Llama Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 (edited) Nu es uzstaisiju savu pirmo mājas lapu no balta lapas ! Nu nav jau nekāds tur krutais webs ! Bet nu novērtējiet kas tur trūkst un kas tur ir labs ! Lai es zinātu ko man vel vaidzētu ! Nu bet webs domāts kautkas uz to pusi ! p.s oi aizmirsu iedoti linku http://80.233.234.34 Edited April 10, 2009 by Llama Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 Hmmmm.... Jā.... Kur viņu var apskatīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 Hmmmmm, pat nezinu ko lai pateikt, laikam normāls. Bet to baltumu backgroundā nomaini un kaut kādu krāsu kas piestāvētu web krāsai + logo lielāku, nu kopsumā labi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Llama Posted April 10, 2009 Author Report Share Posted April 10, 2009 nu kopsumā labi. Nu to es pielabošu Paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJ8 Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 labak klusti par pavaru! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Llama Posted April 10, 2009 Author Report Share Posted April 10, 2009 Gatavoti māku ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kayak- Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 oumaigash. media, tev tiešām liekas labs ?? galīgs shits, piedod, bet jĀĀ! nekas ka pirmais, ar to neattaisnojies. tev viņš pat pabeigts neizskatās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Llama Posted April 10, 2009 Author Report Share Posted April 10, 2009 media, tev tiešām liekas labs ?? galīgs shits, piedod, bet jĀĀ! nekas ka pirmais, ar to neattaisnojies. tev viņš pat pabeigts neizskatās. Vaitad ir kautkur rakstīts ka ir pabeigts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 Tie sarkanie rāmji galīgi neiederas. Varbūt pamēģini pelēku krāsu (nedaudz tumšāku nekā background) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kayak- Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 jautājums - kāpēc tad vispār liec vērtēt ? iespējams ieliki, lai zinātu kas tev jāpielabo or smth, bet tad jau vērtēt nevar ?? vispār iesaku sākt no jauna, un sāc ar to, ka ieliec webu vispār vidū, nevis kkur gandrīz vidū. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baek Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 Netaisi caur front page . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Llama Posted April 10, 2009 Author Report Share Posted April 10, 2009 vispār iesaku sākt no jauna, un sāc ar to, ka ieliec webu vispār vidū, nevis kkur gandrīz vidū. Tur jau itkā bij domāts ka būs banneris ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Llama Posted April 10, 2009 Author Report Share Posted April 10, 2009 Es netaisu caur Front page ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kayak- Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 <meta name="generator" content="Web Page Maker"> nav frontpage, un kāpēc lai netaisa ?? uz frontpage var uztaisīt labus dizainus, cik zinu roxcs arī taisa / taisīja uz fp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
duplets Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 Totāls sūds, nesaprotu kāda jēga likt kko tik ... Galvenais jau ir pateikt: šis ir mans pirmais darbs un tagad lūrēt ekrānā un gaidīt reālās atziņas, kas ir uber naivi... Ceru, ka būšu tevi apgaismojis, liec iekšā nevis pirmos, bet gan tos kas nākuši pēc daudziem sūdiem un esi kko apguvis kautvai to ka <font> tags ir novecojis sūds, kā arī <br /> rakstīt šitā <BR> nav forši Link to comment Share on other sites More sharing options...
Llama Posted April 10, 2009 Author Report Share Posted April 10, 2009 Un kā tagat istās??? http://80.233.234.34/sūdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJ8 Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 (edited) kam oon čali, tev krāsu izjūta vispār ir ? + vēl kkādas izstieptas bildes, 0/10 Edited April 10, 2009 by RJ8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 Es gaidīju pie balsošanas iespējām tādus variantus kā "ļoti slikta" vai "nožēlojama". Ej labāk turpini googlēt CSS un HTML un vismaz ieliec kaut latviešu charus, ja negribas likt UTF-8... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexx92 Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 Galīgi garām. Vaidzēja tam vote pielikt vēl variantu "galīgs fail" vot tad 100% par to nobalsojuši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
never thought Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 Baigā kaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arejs Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 (edited) Labi, ka vismaz kaut ko dari. Ieteiktu tev daudz vairāk piestrādāt pie dizaina, paskaties kādas citas mājas lapas un varbūt pašpiko krāsu salikumus utt. Šādas lapas, kas vēl ir pašā izstrādes sākuma stadijā ieteiktu te nelikt, latvju bāleliņiem ir tendence "nodirst" no galvas līdz kājām, nevis sniegt padomu. Lai veicas turpmāk! Pēc tavas rakstības spriežu, ka tev varētu būt ap 13-14 gadiem, ja tā ir, tad tas ir tikai apsveicami, ka tu nespēlē spēles (gan jau ka spēlē), bet tomēr arī dari ko lietderīgu... Edited April 10, 2009 by Arejs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Llama Posted April 10, 2009 Author Report Share Posted April 10, 2009 Ieteiktu tev daudz vairāk piestrādāt pie dizaina, paskaties kādas citas mājas lapas un varbūt pašpiko krāsu salikumus utt. Šādas lapas, kas vēl ir pašā izstrādes sākuma stadijā ieteiktu te nelikt, latvju bāleliņiem ir tendence "nodirst" no galvas līdz kājām, nevis sniegt padomu. Lai veicas turpmāk! Pēc tavas rakstības spriežu, ka tev varētu būt ap 13-14 gadiem, ja tā ir, tad tas ir tikai apsveicami, ka tu nespēlē spēles (gan jau ka spēlē), bet tomēr arī dari ko lietderīgu... Tā jau arī ir man ir 14 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 (edited) pilnīgi piekrītu. viņš ir malacis. vēl viena cs vietne, nevis, piemēram, latvju dainu sējumi internetā. vismaz kaut kas noderīgs. par areja stulbumu viss, tagadiņās par lapu - tu viņu esi uztaisījies priekš kādas konkrētas rezolūcijas un konkrētas pārlūkprogrammas? man tās navigācijas pogas izskatās smalki robotas, vai arī tas ir tāds stila elements? ū, tagad man rāda citu dizainu ar smukiem, kodīgiem rāmjiem. saprotams, viņus vajadzētu šaurākus. "Kontakts" -> "Kontakti". Edited April 10, 2009 by kaamis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arejs Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 (edited) Ar lietderīgumu es nedomāju to, ka viņš ir uztaisījis kārtējo oo.lv serveri, bet gan ka viņš nodarbojas ar mājas lapas veidošanu, cenšas pats taisīt kaut ko, radoši strādā, nevis kā 90% 14 gadīgo, kam galvā ir tikai BOOM HEADSHOT BOOM HEADSHOT vai Hit n' Slash. Edited April 10, 2009 by Arejs Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 "Te var būti tavs banneris!" Fu nahuj, slikti palika. Nelieto "i" burtu darbības vārdu beigās! Tik pretīgi izskatās + nav gramatiski pareizi. Bet priekš pirmā weba ir ok, tikai paklausi kritiķus, tad būs vēl labāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts