Jump to content
GIGN Forum

Baek

Mirstīgais
  • Posts

    221
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Baek

  1. Man paslaik ir wifi ruteris , un ir kabelis ko var iespraust datora. Ka lai atsledz wifi , lai man internets iet pa tieso. Paslaik vnk nav nepieciesams citiem izmantot internetu.
  2. Tu aizej palasi citas temas saja foruma un visur ir kadi hujapļoti kuri izdoma kaut ko iedirst vai apdirst. Piemers tema : Skaista vieta Riga. Nu un ko tur tadu cilveks ne ta paprasija ?
  3. Tu esi tik gudrs es vienkarsi ahujevaju. Sakuma ka tu kaut ko perc , tu tacu nezini kadas bus tavas domas par so mantu pec menesa vai pec gada mana gadijuma, pareizi?? Tas pats tu redzi veikala plaukta desu vai kadu jaunu produktu , ko tu nekad nebiji meginajis, tad tu vinu aped un tikai , tad tu zini kads tas ir vai ne ? Es so telefonu 1 gadu lietoju , sakuma 2 menesi ar macinu ( pec tam pazaudeju macinu kaut kur ) un tad 1 gada laika , man reali pat ir nolimejusies divi burti no SAMSUNG uzraksta kas ir aizmugure uz panela. Labi huj snim tur saskrapets, pats vainigs. Izturiba vinam ar nekada, Vairak jau tur taja telefona neka nav , vini visi ir vienadi cits atraks , cits lenaks. A kas attiecinams uz tavu "atbalstisanu uz manu apklusinasanu" man pilnigi pie dirsas saproti?? Es seit ienaku citreiz izveidoju kadu temu, lai palasitu citu cilveku viedoklus saistiba ar manis uzdotu jautajumu. Nightmares ( galigi uzdirst ka tev tas niks rakstas) : blja nu tik smiekligi pipec... huli tu vispar sitos smaidinus liec , kas tur tads smiekligs? Kur es raudu , kada sakara tu sito hujnu vispar uzrakstiji.. Mana doma bij saja raksta , vienkarsi prieks tadiem ka tu skaidroju: Uzzinat vai kads nav mainijis stiklinu un nezin cenu mainai. Neta mekleju , atradu paris lapas , bet nebij cenas izliktas. Busu LV brauksu pie tiem kas remonte.To temu ko tu iedevi tur pilnigi nekas netika izrunat.. Tadi pepini ka registretais un tu un vel tur kaut kads ... saka pizdetj nepatemu ... Jo labak jau ir padirst ko nevajag , neka atbildet uz jautajumu. Brinums ka kads neuzrakstija , "pats vainigs vajag macinu nopirktt"
  4. Baek

    Motocikli

    Tagad ir ta ja tu noliec 18 gados to a2 kategoriju , tad 20 gados , tas ir pec 2 gadu staza tu jau vari aiziet uz csdd nolikt eksamenu un tev bus pilna A ketegorija.
  5. Ej dirst pamulki blja nemaz nesac savu hujnu te rakstit gudritis jopt... pec manam domam suds un viss. Te neviens neprasija tavu viedokli... Kas tas pa telefonu ka nokrit no metra augstuma un saplist. Tev noteikt tads pats tapec aizstavi... un bez macina neej no majam ara.
  6. Tatad pirmais ko gribu pateikt sis telefons ir mesls. Nokrita no 1 metra augstuma un panelitim stiklins saplaisaja. Ar lcd displeju viss kartiba. Touch ari strada ka nakas, tik panela stikls saplaisaja. Kads nezin cik maksa nomaina tikai stikla nevis lcd displejs maina, pluss gribetu ari visu paneli samainit. Skatos ebaya stikls komplekta ar instrumentiem kaut kadi 4 eur.
  7. Baek

    s3

    RUnajot par s3 , cik ta reali vinam ir vertiba tagad? Man paslaik ir sis telefons gribas tirgot nost, vai pamainit pret black berry ar piemaksu man.
  8. Baek

