kVNE Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 (edited) Šis būs ļoti vienkārš tests, jums būs jāatbild ļoti vienkārši un to varēs ari pat 5 klasnieki un mazāki. Tātad šis tests ir ļoti interesants, neteikšu par ko tas ir, jo tad sapratīsiet. Ceru, ka šito neaizklapēs ciet, jo šeit jūs varēsiet uzzināt mazliet vairāk par sevi. Un tie, kas varbūt zin šito, tad nesakiet priekšā! Tātad sāksim: Tātad jums visas šis lietas notiek vienlaicīgi, jums zvana telefons, klauvē pie durvīm(draugs, draudzene), sāk līt lietus un uz balkona žāvējas jūsu labākais kostīms, jūs bērns guļ gūltiņā un raud, un vanā veļas pāri ūdens. Kādā secībā jūs šo visu sarindosiet? Ko jūs darīsiet pirmo, ko otro, ko trešu utt. Nav pareizu un nepareizu atbilžu! Es jums saku nevar darīt piemēram tā, ka ielaiž draugu un viņš jums visu palīdz darīt, vai citādāk. Jums ir vienkārši jāsarindo viss kā domājat, kas ir svarīgakais pirmais utt. paldies! Katrs kurš atbildēs, tam aizsūtīšu viņa tipa variantu Edited March 13, 2009 by kVNE Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 (edited) Vienkārši jāsarindo? Ūdens vanna Babyborns raud Lietus līst Klauvē pie durvīm Zvana mobīlais. EDIT: Bet ir arī cilvēki nokritīs bezsamanņā uz grīdu ja viss šitas kopā notiks Nerunāju par sevi Edited March 13, 2009 by #wL.Media Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 1) berns 2) atveru durvis 3) aizgriezu kranu vannai 4) glabju kostimu 5) telefons ja tomer var paskaidrot, tad sikais jebkura gadijuma ir prioritate, pec tam jaatver durvis chomakam un japaludz pagaidit, tad jasaglabj vanna un pec tam jaiet pec kostima. ja zvanitajam ir kaut kas svarigs sakams, tad vins piezvanis velreiz Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 1 berns 2 udens vanna 3 klauve pie durvim 4 lietus list 5 telefons(ja kas parzvanisu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 (edited) Ūdens vanna Klauvē pie durvīm Sīkais raud Lietus līst Zvana mobīlais. Edited March 13, 2009 by 0.7lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 (edited) 1)vanna 2)klauvē pie durvīm 3)telefons 4)kostīms uz balkona 5)bēbis Edited March 13, 2009 by acido Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 Vanna Kostīms Bēbis Durvis Telefons Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 Šitas tests jau kkur ir redzēts, tikai neatceros atbildes 1) Durvis un mobīlais reizē 2) Ūdens 3)Bērns 4)Kostīms Link to comment Share on other sites More sharing options...
kVNE Posted March 13, 2009 Author Report Share Posted March 13, 2009 Šiem visiem, kas ir uzrakstījuši ir jau aizsūtīts viņa paveids Lūdzu nākamie, kas grib visiem sūtu privāti, lai nesanāk tā, ka nošpikos utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 1. Ūdens 2. bērns 3. durvis 4. telefons 5. drēbes Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexx92 Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 1-Vanna 2-Bērns 3-Durvis 4-Kostīms 5-Mobilais Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 1- Vanna 2- Bērns 3- Kostīms 4- Durvis 5- Mobīlais Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 Runājot pa telefonu(jo to var darīt staigājot apkārt) savākšu no balkona drēbes, pa ceļam uz vannas istabu ielaidīšu draugus aizgriezīšu vannai krānu un pa to laiku sīkais jau iespējams būs nomierinājies, bet ja nu tomēr nē, tad nekas slikts šim ar noticis nebūs. EDIT: Var arī otrādā virzienā no vannas iet pie drēbēm, pa ceļam ielaižot draugus un protams paralēli runājot pa telefonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kVNE Posted March 13, 2009 Author Report Share Posted March 13, 2009 (edited) vincister, vajadzēja sarindot tā taka visiem Tad tev pašam man liekas būtu vieglāk apskatīt savu tipu edītēe: es pats darītu šādi - 1. Aizietu pie bērna 2. Palaistu draugu 3. izslēgtu vannu 4. Savāktu drēbes 5. telefonu paceltu Tā es atbildēju pirms zināju atbildes Edited March 13, 2009 by kVNE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 Vanna Kostīms Bēbis Durvis Telefons Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kilersxxx Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 1. Vanna 2. Drēbes 3. draugi 4.bērns 5. telefonu paceltu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokraac Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 * Vanna * Kostīms * Durvis * Bēbis * Telefons Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 1. Telefons 2. Kostiims 3. Vanna 4. Durvis 5. Bēbis Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 Vanna Durvis Bērns Balkons Telefons Link to comment Share on other sites More sharing options...
OneSKILL Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 * sikais * durvis * uudens * kostiims * telefons Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 Vanna Bērns Kostīms Durvis Telefons Un vispār, kas es kāds vientuļais vecāks esmu, ka nav, kas man palīdz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 Ja tiek paredzēts sekojoš variants, tad : a) paķeru telefonu un atbildot uz zvanu aizgriežu vannu ielaižu draugu, lai tas parūpējas par sīko c) paķeru kostīmu Ja tas uzdevums ir ne tik analītisks, tad : a) aizgriežu vannu paķeru kostīmu c) ielaižu draugu d) parūpējos par sīko (kaut arī viņš vēl kādu laiku varēja raudāt, bet tad es nevarētu parunāt pa telefonu) e) atzvanu tam pimpim, jo pieņemu, ka viņš jau sen ir beidzis zvanīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
kVNE Posted March 13, 2009 Author Report Share Posted March 13, 2009 (edited) norek, izdzēs kautko no inboxa.. Lai varu tev pm aizsūtīt atbildi editēe: Davai, lai man nav tik liels darbs, tad visi, kas aizpilda turpmāk un grib zināt atbildi par sevi, tad rakstat man pm/ es uzrakstīju testu. vai kā tā Tā lai varu saprast! Edited March 13, 2009 by kVNE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 da sviests tas viss ir man jau arī likās, ka beigās kaut kas tāds būs, kur katrs tiks pielīdzināts kaut kam citam. runa gan ir par loģisko domāšanu, kā Tu spēj ar lietām tikt galā. rupji sakot, jā, es nolieku sev prioritātes, bet ir faktori, kas to ieteikmē. aizgriežu vannu, lai neappludinātu sevi un kaimiņus. paķeru drēbes, jo pārējais var pagaidīt. draugi bez uzaicinājuma ciemos nenāk, tapēc var pagaidīt, jo zin, ka esmu mājās. sīkais arī nav katastrofa un var paraudāt minūti ilgāk (tā reāli arī ir minūte). tas viss notiek 5-ās minūtēs un nav īsti svarīgi, kādā secībā. ja man pēc stundas jābūt uz kādām vakariņām, ir tikai loģiski, ka parūpēšos par drēbēm pirmajām. kaut kāda neizdevusies tā spēle. nu nevar tā akli salīdzināt ar kaut ko, neņemot vērā citus faktorus. vēl aizvien brīnos par tiem, kas ko tādu izdomā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paladin Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 1.Vanna 2.Kostims 3.Durvis 4.Bēbis 5.Telefons Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now