Jump to content
GIGN Forum

Kā Jūs Uzzinājāt Par Gign?


macho
 Share

Recommended Posts

Man gribās palasīt stāstiņus. Tie, kas nezin, ko nozīmē interpunkcija, lūdzu, šeit nerakstiet neko.

Tātad jautājums - no kurienes tu uzzināji par gign? Vairāk mani interesē jaunāko jūzeru stāsti, jo vecākie jūzeri to te kaut kad jau rakstīja. Bet tā kā tas viss ir aizmirsts, tad var uzrakstīt vēlreiz.

Varu pastāstīt savu variantu. Spēlējot aktīvi cs tālajā... heh, sāku rakstīt un tad es atradu šo jaunumu. Izrādās gignam pagāšmēnes apritēja 8 gadi :) - principā tajā jaunumā var arī izlasīt kā radās gigns. Jādomā bija stilīga klana nosaukums braucot vecajā labajā dzeltenajā ikarusā nu un nonācām līdz šim. Par iemeslu, kāpēc izvēlējos šo nosaukumu, varētu minēt info, ko izlasīju kaut kad internetā par GIGN pretteroristu vienību. Kruti keksi vobšem :)

labi, jūsu kārta.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

2004.gada ziemā tiku savu pirmajā klanā un viņu galvenais uzdevums bija nevis spēlēt CW, bet tikt GIGN pubā top15 pirmajās vietās, tāpēc nekas cits man neatlika, kā kapāt. Neatceros, kur viņi visi palika, bet nu es vēljoprojām te esmu, un kā netieku top15, tā netieku. Nekas, kādu dienu, KĀDU DIENU!!

Link to comment
Share on other sites

lol :D kas tas par klanu bija un kādi purni tur bija?

man btw ilgi bija kompleksi par to, ka es netieku statos pirmajā vietā. It kā jau tas nebija tik svarīgi, bet tomēr. Tad ar kaut kādu ļevo niku spēlēju uz K:D ~3 un tiku :)

Link to comment
Share on other sites

Pašu GIGN weblapu zinu jau kādus gadus 5.

Un par to uzzināju no citiem kuri spēlē cs,un gigns bija apmēram kā - 'Webs kurā var apskatīt visus Latvijas cs serverus :D'

Un vienīgais kadēļ nācu šeit bija lai apskatītos serverus.

Bet tas bija ļooti sen.

well,un kādu laiku atpakaļ nolēmu arī sākt apmeklēt forumu..

un krč saīsinot visu šo penteri,par GIGN uzzināju un kādreiz izmantoju kā serveru sarakstu. :DD

Link to comment
Share on other sites

macho posts, lika paarrakstiit...

Vobshem, kaa es uzzinaaju par GIGN, ja? pareizi?

Taatad, es biju iegaadaajies datoru, toreiz nebija nekas dizhs 1100 mhz, 64 video karte, 256 rams, speleeju kautkaadas speeliites, kautkaadus andergraundus utt. Tad es aizgaaju pie drauga, kas speleeja cs`u, taa bija mape cs_assault to es labi atceros, skatiijos kaa shkjiist taa galvas, un galvenais ka tas bija INTERNETAA. Tad es prasiiju kursh nu tas serveris ir labaks, nu un teica, ka GIGN, taa arii es tur speeleju toreiz, kad man veel taada interneta nebija... Tad mees sasleedzaamies LAN`aa, speleejam, toreiz es biju galiigs bots, imho!!! Tad nu es satrennejos speleet pret botiem, aizbraucu uz vietu kur ir nets, speeleeju GIGN serverii, likaas forshi, daudz ko samaaciijos utt..

Tad jau man bij internets un es patstaaviigi spleeeju GIGN un mees ar KAPCONIJU mochiijam tur, runaajam pa skaipu bija baigi feini, tad saaka speleet ModeratO, kam piesleedza internetu un taa mees dziivojam tagad GIGN :)

Aa atceros kaadu gadu atpakalj, kad jau es saaku speleet cw, nu tad jau veel vairaak GIGNaa 1 dienaa 5h nospeeleeju, lol... bija forshi... Satiku tos chellus, nu es saku saspleejam netaa? Vinji teica "nu ko ta tur es, blje vinji tagad spelee uuber pro, kaadaa tur liiga " Blje, es taa domaaju nu, nu gribeetu redzeet, spleeeju vienkaarshi duuru nost ar nazi, nu luuk arii ko deva gign skills :) Ta jau es saaku spleet CSDM`aa, rakstiit forumaa, vispaar GIGN`aa es vairaak seezhu nekaa stuulbajaa saitaa draugiem.lv, kas ir viena vieniiga atkariiba, tikai nesaportu kaa tur var atseedeet 10h no vietas, labi GIGN, jo te ir daudz, daudz, ko lasiit. un ir baigi forshi.

Nu es jau saaku te rakstiit eseju, nu, bet whatever, uzrakstiishu taapat, nedaudz kautko offtopikaa, lai tik ir, ko lasiit. Atziishu, ka speleet tieshu cs`u, GIGNAA agrak bija forshaak, jo bija vairaak paziistamo, admini vairak speleeja, bija forshi, skilla liimenis arii bija augstaaks. Tagad visi paargaaja uz to TeamFortress2, labi es neteikshu, ka man shii speele nepatiik, nee man patiik, es vinju dievinu, tikai GIGN serverii netieku paarak biezhi, jo parasti STEAM izmet kautkaadu erroru, nu vobshem nemaaku ar taadu speeeli darboties...

Bet, eu! Vareetu tachu uztaisiit kaadu 15x15 taa kaa GIGN ALLSTAR speeli, agraak es sapnjoju par to vien, bet kad tagad man buutu izdeviiba te tikt, ir nets ir viss, tagad taadus vairs neriiko. Ok, ir galjas vakari, bet vienalga, tas nav tas, tur nav tik liels funs, dereetu kautko taadu sariikot, es jau vienreiz par taadu ideju biju iedomaajies, tikai topiku ^ali^ aizsleedza ciet, teica nebuus. Bet vareetu, ne? Nu jaa es te baigi, dikti aizbraucu offtopikaa ( soorij ). Nu tagad 95% cs speeleetaaju zin, kas ir GIGN :)

Edited by SaS^MAN
Link to comment
Share on other sites

Sēdēju dc++ hubā un prasīju čaļiem, lai pasaka kādu cs 1.6 serveri. Man pateica, lai meklēju gign.lv lapā, un tur bija tiik daudz serveru. Labu laiku gāju gignā tikai, lai paskatītos serverus. Tomēr, vienā nelaimīgā dienā gign lapa man atteicās un nelaida mani iekšā (iemesla tiešām nebija). Gāju meklēt palīdzību gign cs serverī, kādu laiku bļaustījos pa serveri, ka man neiet gign web lapa un pirmais, kas manu sāpi tur saklausīja bija test2, kas ieteica, lai griežos forumā, kas atšķirībā no web lapas gāja. Forumā viss atrisinājās un kopš tā brīža sāku ieskatīties gan forumā, gan serverī, bet tiesa, ļoti reti. Ar laiku sāku vairāk uzturēties forumā un spēlēt gign serverī. Par serveri arī tā biju safanojies, jo kā man tad likās, tur bija riktīgi kruts skills citiem čaļiem, un bija jau arī. Pats spēlēt nemācēju, bet ilgi negaidīdams jau noziedoju 10ls un balvā saņēmu slotu :)

Link to comment
Share on other sites

Mani ar Gign iepazīstināja DeaDly un LaNCe.

Pirms četriem gadiem kad iestājos augstskolā izrādījās, ka es ar LaNCe vienā kursā mācos. Tanī laikā es vispār neko par cs nezināju, jo nekad nebiju pat pamēģinājis. LaNCe brauca pie manis uz dzīvokli un kapāja to trako spēli un es nevarēju saprast, kur var ar tādu fufeli tā aizrauties.

Vienu dienu sanāca aizbraukt uz kaut kādu no i-net kafeinīcām (ja nemaldos tornādo) tur mēs paņēmām kompīšus uz pāris stundām un LaNCe ar DeaDly sacīja, ja es spēlēju cs tad tikai cw vai gignā, jo gigns esot krutākais serveris. :) Pirmās reizes es spēlēju vispār neko nesajēdzu, tad man uztaisīja normālu cfg un sāku kaut ko apgūt... Vēl tagad atceros kā no allworth par bloķēšanu dabūju banu uz divām dienām @ de_train.

Tad jau vēlāk sāku skatīties forumu un atradu, ka var pieregot niku par 10ls. Es tajā laikā biju ļoti entuziastiski noskaņots pret visu to cs spēlēšanu un 10ls vietā pārskaitīju 20ls.