    Motocikli

    Nu tu jau labak zini kas man ir un kas man nav Kaut kads lietotajs no motopower ieminejas ka ar tadiem nedrikst braukt , bet ta ari man neizskadroja kas, kā , kapēc.. Zvanisu uz csdd. Paldies visiem kas meginaja palidzet.
  9. Baek

    Motocikli

    Blja a2 tik taisos likt , pasam ir B,C1,CE . tadel ari jautaju.. A tu dzive ari , kad tev kads cilveks pienak un paprasa kadu jautajumu , ari vinam atbildi tada veida??
  10. Baek

    Motocikli

    Blja sūda mugura TU, es prasu ar kadiem var parvietoties ceļu satiksme , vai vispar ir iespējams vinus parbūvet lai tie var piedalities ceļu satiksmes ( vai likums to ļauj, tad bij vairak jautajums uz to tēmu virzīts ). A tu man te hujnu kaut kadu saki, ka es ar tadu kubatūru nemaz nevaresu braukt , ka man nav tiesibas utt.. Ja tu gribi dikti parliecinaties , kas man ir un kas man nav. Es varu tev personigi , parādit cik man gadi un kādi man ir burtiņi manas tiesības. Un pa baru vienu fašku iedot tev pa pieri ... Ar A2 var braukt lidz 35 kw, kam intrese var ieiet mobile.de un sameklet attiecigos mocus kuriem ir šie (35 kw) , ja skatas uz kubaturu tad viniem 600 ar kaut ko ir
  11. Baek

    Motocikli

    Kads nezin ar kadiem motocikliem drikst piedalities celu satiksme ?? Rakstiju google atsleg vardus , bet neko neatradu. Gaju ieks motopower tur neka ar nebij , vismaz no ta ko atradu , neko neredzeju. Intrese vai ar krosa baiku var pa ielu braukt.?? Sadu: http://www.ss.lv/msg/lv/transport/moto-transport/motorcycles/kawasaki/ixkcp.html
  12. Es jau zvaniju uz sargu budu , man iedeva vinu numuru. Viens sargs iedeva otram klausuli un tas ari pateica stundas likmi. Prasiju vai nav kadas dienakts likmes , ja cilvekam japaliek uz dienam saka ka nav. A rit risket un braukt ar masinu , ka uz vietas kaut ko vares sarunat ar negribas. Neesmu no rigas , pec tam masinu jadzen atpakal bus uz manu pilsetu.
  13. Precizak 108 eur par dienakti. Labi tie kuri ieprbrauc tur uz 1 h utt.. tadas likmes. Bet nejau tie kuri gulas ieksa slimnica un kuriem operacijas taisa.
  14. Kads nezin kadu maksas autostavietu apsargajamu stradinu slimnicas tuvuma ? ( intrese tiesi dienakts cena ) Zvaniju uz slimnicu viniem pajoliem stundas likme 4.50 eur . Tas pizdec ... Ko ta es turesu viniem sutku stavieta un maksasu pa 1 sutku 80 pari eur.. Galigi sapisusies prata . Agrak bija dienakts maksa tur 3 ls pa dienakti.
  15. Baek

    tvnet video arhivs

    Kads nezin ka lai nokaca video no tvnet ONLINE TV sadalas??? Intrese martina sirmaa raidijums tiesi
  16. Baek

    Iesakat printeri

    Lieta tada tagadejais printeris nobruka. Reali kalpoja ~ 2 gadi. Tika izmantots parsvara skenesanai un printesanai melnbalto protams krasainas ar bet ne tik biezi. Lietoju alternativos kartridzus maksaja 5 ls gabala melna tinte. Tagad printeris slikti printe melno krasu , vedam uz remontu teica ka kaut kas ar elektroniku. Un vairak negribas nemt brother printerus. Skatijos lazera Krasu printerus baigi dargie 220 + eur biski pa dargu bus , jo reali to printeri neizmanto tik daudz . Ir brizi ka stav un nelieto izpirnte paris lpp diena. Ir dienas ka izprinte pa 50 lpp atteli galveno kart no skenera. Vajag lai printeri var palielinat un samazinat skenetos attelos. Varbut tagad tas visiem printeriem pieejams. Un protams lai kartridzu izmansas ir letas. Budzets nu lidz 150 Eur.
  17. Ierakstisu te pat , jo man problema ar so telefonu ar. Nesaprotu kas ir ar to meslu, spiezu uz kontaktu un kur klausulite zala ,lai zvana , vins nezvana. Nekas nenotiek vairakas reizes jaspiez uz to klausuli lai saktu zvanit kontaktam. Citreiz ar pirmo reizi sak zvanit. Citreiz ar kadu 7 vai 10 x. Tas pats kad izsauc svesu nr. Ieraksti izsauceja, spied klausuli vins nodzes numuru un viss.
  18. Baek

    kirieshki

    Kads nezin kur var pasutit kirieshkas , kadreiz veikalos tirgojas tadi grauzdini . Bija baigi labie un garsigie. Tagad kas tirgojas ir visi hujovie, gribu tiesi tos. Nezin kads kur var pasutit neta vinus??
  19. Otra pasmarka ir labaka, tas jau ir skaidri gaisi redzams. Nebalsoju par šo ..
  20. Baek

    Partika no Polijas

    Bus japamegina , to meza galas. Bet tur jau ar nevar zinat kas tur ir ieksa. Man ta polu patika tikai un vienigi ,jo tur desas taka pilditas ar jelu galu. Nu labas un garsigas. Nav kaut kada hujna ... Tur pargriez to desu tu pats redzi kas tur ir ieksa. Nav taka musu majas desas doktor, rakveres . etc...
  21. Baek

    Partika no Polijas

    Nu nedomaju ka poliem desas ir mesli. Un letas nu gan vinas nav. Varbut tu vienkarsi neesi edis polu desu... Biju visos savos pilsetas veikalos nekur nav. Vienigais ko poli mak taisit ir desas , par LV desam gan varu pateikt ka ir mesli un neka tur nav! Kaut kadas jau noteikt ir musu rimi , maxima . Bet nu nav tadas ka man vajag. Nepieciesama Polu Balta desa. Tas vel ir tadas Taka ar jelu galu pilditas ( nav kupati ) . Kr4 tur japagarso, kas pameginas tam iegarsosies.
  22. Baek

    Partika no Polijas

    Mekleju adreses interneta kur varetu pasutit partiku no polijas. ( intrese tiesi polu desas , latvija tadas nav iespejams iegadaties ) . Kads varbut zin kur var pasutit interneta partiku ar piegadi uz Latviju ?
  23. Baek

    google maps

    Intrese vai ir kaut kur interneta pieejams kaut kas lidzigs ka google maps? Vajag ta ,lai programma iet bez interneta savienojuma. Butu labi ja tas pats google maps butu pieejams , bet cik mekleju nav. Vienvard sakot vajag kartes , taka atlasu sava laptopa. Microsoft auto route neder.
  24. uztaisi labak kaut ko lidzigu ka uz vecajam nokiam bija spele bounce.
  25. Baek

    apģērbs netā

    Bet tu padoma cik ta man tas drebes ir japasuta no neta . Lai es vispar izprastu kadu man izmeru nemt no atseviska razotaja. Es to zini ka izmeri atskiras . Un katram brendam ir sava izmeru tabula un suvumi. Atrast jau var bezsaubam, un var ari gadities ka suti pirmo reiz un trapi pareizi. Bet nu bus reizes ka vienkarsi nederes un tad jasuta atpakal.
×
×
  • Create New...