spite Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 Pateiktu saviem miiljajiem tos vaardus, ko ikdienas steigaa vai arii vienkaarshi citu iemeslu deelj, nav izdevies pateikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 Pateiktu saviem miiljajiem tos vaardus, ko ikdienas steigaa vai arii vienkaarshi citu iemeslu deelj, nav izdevies pateikt. un shie vaardi buutu "ej dirst"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 nu es vareetu apzvaniit visus un pateikt visiem ko es par vinjiem domaaju , bet tas butu ilgi, taka es labak pateiktu "BEIDZOT" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 nu es vareetu apzvaniit visus un pateikt visiem ko es par vinjiem domaaju , bet tas butu ilgi, taka es labak pateiktu "BEIDZOT" vo vo, ja jau mirsti, tad, ja arii kauko saki, saki to beidzot , galgalgalaa, kad veel buus taada izdeviiba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limpy's Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 bljaaaaaaaa.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 Pain a pastasti mums, ko tad tu teiktu? man interesee vai ari tu esi nemirstiigs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaanis Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 enemi spoted, enemi daun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 Pain a pastasti mums, ko tad tu teiktu? man interesee vai ari tu esi nemirstiigs nu taa kaa man ir apnicis dziivot, tad esu izdomaajis, ka kaukad arii vajadzees nomirt. Un tad, kad es mirshu, mani peedeejie vaardi buus atkariigi no situaacijas, kuraa atrastos Tiri piemeers: ja es braucu trolejbusaa, es izmestu kaadu stulbu fraazi par kaadu lipiigu slimiibu (kas nu tajaa briidii naaktu praataa), ko esu sakjeeris... Protams, stulbs joks liidz briidim, kad es nokristu zemee bez dziiviibas paziimeem (cik poeetiski sanaaca). Hmmm, bet buutiibaa, tas viss, kaa jau teicu, ir atkariigs no situaacijas... Es tomeer esu radosh cilveeks un gan jau izdomaatu, ko dariit... Bet visdriizaak es gan jau visiem pastaastiitu, kaa es vinjus ieniistu, lai vinjiem par mani gaishaakas atminjas. Vareetu pat meegjinaat tik taalu cilveekus novest, lai shie domaa "Kaut vinjsh mirtu!", un es nomirstu, a cilveekiem peec tam vainas apzinja: "awww... un es tieshi nodomaaju to, tas ir manis deelj, es esu baigais pidinjsh... awww...". Nu, bucher, es tev pastaastiiju apmeeram to, ko veeleejies dzirdeet? p.s. Lai gan meegjinaatu arii beigt peedeejo reizi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 (edited) p.s. Lai gan meegjinaatu arii beigt peedeejo reizi... Droshi vien tur pat visu cilveeku acu priekshaa Edited June 29, 2005 by flashback Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 droshi vien izteiktu savu lielo saapi un neapmierinaatiibu ar to, ka nepaguvu paveikt to, ko veeleejos izdariit ar vienu vaardu - mauciiba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 Pain, jaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 iebaaztu rokas kabataas lai kaads neizvelk mobilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
spite Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 iebaaztu rokas kabataas lai kaads neizvelk mobilo materiaalists... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 Ja buutu palicis drusku ilgaaks laicinjsh kaa 5 min, noteikti rakstiitu shausmiigi zheelabainu veestuli Kameronai Diazai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 iebaaztu rokas kabataas lai kaads neizvelk mobilo naak praata reize, kad mees ar ojaaru un macho gaajaam maajaas un sastapaam divus bomzhus, kas meegjinaaja paliidzeet, kaadam onkam, kas guleeja uz ielas. Shie pienaaca pie mums un teica, lai uzzvanam aatrajiem, ko arii izdariijaam. Peec kaada laika atbrauca aatrie un pateica apmeeram "Nu ko lai dara! Miris!". Bomzhi gan bija neapmierinaati un teica, ka tikko veel bija dziivs (vinji, protams, zinaaja labaak), bet ne par to ir shis staasts. Tajaa briidii nez no kurienes izliida kaukaads baabietis un teica, ka tas ir vinjas viirs, un panjeema vinja mobilo... Shii visa situaacija bija varensmiekliiga... p.s. Tur bija vairaaki taadi funny momenti, bet tagad slinkums visu aprakstiit. p.p.s. Nevareeju neuzrakstiit, ka bija varen jautri skatiities, kaa tie bomzhi leekaaja pa nabaga onku (taa laikam saucas pirmaa paliidziiba) p.p.p.s.Visu celju liidz maajaam reecaam par shito Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 30, 2005 Author Report Share Posted June 30, 2005 jā, līķi izskatās diezgan smieklīgi jurko: rispakt Link to comment Share on other sites More sharing options...
hUr Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 a es atkal biju domajis, ka Dr.Pain buutu teicis " Tu Mirsi " ! bet nu pats , hvz , zinu tikai to , ka muteriite kristu lielaaka histeerija nekaa es [ kautgan nejau vinjai jamirts , bet gan man ] P.S GL&HF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 (edited) pēdējie vārdi - gan būs labi! Njā, huR, tā jau viņš ir. Tam, kas mirst jau ir po, bet pārējie pārdzīvos! Edited June 30, 2005 by Flea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 Pain, tev shii ir tuva teema, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 (edited) Mana Kamerona paarspeeju juusu visas zheelabas (Nu Oddish ar savi "over&out "un Pichonis ar "meegjinaatu arii beigt peedeejo reizi..." veel tuvojaas vinjai, kaut gan pataalu ), paareejie diemzheel mmmmmmmmmmm.... (gan es kaut kaa to mirshanu paardziivotu ) Edited June 30, 2005 by Jurko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 nu man vislabaak patika oddisha sakaamais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pallma Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 peec iespeejaam bet veelams kaads iesilis skukjis shinii situaacija laiks pietiks pa vidu veel ar radiem uz ataa sabuchoties a shiem jau labi nu ir kopaa sanaakushi saceps galju padzers shnjabi taa teikt - atties Pallma Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyperkick Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 (edited) Ja tagad mirtu teiktu -> " LIIDZ ASINIIM " Edited July 3, 2005 by hyperkick Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 omg wtf Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 es teiktu, beidzot es uzzinaashu kas ir peec naaves Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now