Tā lūk! :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

lol..kā uzzināju ? pērkot cs.

jap. aizeju uz capital datorsalonu, kur šie diskos izplata pirātiski spēlītes...

nu šie man ieraksta disku...es pavaicāju vai boti būs...

džeks saka "nu ..tu jau zini, kas ir gign...? " . lai izliktos krutāks saku, ka jā, lai arī biju like wtf?.. "nu tad ej iekš gign un pie failiem atradīsi botus..."

tā arī sanāca pirmā reize...tad nebiju gājis kādu laiku, jo dragāju iekš kopidejas ar minority...

atceros viņa tekstu "bļa...tu pat nepaspēsi piespiest "POST" pogu un jau izlidosi no gign..." man piedūra tas teksts un tad arī pārgāju uz gign, lai pārliecinātos... mans 1 post laikam bij iekš tiesību sadaļas un mino teksts apstiprinājās.. :)

turies pa galbalu no tiesibu sadaljas, ta pat nevienam neinterese tavs viedoklis, vismaz shaja sadalja ne
Edited by rusty
Link to comment
Share on other sites

Vaii, nu jau ir pagājuši 2.5 gadi kopš esmu šeit reģistrējies, bet vispār gign kā tādu zinu jau vairāk kā 3gadi.

Spēlējot citā serveri, naktī, čītojot vēl pie tām, paprasīju čalim, kas pret manīm spēlēja vai viņš nezinot kā no gignas var novilkt failus un vispār piereģistrēties. Viņš man atklāja ļoti interesantu lietu, ielūgumi. Jā, sēdēju kādas 2 stundas ēpastā un gaidīju kad atnāks ielūgums, pēc tam vēl kamēr piereģistrējos un kamēr vēl apstirpinājums atnāca jau bija rīts. Pārsvarā jau skatījos vienmēr šeit serverus, projektus jaunus un tamlīdzīgi. Pēc neilga laika izdomāju arī forumā piereģistrēties, es to izdarīju, bet tā arī nesapratu kā var tikt pie postošanas, tur cik atceros bija forša fiška, kā to pareizi izdarīt, teiksim tā, priekš mana prāta spējām tas vēl bija pārāk sarežģīti. Kaimiņu zēns vārdā Jānis a.k.ā "Lazda2" sataisīja man profilu, bet es viņu tā arī neizmantoju, kādu pus gadu, viņš lietoja. Cik atceros un cik te iečekoju, viņš vienmēr tusējās sadaļā "Servera konfigurācija, plugini, etc...", it kā no manas puses posti, bet nē, viņam uz sava profila jau bija iedots atvaļinājums, tāpēc izmantoja manējo. No viņa puses bija ēntie dubult posti un tripil posti, par ko es tagad katru dienu ieejot gignā ciešu, paskatoties uz savu wārn level'u, nu jā, pats jau arī esmu atrāvis pāris wārnas, bet īstenība, gign ir tā vieta kur vispār aizsāku normālo cs karjeru. Sāku normāli spēlēt, sāku normālu uzvesties forumā un tā tālāk.

Link to comment
Share on other sites

jā, skills vienu brīdi gignā bija meeegalabs. vairāki latvijas ķipa pro spēlētāji geimoja. lielākajai daļai jums tie stāsti nav pārāk izsmeļoši :) teiksim

"2005 Gada kad piesledzu pc pie inet, iepazinos ar CS ka ari iepazinos ar GIGN"

Es vienkārši iedomājos, ka tev prasa kā tu ar savu sievu iepazinies un tu saki "Nu 2005 gadā, kad pieslēdzu internetu, iepazinos ar pornu, kā arī iepazinos ar Ilzi un tā nu mēs esam kopā".

quickaim - tā nav pirmā gign lapa. Pirmā gign lapa ir no 2001 gada, kura ir zudusi uz visiem laikiem, kas toreiz tika taisīta flašā UN ES JOPROJĀM atceros kā viņa izskatījās :)

edit:

lol 4 minūtēs 5 posti ar reāli krutiem stāstiem, ņemu savus vārdus atpakaļ :)

Link to comment
Share on other sites

dzēru ar GooD MeNu daudz un tad 1nu dienu dzērām pie GooD MeN`a un pa cuku viņš parādīja šo spēli...Pāris reizes paspēlējām līdz izdomāju,ka arī gribu...Tad viņš uzinstalēja man CS un arī tad spēlējām pa pjanku,kad salika man visu cfg,iepatikās arī pašam spēlēt...pa nakti pēc tusiem nācu mājās un tjipa nācu spēlet...Pec gign partija LIEPĀJĀ,sapratu ka forš komūns un tagad joprojām mācos spēlēt...

