domā ? paldies aar4ij par labajiem vārdiem , es turpināšu likt jaunas lietiņas kas man liksies labas katru dienu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROLLEN Posted October 17, 2009 Report Share Posted October 17, 2009 tā turpini! Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted October 17, 2009 Report Share Posted October 17, 2009 Paskatijos, ir ok ! Labs chels kursh dzerumaa gaja pec alinjiem Man gan liekas, ka vinjsh bija vai nu garigi slims vai ari kaut ko ljoti smagu salietojies ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
skopulis Posted October 17, 2009 Report Share Posted October 17, 2009 paldies aar4ij par labajiem vārdiem , es turpināšu likt jaunas lietiņas kas man liksies labas katru dienu . Kurus uztrauc? Tevi vajadzētu uztraukt! Dizains slikts Nav normala domēna Nemaz nav interesants utt. Mani jau ari neuztrauc, ko tu tur taisi, nav jau mans saits.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
entw Posted October 17, 2009 Report Share Posted October 17, 2009 Dizains slikts Nav normala domēna Nemaz nav interesants utt. Mani jau ari neuztrauc, ko tu tur taisi, nav jau mans saits.. Es te skatos TU TE BAIGI BIEZAIS ESI? Ja jau cilvēks priekš sevis grib uztaisīt blogu, kur ik pa laikam kaut ko ierakstīt, tad obligāti jāpērk domēns, jākodē dizains? Pizdec, ne? Vecis, bļe atradies. paakji gogogogo Link to comment Share on other sites More sharing options...
paakjis Posted October 17, 2009 Author Report Share Posted October 17, 2009 Ja Tevi neuztrauc nekas tad nafig tu vel te kko posto ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted October 17, 2009 Report Share Posted October 17, 2009 Nja Malacis, daži video tiešam bija smieklīgi un neredzēti. Uz dirsējiem neskaties, tā tik turpini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted October 17, 2009 Report Share Posted October 17, 2009 Pilnigi visi viģiki redzeti... suuds. Un spamot vari iet citur! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted October 17, 2009 Report Share Posted October 17, 2009 Nav šeit bezmaksas sludinājumu saits. Gribi reklāmu - nopērc un būs Tev reklāma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts