Jump to content
GIGN Forum

Man Bail No Brillēm.


#wL.Media
 Share

Recommended Posts

  • Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Mazak pie pc sedi , nebus problemas ar redzi. Kaut gan , ja tev redze jau ir tik slikta un tu vel joprojam nenesasi brilles , dabusi visu muzu staigat ar vinam. Jo redzi vairs neuzlabosi...

Man pilniba vienalga vai cilvekam ir brilles vai nav , galvenais ,lai ir sakarigs cilveks.

Link to comment
Share on other sites

:woot: supeer staar beidzot izteica savu viedokli? :nono:

man tak' sen jau paari 4omit! .))

MaachooO ieveero nulliiti, vinja ir Tev :*

Ar šādu leksikonu es nebrīnos, ka tu ātrāk neesi piefiksējusi mājienus par tava intelekta knapību. Es tagad saprotu, kāpēc tu šeit uzturies, šeit ir daudz mazgadīgo, kuru prāta spējas ir vienā līmenī ar tavējām, līdz ar to paver ceļus raženām diskusijām. Tikai atceries nākošreiz diskusijas partnerim apvaicāties par vecumu, citādi vēl sanāks, ka trāpījies kāds 14gadīgais, kas saliks tevi vienā setā.

p.s.

nāk prātā attiecīgs member title - IQ gigants!

Link to comment
Share on other sites

Mīlas nesaskaņām izmantojat pm, nevis wL.media topiku :P

wL.Media, es jau Tavā vietā izmantotu lēcas, tie, kuri saka, ka jāčakarējas un jāiet uz vannas istabu, lai izņemtu ārā utt. blēņas, piespied sevi to izdarīt un viss būs ok, bet, ja gribi brilles lietot, tad izvēlies tās modernākās, nevis, kā citi jau teica - jefiņa stila.. Klasesbiedram arī bija brilles ( agrāk, pirms vairākiem gadiem ) atceros, kā apsaukājām viņu par briļļaino kobru un citos mīļos vārdos, bet tagad izmanto lēcas un tikuntā, nevienam neinteresē vai lieto Tu brilles, vai nē.

Link to comment
Share on other sites

JA pareizi atceros to ko biju dzirdējis, tad, ja lāzeroperāciju izmantosi jaunībā, to vairs nekad nevarēs atkārtot, jo to varot pielietot tikai vienu reizi, un tas pats nav lētais prieks... Kontaktlēcas daudziem neder, jo acs nespēj pierast, ļoti grauž...

Link to comment
Share on other sites

^_^ tikai viens jautaajums especial for You, ko Tu pats sheit dari? :lohs:

bļeģ dažreiz gribās kliegt lasot to krepu, kas tev birst no mutes. KO NOZĪMĒ "piemeeram kaa vareetu buut tu" Ja mēs uztaisam idiotisma filtru šim tekstam, tad man vajadzēja saprast, ka es savos 24 gados VARĒTU BŪT mazgadīgs?

Ko es pats šeit daru? Vēl viens izcils jautājums. Es šo vietu, bļeģ, radīju (ok, tīri tehniski, mājaslapu radīja worms, bet mēs noteikti neuzturētos GIGN (tieši šādā nosaukumā), ja nebūtu es). Grūti no tādas vietas, kur uzturas vairāki draugi un seni paziņas tā vienkārši iet prom, pat ja forumā mēdz apgrozīties mazgadīgi duraki un frīkaina meitene.

p.s.

neraksti angliski, tev neizdodas. Lai gan no otras puses, latviski arī ne, tā ka laikam starpība nekāda.

Link to comment
Share on other sites

:(

Es nevaru pat iztēloties kādas brilles es sev gribētu, kādas man piestāvētu. fuj pē nē

Es sev nevaru atrast normālu rāmīti.. pārāk jau nu tie pidiņi seko visādām modēm un dēļ tā cieš parastie cilvēki..

Link to comment
Share on other sites

:D

Cik esmu dzirdējis, tad brilles diezgan veiksmīgi pēc sejas formas var piemeklēt jebkuram cilvēkam. Es tikai nezinu, vai tādi briļļu stilisti ir optikas salonos. Gan jau, ka ir. Paņem tik līdzi kādu no sev lojāliem, neatkarīgiem ekspertiem, kas izteiks savu viedokli, un pārējais ir samaksāšanas jautājums. :)

Link to comment
Share on other sites

Mums rv1g uz 10 klasi iestajas viena meitene zane, bet pec 2 menesiem aizgaja prom. BEigas uzinajam ka vinai riebas musu klase un vina nemaz negribeja iestaties musus skola, bet pargaja tikai tapec, lai vecaki vinai nopirktu kontaktlecas! :)

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Man kopš septītās klases beigām vajadzēja nēsāt brilles. Diezgan vājas, bet, nu, jau tad neredzēju, kas uz tāfeles rakstīs bez tām. Bet nu, sīks pidiņš būdams, kategoriski negribēju nēsāt brilles ikdienā, tāpēc vilku brilles tikai stundās un mājās būdams. Pārējo laiku staigāju bez brillēm, žmiedzu acis, lai labāk redzētu attālumā, un, laikam jau, izskatījos pēc vēl lielāka pidiņa nekā biju. Apmēram piecus gadus atpakaļ spontāni izdomāju nodzīt matus (a tad tie bija gari, līdz pleciem) kā saka "uz nullīti". Pie reizes izdomāju, ka varētu būt cool, būt plikpaurainam un briļļainam. Tā arī sāku ikdienā nēsāt brilles ar visu pliko galvu. Tagad mati atauguši jau sen, bet vienalga brilles ir ikdiena.

Morāle: Baidies no brillēm? Esi sīkais pidiņš. Bet labā ziņa - tas pāries. Cerams.

Link to comment
Share on other sites

Mani patiešām fascinē Alises prāta spējas :) gotta love it ^_^

Par tēmu runājot, es nezinu kāpēc man tā ir, bet vienmēr manās acīs cilvēki ar brillēm ir izskatījušies vārgi un nūģīgi. Laikam vērtēju sevi pārāk augstu. Brīnos, kā pats vēl neesmu ar brillēm, jo dēļ darba parasti sanāk dienā nosēdēt parasti 6 un vairāk stundas pie PC. Bet redze man ir ideāla, varu salasīt visus sīkumus n' shit.

Edited by Arejs
Link to comment
Share on other sites

;):lohs::khehehe::muahaha:

Mani atkal fascinē tavas prāta nespējas, jo

1. March ir marts, un vispār viņš te ir no 25. datuma.

2. Tas cik ilgi cilvēks uzturās kādā forumā, nemaina viņa tiesības izteikties.

Un par Alisi runājot, ja cilvēks šādā lapā ( nav domāts nekas slikts par Gign`u ) var publicēt savas pupu bildes, tad ar galvu tiešām nav labi.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...