Hivemind Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 (edited) Čau mēģināšu vēlreiz , ja šoreiz nekas nesanāks tad no manis vairāk šajā sadaļā topiku nebūs. Vēletos palūgt xb,xg,xvm uz Pub un Csdm serveriem, jo pārsvarā spēleju šajos serveros. War3 vairāk neaizrauj. Es domāju , ka xb mācēšu izmantot, xvm prasu tāpec, lai dažreiz kad pa dienu nav neviena admina nākas spēlet visādus cs_estate , kura ir kinda 1 sided karte, neesmu no tiem kuri tikai spēlē def mapes atklāti sakot no visa map cycle man vislabāk piedur as_oilrig, tieši spēlējot kā VIP. Xg vēlētos palūgt , jo bieži nākas saskarties ar čaļiem , kuriem patīk vai nu runāt sūdu pa mikrofonu tādējādi traucējot pārējiem komandas biedriem spēli un protams neaizmirsīsim par tiem , kuri demonstrē serveri savu mp3 krājumu. Tiesības uz csdm prasu , jo bieži pirms spēlēšanas pubā ieeju csdm serverī, lai iesildītos pirms pub, bet vienmēr gandrīz satieku serverī kādu nezvēru ar badboy un vēl visādiem brīnumiem. Admini kuri var mani ieteikt ? Nezinu gan jau Deadly , Lavrx , Drugdiileris gan jau atradīsies vēl kāds , kurš var pateikt kādu labu vārdu. Un statos man ir 160H. P.S. Un lūdzu jau iepriekš nebāzt vecus mēslus sejā. Edited September 25, 2009 by Hivemind Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 Tu katru otro nedelju domaa raxtiit pieteikumu? 3reiz man liekas ka izteicaas,ka nav uzticiibas tevii nekas jau nav mainiijies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted September 25, 2009 Author Report Share Posted September 25, 2009 3reiz man liekas ka izteicaas,ka nav uzticiibas tevii nekas jau nav mainiijies Good tu neesi kaut ko sajaucis ? es esu rakstijis tikai vēl vienu topiku , un tas bija pirms kādiem mēnešiem 4-5 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 tur jau tā lieta, ka to nevar tik viegli aizmirst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 Reāli čalis bieži ir serverī palīdzējis, un vai tad ir jēga atcerēties kautkādu gadus vecu notikumu, pietam, šamajs reāli zin ko dara. REC Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 vispār kas vēl spēlē to CS, es pats neesmu spēlējis jau tiešām sen un cik skatos no statusa no gign mājaslapas izskatās, ka tiešām reti kāds admins spēlē un tādejādi attiecīgi tiešām noderētu vēl kāds papildus admins, ir jau viņš iedomīgs utml, bet, nu, stulbs jau savā būtībā nav, gan jau ka sūdus nesastrādās Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 Ban tiesības dot, votemap vēl nē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 (edited) rec, ir diezgan aktīvs spēlētājs, cik esmu pamanījis un spēlē normāli, čīterus arī domāju spēs atpazīt. Edited September 25, 2009 by bullet Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 (edited) A vinjam forshi buutu iedot, jo vinsh ir sakariigs un speelee labi ( ? ), man banojot chiiterus biezhi ir paliidzeejis skatiities un pienjemt pareizo leemumu, kad esmu paprasiijis. so rec Edited September 25, 2009 by DrugDealer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 Hz, uzvedas serverii normali, cerams galvaa nesakaps pec acc iegusanas, REC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 Yes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 Vai nu vajag.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 Nevarēju klusēt. Pietiek, ka bijušie čītoki spēlē (nav teikts ka tagad 100% tīrs) tad vēl tiesības viņam? NĒĒĒĒ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 kljuuuda=2 iespeja. bet nu tu esi klauns. nez nez,subjektivs ANTI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legenden Posted September 26, 2009 Report Share Posted September 26, 2009 Ir diezgan sakariigs atbalstu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted September 26, 2009 Report Share Posted September 26, 2009 Shitma botam ( ) var droši dot REC Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmptyZiepes Posted September 26, 2009 Report Share Posted September 26, 2009 "Sakarīgi" čali nečīto un netaisa sūdus.Tas taču ir obvious. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted September 26, 2009 Author Report Share Posted September 26, 2009 Empty tas bija 2.5 gadus atpakal... Es jau atvainojos cilvēkiem , kuriem vajadzēja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted September 26, 2009 Report Share Posted September 26, 2009 MĒS AR MYTH UTAS IR PSC. Pietiekami daudz huiņas es šeit sataisījies, lai tev jelkad piešķirtu tiesības. Pret. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted September 26, 2009 Report Share Posted September 26, 2009 (edited) me posto? (ziema klaat) REC, ja tas ko maina bet serveros tieshaam ir neraali maz adminu, kas speeleetu! Diennakts gaishajaa laikaa, pubaa speelee ar chiitiem, taa ir retaa reize kad es ieeju. Par diennakts tumsho laiku/nepietiekamas redzamiibas apstaakljiem nemaz nerunaajot. uzliekat chomam mazo paku, un paskataties kas un kaa, buus suudziibas - var tak nonjemt. Gudri es te raxtu? ps. vinjsh ir chiitojis?! Edited September 26, 2009 by Alise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted September 26, 2009 Report Share Posted September 26, 2009 Nekā personīga, bet REC nedošu Uzskatu, ka bijušajiem čīteriem nekādā gadījumā nevajadzētu dot tiesības Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted September 26, 2009 Report Share Posted September 26, 2009 (edited) Es nesaprotu shito beerneskjiigu suuda kulshanu. Pirms 2.5 gadiem dzheks kaut ko izdariija! SO!?!? Es domaaju, ka wormam te ir jaasaka gala vaards par tiesiibu pieskjirshanu. Lai arii kaa daudziem to negribeetos atziit tas tak ir skaidrs, ka hive kaa admins gignam vareetu paliidzeet paretinaat 4iiteru rindas. Un kamoooon dazhi te laikam ir aizmirsushi, ka PRAVAS VAR NONJEMT JA SATAISA SUUDUS(kas domaajams, ka nenotiks).... EDIT: Es veeleetos precizeet? Vai hive ir kaadreiz chiitojis gignaa vai tur bija kaut kaads cits "lielaaks" suuds ko vinsh sastraadaaja? Edited September 26, 2009 by LAVRx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted September 26, 2009 Author Report Share Posted September 26, 2009 Bija tas parolu suds , bet es jau atvainojos abiem galvenajiem adminiem par to. Nekad vinjas neesi turejis pie sevis , nekad neesu lietojis . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted September 26, 2009 Report Share Posted September 26, 2009 Tad varbuut jaabeidz paareejiem tevi saukaat par 4iiteri jau, ja nemaldos 3 topikaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted September 26, 2009 Report Share Posted September 26, 2009 Jā, jā lavrx, reāli tiesības noņem tikai par ļoti lieliem sūdiem, bet tādas lietas kā cita admina nodiršana un ignorēšana netiek ņemta vērā, kur nu vel runāt par to, ka tiesības dažiem labiem ir tikai, lai pagarinātu krānus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts