worm Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Mani interesētu pilsoņu domas par oficiālajām TF2 kartēm, lai es zinātu kā noorganizēt pareizu mapsaiklu. Īpaši interesē domas par jaunajām kartēm (koth_xxxxx un pārējām jaunajām) ... Reku būs full mapcycle, gaidīšu review par kartēm: cp_gravelpit cp_dustbowl cp_granary cp_well ctf_2fort tc_hydro ctf_well cp_badlands pl_goldrush cp_fastlane ctf_turbine pl_badwater cp_steel cp_egypt_final cp_junction_final plr_pipeline pl_hoodoo_final koth_sawmill koth_nucleus koth_viaduct ctf_sawmill cp_yukon_final Tipisks posts varētu izskatīties šādi: Kartes, kuras gribu redzēt GIGNā: cp_dustbowl, pl_goldrush, pl_badwater, plr_pipeline, koth_sawmill (ir iespēja protams katru karti arī nokomentēt aptuveni tā kā zemāk parādīts ir) Kartes, kuras negribu redzēt GIGNā: cp_junction_final, jo esmu bots un nemāku viņu spēlēt pl_hoodoo_final, jo man nepatīk otrais spots, kur mūžīgi ir gaļa Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 ctf_2fort tc_hydro nevēlos nevinu no viņām redzēt. it īpaši 2fort. pa pārējam daudzmaz pofig...bet šīs divas naxuj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Aha 2fortu metam āra,un arī cp_steel Noteikti vēlētos redzēt : ctf_turbine,cp_badlands,arī koth_viaduct varētu uz kādu laiku iebāzt ,cp_gravelpit,pl_badwater,ctf_well... Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 (edited) Nezinu mapes nosaukumu, bet bija Ziemas tēma, baigi zems fps "9" tikai. :S EDIT : Koth_viaduct. Edited August 14, 2009 by brazer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Kartes, kuras man personīgi besī. ctf_2fort; cp_hydro, cp_junction_final (uz kretinēšanas robežas) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaaniskal Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 (edited) Gribu piekrist rusty par tc_hydro un lil_nigga* par cp_steel. Šīs divas mapes visai stulbas. It sevišķi cp_steel. Nemāku pateikt, bet kā CP mape viņa ir galīgā dirsā Savu kārt tc_hydro ir kaut kāda... Nezinu pat kā lai pasaka. Vnk stulba. Da labi - esmu bots tajā kartē Pret jaunajām mapēm man nav iebildumu. Jāpamēģina jau ir. Pēc tam, ja nepatiks, tad varbūt metīs ārā. EDIT: Tikko paskatījos un sapratu, kura ir tā cp_juction_final. Garām. Stulba mape Un vēl izdomāju, ka pl_hoodoo_final man arī nepārāk. Edited August 14, 2009 by jaaniskal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Rokas nost no cp_steel. Tā ir vienīgā tāda veida cp mape un ir faking oriģinālākā karte kāda vien teamfortress ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Gribu: db, badw, gold, hoodoo Negribu: 2fort, turbine Pieļauju: Pārējās Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Nesaprotu par ko tā visi uzcepušies par 2fort. Man šī mape ļoti patīk un es vēlos lai būtu par 100%! cp_gravelpit - GRIBU. cp_dustbowl - GRIBU. cp_granary - GRIBU. cp_well - NAHUJ(vāciet ārā)!!! ctf_2fort - GRIBU. tc_hydro - NAHUJ(vāciet ārā)!!! ctf_well - NAHUJ(vāciet ārā)!!! cp_badlands - GRIBU. pl_goldrush - GRIBU. cp_fastlane - NAHUJ(vāciet ārā)!!! ctf_turbine - GRIBU. pl_badwater - GRIBU. cp_steel - NAHUJ(vāciet ārā)!!! cp_egypt_final - NAHUJ(vāciet ārā)!!! cp_junction_final - NAHUJ(vāciet ārā)!!! plr_pipeline - GRIBU. pl_hoodoo_final - NAHUJ(vāciet ārā)!!! koth_sawmill - GRIBU. koth_nucleus - GRIBU. koth_viaduct - GRIBU. ctf_sawmill - GRIBU. cp_yukon_final - NAHUJ(vāciet ārā)!!! Tādas ir manas