P.s. Tu tikai nerājies...

Edited by Larins
Link to comment
Share on other sites

Purva ZIve parādīja un pie viņa pēc skolas braucu spēlēt...Pec tam kad pats tiku pie neta arī pārnācu šurpu bet pēc laika pārgāju uz ihack,kādu gadu tur nospēlēju,jo tur bija puse no Liepājas,bet tad atgriezos gign un iepatikās,un tad jau viss aizgāja savās sliedēs!

Link to comment
Share on other sites

Hmmm, laikam jau man nekas aizraujošs nav stāstāms, cs kā tādu man neviens neieteica, vienkārši kaut kādos torrentos atradu apmēram 3-4 gadus atpakaļ un tā nu sāku šaudīties, jo nevarēju saprast, kā tāds šits var būt tik populārs visā pasaulē.

Un, protams, sāku šaut, ja nemaldos, tad KSO bja pirmais serveris kurā sāku spēlēt un tur arī paliku, līdz brīdim, kad sapratu, ka man laukos visiem šī i-neta lietotājiem ir viena ārējā ip adreses un krāns kaimiņš, kas dzīvo pāris mājas tālāk, spēlējot iekš KSO atrāva banu par wh, jo tur tādi spēlējot un viņš esot gribējis atriebties, karoč, bullšits... Tā nu ilgi sēdēju ar banu kamēr brālēns vai somewhere i-netā uzzināju par GIGNU, tad vēl bija busteris un tad laikam bija tas laiks, kad tas busteris sāka čakarēties, jo nereti meta ārā playerus, pofig, cik tiku iekšā tik paspēlēju, forumā darbību uzsāku daudz vēlāk, apmēram 2008. gada beigās, sāku kko rakstīt, jautāt, sapratu ka Eziic un goodmens ir forši utt :D Bet nu sākums šeit nebija spīdošs, likās, ka visi te ir pārspēlējusīes geimeri un snobi, par daudziem domas ir mainījušās, bet ir tādi, par kuriem domas vēl tik sāk rasties, daži met kažokus uz otru pusi tajos brīžos, kad sajūt spēcīga aksesa aromātu savās rokās... bet nu ko es te izplūdīšu asarās... KSO un GIGN ir mani vienīgie serveri kuros eju un arī atkarīgs no esošās tautas, ar krāniem nav nervu spēlēt ^_^ Peace...

Link to comment
Share on other sites

Viss sākās ~ 2005. gada sākumā. Mācījos vienā klasē ar flašiju, gludo un kāmi. Kādu dienu pēc skolas viņi gāja uz neta kafē spēlēt cs'u un pasauca vēl pāris džekus līdzi (totālus njūbus, tajā skaitā arī mani). Vēl tagad atceros kā fb un gludais divatā ņēma mūsu komandu kurā bija kādi 4-6 cilvēki :muahaha: Kad viņiem tas apnika, šie pārvācās uz GIGN Pub'u un atstāja mūs bakstīties lanā. Uz rudeni man pieslēdza netu un tad arī nokačāju cs. No sākuma spēlēju ar botiem, jo pubā baigi nepatika. Kad apnika boti, sāku meklēt kur spēlēt internetā. Atcerējos fb un gludā teikto, ka GIGN ir reāli kūl un tā arī es atnācu uz šejieni. Pirmos divus mēnešus forumu tikai lasīju, jo nezināju, ka regot niku webā un regot acc forumā nav viens un tas pats. 06.02.06. man gludais prasīja kāpēc vēl neesmu regojies forumā un es izstāstīju savu sāpi. Viņš mani nosaua par idiotu un parādīja kā pieregoties forumā :) No sākuma es rakstīju visādas debīlības, atrāvu dafiga wārnas, bet vecums nāca ar prātu un tagad es šīs rindiņas jau rakstu kā moderators :)

Link to comment
Share on other sites

Kad pirmo reizi ieslēdzu cs, nezināju kā var spēlēt internetā. Tad draugs pateica lai eju uz gign un atrodu kādu serveri. No sākuma pat nezināju ka pats gign.lv arī ir serveris lol! domāju ka tas ir kaut kāds serveru meklētājs :D

Es vispār nesaprotu, kapēc es tik bieži iegriežos šeit.. neatceros kad vispār pēdējo reizi cs spēlēju. Un gign serveros vispār nekad neesmu spēlējis. Kaut kas velk uz šejieni.. tikai nezinu kas

Edited by Ducatii
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...