Jump to content
GIGN Forum

Gign Balle


macho
 Share

Recommended Posts

Ķēks, tagad plsktns (w/o wovels) ir 3:40 un skan man slayer. Forši pareizi.

Ķipa, ok, ir viens foršs pasākums, kurš laikam pat īsti nav skaidrs kur notiks un kas (ja vispār kāds) brauks, + man bija iedvesma, tad nu tā.

Es vispār biju domājis kaut ko veidot 13-ajā augustā, bet tad sapratu, ka tas ir pa ātru, tā ka datums ir 19-21 augusts. Piedodiet ka neziņoju 4 mēnešus pirms tam un piedošanu, bet mani arī neinteresē kādi pārtiji notiek paralēli. Es varu kaut vai viens sēdēt mājā un dzert un "taisīt gign tusonu" jo es esmu GIGN MUAHAHAHAHAHAHA. *ieklepojas*

Tātad, jānoskaidro ir tikai viena lieta - vieta (jā man patīk atskaņas, jo tad ir saskaņa). Piedāvājiet savus variantus pasākuma norises vietai. Es ņi... nu labi būšu pieklājīgs, ne sūda nezinu ne par kādām vietām. Personīgi man patika tas, kas bija pagājšgad - vieta bija tikai ar vienu mīnusu - pārāk faking tālu no rīgas (piedodiet liepājnieki, bet kādu vienmēr sanāk piedirst). Nuja un sviestaina tur nokļūšana (mikriņā, kurā ~40 cilvēki 25u vietā)

Tātad - vieta - apmēram netālu no rīgas. Ja ir paradīze zemes virsū ar normālu nokļūšanu tad domājams der arī tālāk. Es protams neceru, ka te kāds kaut ko normālu ieteiks, nāksies vien pašam meklēt, bet tomēr nedaudz ceru (esmu šodien paradoksāls, jo šodien notika kaut kas (aizmirsu kas) paradoksāls ar mani).

Tātad (jā teikt tātad ir forši) ko es ar šo gribu pateikt. To, ka tie kas vēlas liek aiz auss ka 19-21 augustā kaut kas notiks. Sīkāka informācija par VISU, būs vēlāk (vēlākais pēc nedēļas).

Uz priekšu ar ierosinājumiem. Droši drīkstat piedirst šo topiku ar visu kas ienāk prātā, jo neatkarīgi no tā kādi brīdinājumi vai nāves draudi, vai provocējoši piedāvājumi neietilptu šajā teikumā, jūs tāpat dirsīsiet uz vella paraušanu.

Tas viss no manis.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ja buutu 13. veel vareetu padomaat un atmest domu par singapuru cool2.gif Bet 21. diemzheel nebuushu Latvijaa ,taa ,ka nesanaaks.

Edited by vbyuer
Link to comment
Share on other sites

a vot davai paarceliet paaris dienas, tad nedeelju, beigaas paarlieciet par meenesi, un akal buus tikpat ahuuni kuuls pasaakums kaa tas kas gatavojaas (padomaajiet kaa vel var saprast sho vaardu) Juurkalnee, kas starp citu ir tuvu riigai smile.gif

bet nu eniivei, galvenais lai tur buutu Bloodhunters un Koshka

tiko atgriezos no viena pasaakuma kur shamie abi aardijaas.. unikaali, vienkaarshi unikaali jaasaka

bet visumaa Macho ceram uz tevi thumbsup.gif

btw.. tiko ieveeroju ka man ir warn levelis.. bet kamon es spamoju labi ja tikai apm 0,1-0,15% no videeja DB liimenja

Edited by FreeLancer
Link to comment
Share on other sites

hm, nu tā kā redzu ka vismaz 20 cilvēki būs, tad ar jaunnedēļu (rītdienu) sākšu aktīvāk meklēt vietu.

tie kas grib pārcelt datumu - izlasiet vēlreiz pirmo poustu.

edited:

kas attiecas uz bloodhuntera teikto - jā notiek viskautkas no piektdienas līdz svētdienai, bet (teiksim es) vienreiz gadā izvēlēšos gign šitu, nevis parasto šitu. Ko jūs - tas jūsu ziņā.

Link to comment
Share on other sites

nu es protams vēlētos kādu vietu fiziskām aktivitātēm, bet tikai dzeršana nav tas sliktākais variants wink.gif

fudbolu un voleibolu jau var spelet da jeb kur vaig tik kadu pusli biggrin.gif

man ka ipashi slinkam lasitajam kads varetu pateikt norises vietu un laiku

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...