domas Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Gribu:cp_gravelpit,cp_dustbow,cp_badlands,pl_badwater,koth_sawmill,cp_yukon_final Negribu:koth_viaduct-tc_hydro,pl_hoodoo_final,cp_junction_final,cp_egypt_final Paareeejaais taadas neitraalas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exo_g Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Par:cp_gravelpit cp_dustbowl cp_granary plr_pipeline koth_sawmill koth_nucleus koth_viaduct ctf_sawmill cp_yukon_final pl_badwater cp_well cp_badlands Pret:tc_hydro cp_junction_final pl_hoodoo_final ctf_well Neitrāls:cp_egypt_final ctf_2fort pl_goldrush cp_fastlane ctf_turbine cp_steel P.S. domāju, ka šādu info apkopot būs diezgan sarežģīti, tad vajadzētu drīzāk kādu pollu uztaisīt, bet jāpiedomā, lai var izšķirt, kuras jāliek, kuras ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 cp_gravelpit = Atstāt, jo vienīgā tada tipa karte, kur forši ar skautu spēlēt un uzvarēt var, kaut vai komanda sūkā, ja komandā ir mediķis. cp_dustbowl = Po defu, pievilna tautu. cp_granary = Likt tikai tad, kad ir tauta, jo karte ir laba, bet noobiem nepatīk, jo bieži mirst un tālu jaskrien. cp_well = Tas pats, kas ar granary, bet jaliek tikai tad, kad ir full/ savadāk, ja ir 5x5, tad visu izsaka skillots skauts. ctf_2fort = Snaiperu mape, vienīga laikam, tapēc japaliek. tc_hydro = No comments, vnk riebjas. ctf_well = Tas pats, kas ar well/granary. cp_badlands = Ļoti laba mape, bet daudziem besī. Var iztrakoties ar rocket/sticky jumpiem. pl_goldrush = Po defu, pievilina tautu. cp_fastlane = Nepatīk, jo ja ieņem videjo punktu, atspēlēties ir ļoti grūti. ctf_turbine = Ļoti labi pievilina tautu un huntsmanu sapņu karte, bet ja ieņem centru, spēlēt ir apgrūtinoši. pl_badwater = Po defu, pievilina tautu un ar jebkuru klasi prieks spēlēt. cp_steel = Grūta karte, ja komanda sūkā. cp_egypt_final = Ļoti reti tiek līdz 3daļai, jo otrā daļu ir pagrūti ieņemt un cik ir noverots, simpātijas, jo ka blue otrajā daļā jaskrien šausmīgi ilgi augšā. cp_junction_final = Maza depresīva karte, pyro paradīze, nevar izardīties ar jumpiem un nav kur manevrēt - pēdejo punktu nereāli ieņemt, ja ir vissmaz 3 sentry un spy check. plr_pipeline = Interesanta tikai pirmā un otrā daļa, trešā vnk BS. pl_hoodoo_final = Nepatīk pirmā daļa un otrā, tapēc sūkā. koth_sawmill = Nav spēlēts koth_nucleus = Nav spēlēts koth_viaduct = Nav spēlēts ctf_sawmill = Nav spēlēts cp_yukon_final = Nav spēlēts Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 (edited) Tā esmu pret 2fortiem, pārējās mani apmierina.EDIT aizmirsu pieminēt junction ārā jāņem. Edited August 16, 2009 by bullet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieshels Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 cp_gravelpit - Var atstāt, bet kad paliek maz cilvēku, tad gan ir tā sūdīgi cp_dustbowl - default cp_granary - Viena no labākajām cp kartēm. Esmu par atstāšanu cp_well - Manuprāt, pretīga karte, esmu pret ctf_2fort - pret tc_hydro - diezgan patizla karte, žēl, ka nav vēl kāda tc_, pret ctf_well - vēljoprojām pretīgi. Pret cp_badlands - Nav jau pub karte, bet var atstāt pl_goldrush - pl_ ftw, atstāt cp_fastlane - nez, man viņa ne pārāk, neitrāls ctf_turbine - atstāt, gaļa ownz pl_badwater - pl_!!! Pēdējā punktā gaļa! Atstāt cp_steel - neitrāls cp_egypt_final - sūds kaut kāds cp_junction_final - gaļāāā, GAĻĀĀĀ!!! Atstāt plr_pipeline - nu nav jau tas labākais, kas var būt, bet palikt var. pl_hoodoo_final - diezgan liels šits koth_sawmill - neesmu spēlējis koth_nucleus - neesmu spēlējis koth_viaduct - neesmu spēlējis ctf_sawmill - neesmu spēlējis cp_yukon_final - neesmu spēlējis Īstenībā tas mapcycle, kas ir pašlaik, ir diezgan normāls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 Hydro FTW! Par pārējām man pa defu sakrīt domas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shut The Fuck Up :) Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 cp_gravelpit - Vnk iesparda spy, sniper, scout paradize cp_dustbowl - defulta ar jebkuru klasi intresanti spelet. cp_granary - intresanta ja ir vismax 9x9 cp_well - vnk bet man nepatiik ctf_2fort - Ja ir engy, sniper class lipit ( ne vairaak par 2 ) tad normala tc_hydro - No teamwork no party ctf_well - ar nepatiik cp_badlands - RoX vnk reaala mape pl_goldrush - palibom ari kruta cp_fastlane - Si sen nau speeleeta bet man reaali patika ctf_turbine - Milaka ctf mape vai vnk milaka mape pl_badwater - ari vnk iesparda intresanti ar jebkuru klasi cp_steel - No teamwork no party cp_egypt_final - palibom besiga cp_junction_final prieks cw reaala bet pubiem nee plr_pipeline - neesu spelejis pl_hoodoo_final - vnk nepatik koth_sawmill - forsa ja maz tautas koth_nucleus - man vnk besi. ka arena laba bet king nee. koth_viaduct - Realaakaa king mape ja nau 16 vs 16 ctf_sawmill - maz speeleeta bet forsa. demoman, solly, scout paradize cp_yukon_final - neesmu spelejis Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 Par: cp_gravelpit cp_dustbowl cp_granary ctf_2fort tc_hydro ctf_well cp_badlands pl_goldrush cp_fastlane pl_badwater cp_steel plr_pipeline pl_hoodoo_final koth_sawmill koth_nucleus koth_viaduct ctf_sawmill cp_yukon_final Pret: ctf_turbine cp_egypt_final cp_junction_final Vienalga: cp_well Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 cp_gravelpit cp_dustbowl cp_granary cp_well ctf_2fort tc_hydro ctf_well cp_badlands pl_goldrush cp_fastlane ctf_turbine pl_badwater cp_steel cp_egypt_final cp_junction_final plr_pipeline pl_hoodoo_final koth_sawmill koth_nucleus koth_viaduct ctf_sawmill cp_yukon_final Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 Kāpēc jums tik ļoti nepatīk 2fort? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 jo viņa ir maza mape,snaiperi tikai uz jumta dročī ,un tur baiga gaļa 16x16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 Gaļa arī ir pipeline, bet tā nezkapēc patīk?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 (edited) nu ja es esmu serverī visur būs gaļa ,tik un tā pipeline ir lielāka... un redz cilvēkiem viņa patīk. Edited August 17, 2009 by lil_nigga* Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Demetrius Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 Pret: cp_well tc_hydro cp_steel cp_junction_final pl_hoodoo_final Pārējas kautcik ciešamas un spēlējamas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 28, 2009 Author Report Share Posted August 28, 2009 apkopojot rezultātus, no mapsaikla izņemtas ārā ctf_2fort un ctf_well un pieliktas klāt koth kartes... pašlaik mapsaikls izskatās šādi: pl_badwater cp_dustbowl cp_gravelpit pl_goldrush cp_badlands cp_granary koth_viaduct koth_sawmill ctf_sawmill plr_pipeline ctf_turbine Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 sawmill ir kruta mape Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now