GooD`MeN Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 es katra zinja butu priecigs uznjemt pie sevis visus + shogad buuutu shadi tadi parsteigumi Tad varbut uztaisi taadu kaa mazu reklaminju ko tu piedavaa,lai citi kas nezin ariii ir informeeti! Es ariii ceru ka pie tevis viss notiktos,tad mana ierashanaas buutu daudz maz garanteta,un kurzemniekiem un ridziniekiem finansiali izdevigaak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 A kur tieši atrodās dyversant vieta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 aiz Bauskas uz Rundāles pusi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Skaidrs. Es it kā gribētu vairāk uz Bausku laist, jo uz pusi lētāk. Lai iemet arī pāris bildes... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Ieceko gign 2008 sejas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 (edited) Ā. ok... Es domāju labāk pie dyversant braukt. Forša vieta, lētāk, tuvāk, tuvāk visiem +1 par dyversant vietu. Vajag kaut kādu topiku kur balsos par kuru vietu... Ā, un kā zināms, novijas arī būtu foši, jo iet autobuss Jēkabpils-Bauska Edited July 10, 2009 by Endijs_Dzerkalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 nu vieta ir tuvāk, bet kaut kādas pārmaiņas arī nenāktu par sliktu. divīt, par kādiem pārsteigumiem iet runa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 divīt, par kādiem pārsteigumiem iet runa? Par baru līderisma akadēmijas skolotāju, kuri visu GIGN partija laiku stāstīs mums par dzīves patiesībām. Bet nu jā, interesē, kas tur būs tāds. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 varetu teikt taaa - buus organizatoriski parteigumi.. es samuray tev tev velak istastishu... noderes tava palidziba Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 +1 par Bausku, jo es tur ja labi gribeetu pat ar kaajam vareetu aizvilkties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natijs Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Esmu par Bauskas variantu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnT Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Es arī domāju ka varētu Bauskā . un tie datumi domāju ka arī būtu labi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Nu kamфn. Bauskв tak jau 2 gadus pзc kвrtas notika. Tiem, kas nebija - paрi vainоgi. Es gribu redzзt, cik daudz no tiem, kas te tвdi nezinвmi, tomзr atbrauks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 nu es pie divīša droši būtu nekas svarīgs pagaidām nav... bauskas variants man ne tik ļoti... P.S rīt es noskaidrošu visu pa cēsu žagarkalna pludmali... vieta vnk skaista un ideāla...un iespējams, ka arī varēs noīrēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 nekas svarīgs pagaidām nav... bauskas variants man ne tik ļoti... P.S rīt es noskaidrošu visu pa cēsu žagarkalna pludmali... vieta vnk skaista un ideāla...un iespējams, ka arī varēs noīrēt Emm, Divīša pasākums notiek Bauskā Būtu forši, ja tu par to Žagarkalna kempingu noskaidrotu. Vieta tur ir patiešām laba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Vispār jau nevis Bauskā bet Mežotnē, kas sanāk apmēram 12km no Bauskas. Reāli viss respekts divītim, bet man kā regulāram braucējam tomēr gribētos kaut kur citur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 +1 ar gribas citur, un nav takš tālu... ja būsiet īpaši draudzīgi, varbūt dabūšu busiņu, tas nozīmē varu paķert 7 cilvēkus līdzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 čau, draug, deadalive! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 čau janukas, un man nebus buss, tad varu paķert 4 cilvēkus. visas ekstras, ada, kondiška un alus turamais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Es piesakos uz tavu donorvāģi. Vispār, kāpēc tu man vakar vai aizvakar pazvanīji, bet nerunāji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Vispār, kāpēc tu man vakar vai aizvakar pazvanīji, bet nerunāji? vairs man nav donorvāģis tagad ir viens no drošākajiem pārvietošanās līdzekļiem p.s. tas bija benars kas nemak apieties ar manu telefonu ok, beidzam Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 un Divīt es gribu atpakaļ savu maisu Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 ja nu mans draudzīgais sveiciens nebija pārāk pašsaprotams, tad es piesakos deadalive mašīnā Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 dj erix vieta ir nenormāli tuvu manam pāķim esmu par šo vietu, kā arī ceru, ka nekas neliks man neierasties uz pasākumu! aiiii! chill in Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Es ljoti atvainojos, bet vai kaads nevareetu pateikt, kur shis mega pasaakums notiks? Pie dyversanta vai Dj Erixa. Varbuut jaataisa kaut kaads + - competition lai noskaidrotu kuram ir krutaaka vieta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now