Jump to content
GIGN Forum

Maikls Dzeksons


psycho
 Share

Recommended Posts

Man domāt, ka entās narkozes, operācijas saīsināja viņa mūžu. To var loģiski izsecināt, jo piecdesmit gados ir mazliet par ātru mirt, ne tā? Gulties zem skalpeļa nav tas ieteicamākais solis un saņemt kaitīgas narkozes, kur nu vēl darīt to regulāri.

Edited by quickaim
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Labi, idiot, nomirsi tu, par tevīm neviens negaudos, varēsi mierīgi gulēt līdz sapūsi.

Man patīk šie idioti kuri cenšās kaut ko pierādīt. Viņš bija, būs un ir top1 popmūzikas karalis visā pasaulē, ja tu to nezināji tad gan esi mazliet atpalicis, dzīvo mucā? Jā, es saprotu, tu savos 16(or smth) gados tādu mūziku nespēj novērtēt, tad, lūdzu, vismaz nebāz savu degunu tur kur nevajag, vienkārši paklusē. Jā, man ir 17 un es spēju novērtēt viņa panākumus, viņa dziesmas un deksmi dziedāt. Fakts jau ir tāds, ka viņš ir viens no slavenākajiem dziedātājiem(kā arī mw karalis(ja ne slavenākais)) pasaulē, tu laikam nespēj iedomāties cik viņam ir fanu. Viņa mūzika ir augšām cēlusies, viņš dzīvos mūžīgi, vai tik ilgi cik klausīsies viņa mūziku. Personīgi es, paņēmu visus viņa albumus(kurus atradu) un klausīšos cik vien manos spēkos būs.

Par to pedofīlismu, par ko viņu trenkāja ilgu laiku, bullshit, protams, nekas līdz beigām tā arī netika noskaidrots, bet esmu pārliecināts, ka tā bija vienkārša naudas izspiešana no maikala.

p.s. No kuras dirsas tu izrāvi to, ka viņš "Muzikāli bija miris"? Nesaprotu, viņš vēl taisījās uz koncertiem Londonā(nezinu, varbūt kaut kur vēl), tātad viņa mūzika vēl nav mirusi, godīgi sakot, tāda slavena mūziķa mūzika nekad nenomirs, bet tev to nesaprast. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

novij, labi teikts. ag0ny veidiigie maiklu nekad nav klausiijushies, tapeec vinjiem maikla muuzika ir "mirusi" nemaz nepiedzimstot.

geims forshu tribuutu maiklam uztaisiijis. baigi uz juutaam panjeema. fiftijs, protams, kaa parasti laiza olas. nekas, vismaz centaas. peec geima vaardiem, beefs ir beidzies starp shiem muuzikjiem. tas labi.

citaats no geima dziesmas:"cilveeki par tevi var teikt, ko vinji grib, bet mees atcereesimies briinumus, ko tu izdariji."

Link to comment
Share on other sites

Žēl. Kā mūziķis un mākslinieks viņš bija izcils. Patīk daudz viņa dziesmas. Baigi viņā nepatika tas, ka viņš bija slims ar savu plastisko ķirurģiju un izskatījās pēc kropļa.

Nedaudz kaitina tas, ka visi ir pārliecināti, ka Maikls nebija pederasts. Nu KĀ jūs varat zināt, vai viņš drāza bērnus vai nē ? Ja drāza, tad viņam jau sen vajadzēja mirt, ja nē, tad vieglas smiltis...

Link to comment
Share on other sites

Viņam vēl vecajā Wembley (imho) stadionā bija koncis, kur daudzi cilvēki maksāja šausmu naudas, lai tikai tiktu tuvāk skatuvei. Vēl tvnetā bija raksts kaut kad par to. Būs traki.

Katrā ziņā sadface un viņa mūzika mūžam būs dzīva. :)

Link to comment
Share on other sites

pa BBC teica, ka sirds apstājās pretsāpju medikamentu dēļ, kurus viņš gadiem lietojis. Aizsākās ar to, ka reiz viņām mati aizdegās uz skatuves un vel vēlāk, kad kāju esot lauzis, tā esot aizsākusies daudzo medikamentu lietošana. To, ja nemaldos teica viņā ārsts.

Link to comment
Share on other sites

Stulbi, ka visi atcerās par cilvēku tikai tad, kad tas nolicis karoti. Skarbi, bet taisnība!

Link to comment
Share on other sites

Maiklam nebija bērnības (daudz koncerti un starp tiem pašiem sencis viņu seksuāli izmantoja), tāpēc viņš uzcēla Neverland un tur tusēja ar maziem bērniem. Vizināja karuseļos, lasīja pasakas un dzirdināja ar siltu pienu. Baumo, ka Macaulay Culkin (no Home Alone) esot arī ar viņu mīlinājies gultā. Neņemos spriedelēt. Katrā ziņā viņš bija fiziski un garīgi smagi sačakarēts cilvēks ar lielisku balsi un kustībām.

Viņa nāve arī ir tāda diezgan spekulatīva padarīšana. Reālus pierādījumus tā arī neesmu redzējis. Mistisks zvans ātrajiem un pāris šķidras bildes. Iespējams, "aizgāja pensijā" (un aizbēga no 500kk parāda). Tusē kopā ar Hileru un Presliju Meksikā. Kaut kā tā..

Link to comment
Share on other sites

Tieši tāāa ! Viņš cik gadus sedeja sava zona (manuprat vientuls) ,jo, ka neka visi vinu nodirsa pa operacijam ! Bet tagad re, ka cik tomer visiem žēēL ....

EDIT : Tu salidzini skolu .. ar paris sikiem punkjainiem un pumpaniem purniem , pa milzumu lerumu cilveku, televiziju , zurnaliem un vins spoguli jau ar skatijas , vnk miljardiem cilveku uzjautrinosi humori pa vinu vnk grauza vinu totali (manuprat) !

Edited by desina
Link to comment
Share on other sites

Nez, manuprat, paris vinja dziesmas bija par ar diezgan dzilju domu un jeegu. Nu taa, ka chista saac domaat.

Vispar kaa persona man MJ galigi nepiedura, bet muzika tiesham bija klausaama.

jo, ka neka visi vinu nodirsa pa operacijam ! Bet tagad re, ka cik tomer visiem žēēL ....

Citus jau ar, varbuut, skola nodirsh, bet tik un ta zhelotu ja nomirtu.

Link to comment
Share on other sites

neteikshu ka man vinjsh iipashi simpatizeeja, bet paaraak jauns vinjsh mira

legjendas mirst muuus priekshaa :weep: attopieties...

vieglas smiltis, 26.o2.2oo0. seeras muuuzikas industirjai

Tev viņš īpaši nesimpatizēja, bet esi viena no viņa faniem? O_O

Vispār, tolks 2x postot gandrīz vienu un to pašu?

Link to comment
Share on other sites

Mēdijiem uz to ir savs skatapunkts, bet tavam apgalvojumam es piekrītu.

Tie mēdīji visu viņa dzīvi egoistiski līda MJ dzīvē, postoja var teikt tikai negatīvu par viņu, bet tagad? Pēkšņi, visos mēdijos "omg he's dead, he was greatest, he was legend" u.t.t. So sad, visa viņa dzive bija kā uz delnas likta visu viņa mūžu, čalim no privātās dzīves bija ļoti maz, bija daudz problēmu...nebrīnos ka sirds neizturēja...Rest in peace pal...

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...