SuperRembo Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 ne es Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 Vispār es arī tikšu tikai sestdien Link to comment Share on other sites More sharing options...
NighTMerry Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 man taadas aizdomas, ka 5dien buus tikai kaadi 5 cilveeki~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 a kursh teica ka es nebuushu???!!1!!1!11 Tu man chataa kauko nobubinaaji ka cits tuss paredzeets un tad nah pasuutiji mani, vai tik taa nebija???!!1!!1!11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latinshj Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 te pat vinsh rakstija ka vinsh bus tikai dienu velak jo ir cits tus Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 hm kaads man liks alko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 nee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NighTMerry Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 par to man liks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 Night^, benchiks un radzinjsh buus ? Man tie kekshi ieprikuljoja Link to comment Share on other sites More sharing options...
NighTMerry Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 nu ja es ar radzinju sarunaashu, tad shamais mums 2kw aparatuuru iemochiis.. par benchiku gan nez.. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 Nu nez vai tu no vina to izspiediisi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 es bushu piektdien Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 nu ja es ar radzinju sarunaashu, tad shamais mums 2kw aparatuuru iemochiis.. par benchiku gan nez.. :/ 2kw skalums muzika ja tas ta ir man bralenam masina tikpat kilovatu skanas diskotekas ka dzirdeju musejas mana pilseta no 3-4kw. Tatad 2kw man skiet ir normala skana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 es kaa cilveeks, kas no siim lietaam kaut ko saprot varu teikt - 2kw jums buus diezgan labi sim tusinam zeel, ka es nebuusu Link to comment Share on other sites More sharing options...
S.W.A.T. Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 15 gadi - dostato4no? No narkoman freek, nekozhu liidz bezsamanjai / buldoga izskatam, varu futbolbumbu aizvest un atstaat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 18, 2005 Author Report Share Posted August 18, 2005 labi, futbolbumas dēļ der. Lai gan es arī vienu bumbu ņemšu. Voļļuka. Ar uzrakstu Jūrmala. Gotta luv it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 ja me brauktu 30l alus varetu par brivu iedot Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 18, 2005 Author Report Share Posted August 18, 2005 davai! tas der. Esi tur 19 augustā apmēram 18:00 un būs ideāli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 Rembo, BRAUC!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NighTMerry Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 es tev nokodiishu ausi.. nee degunu.. vispar nee, neko nedariishu (teikts dzeeruma) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 OK, shodien uzprasiishu bosam nelielu naudinju un riit braukshu Tad jau tiksimies riit P.S. Tajaa veikalaa kas ir pie maajas beigsies alko P.S.S. Kaads forsh cilveeks vareetu uztaisiit aatri brauceeju listiiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 eu uy, man ideja. Tiec. es jau labpraat, bet tikai probleema taada, ka uz kaadu laicinju esmu emigreejis uz UK ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 probleemu var atrisinaat gluzhi vienkaarshi. migree atpakalj. bet tu pats maz atceries, ko rakstiiji te? Tu jau tapat nebutu braucis. hipokraatiskais pidins Kad busi atpakal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 probleemu var atrisinaat gluzhi vienkaarshi. migree atpakalj. bet tu pats maz atceries, ko rakstiiji te? Tu jau tapat nebutu braucis. hipokraatiskais pidins Kad busi atpakal? es arii tevi ljoti miilu nu bet tagad man nemaz nav iespeejas nogurkjoties un tas ljoti mani saaapina nu buushu atpakalj uz jaunaa semestra sakumu....nu labi bishku nokaveeshu, aptuveni meenesi Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 buus jaataisa veel kaads pasaakums rudenii, uz kuru tu, hipokraat, vareesi ierasties. vai arii nevareesi neierasties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts