Jump to content
GIGN Forum

Tava Dzīves Jēga?


Seen
 Share

Recommended Posts

Topika nosaukuma jau esmu pateicis galveno...

Tatad kada ir tavas dziives jeega? un kadi ir tavi nakotnes plani? Izglitiba, biznes, gjimene un tada garaa. Vnk interese ko tad iisti gignieshi velas sasniegs sava dziive iznjemot to ka velas kljut par pro geimeriem.

Pašam iisti tagad nav nekadu planu iznjemot to ka pec skolas beigshanas varetu iet uz birutas magelanes stilistu un fotografu skolu.

wL veidiigie shaja topika nav gaidiigiti...

p.s. ja nu no topika nekas neizdosies un saksies brutals spams vai nodirshana tad sledzat ciet!

Link to comment
Share on other sites

ja runa par nakotnes planiem, tad tads mazs sapnitis man ir, ka kadu dienu man varetu piederet viesnice kede. protams, tas ir loti tals sapnis, bet ir ari tiri labs dzinulis. tuvako paris gadu laika plans ir dabut bakalauru stradinos (vel 2,5 gadi) un tad macities talak, iespejams arzemes

dzives jega atkal ir pavisam cita lieta, tas tads vairak filozofisks jautajums :) tas, protams, atkal ir tals sapnitis, bet gribetos sasniegt vecumdienas tada stavokli, kada bija mans vectevs, kurs sasniedza, plus, minus, visu, ko bija gribejis dzive. labprat gribetos pec kadiem 60 gadiem sedet sava lielaja, krutaja maja, skatities uz savu lielo, kruto darzu, dzert savu dargo visiti un rakstit memuarus, kurus ari kads ar interesi izlasis

Link to comment
Share on other sites

Man atkal sapnis ir atvert klubu tepat LV. Ir arii interesantas idejas ko tur realizet un butu krutak par visiem essishiem, larocam u.t.t. bet nu tas tiesham ka ljoti taals sapnis.

Vispariba velos kljut par fotografu bet shaubos vai tas izdosies tur kur velos macities vajag naudu kuras man iisti nav shajos apstakljos. Un lielaka dalja profesijas kuras es gribetu apgut tagad vnk nav vajadziigas. Lai ari lidz lielajai dzivei man vel ir kads laiks un varetu ka mulkjis ceret uz to labako bet shaja gadijuma es nevelos risket. Tapec nezinu vienu dienu man citas domas un otra jau atkal citas.

Link to comment
Share on other sites

Pabeigshu tehnikumu, visticamaak aizbraukshu pamaciities uz Daaniju vai ASV un tad arii domashu kur palikt uz dziivi, ja nekas uz labo pusi nebuus gaajis saistiibaa ar Latvijas ekonomiku visticamaak palikshu uz dziivi aarzemees.

Edited by el_Moerto
Link to comment
Share on other sites

vel gadus piecus stradashu kuli putaas a.k.a zemnieks. varbut vius 10, bet pec tam saimnieciba ar pari 1k ha zemes paliek man.. un tad varehu ar jauno jeep ripinatie, jo zinashu k visu kas ir esmu nopelnijis pats.

un man ir ta ka ar lielu prieku uztveru to k savu dzives jegu, tapec ka apzinos kmer valsti iet sudigi, neko labaku neatrast

Link to comment
Share on other sites

beigt augstkolu, fuu vēl 3 gadi :) pa šo laiku paspēt pokerā vinnēt naudu, kas varētu segt visus manus dzīves tēriņus, ja būs nepieciešams atrast darbu kādā reklāmas kompānijā un puspusslodzi :D pēc tam izveidot ģimeni pēc visiem sabiedrībā pieņemtajiem standartiem, vismaz 3 bērni, palikt Latvijā, dzīvot laimīgi mmm līdz kadiem 85 gadeim, tad jau redzēs kā būs :D nopirkt jauno cs 10.150

Link to comment
Share on other sites

Pašlaik galvenie mērķi ir pabeigt skolu (vēl 2gadi) un dabūt autovadītāja apliecību. Par tālākiem plāniem es pašlaik vairs nevēlos spriest - gandrīz visās jomās, kur es labprāt strādātu pašlaik darbu atrast ir nereāli grūti, tāpēc domāju, kādu profesiju, kur nākotnē būtu vieglāk varētu atrast darbu. Šeit labprāt dzirdētu kādu GIGN ekspertu domas, jo man nākotnes paredzēšana ir diezgan sūdīga :(

Link to comment
Share on other sites

Es nēesmu wLveidīgs, bet gan Obamaveidīgais. Tākā postot drīkstu.

Nu ko joki malā veči, nopietna saruna te būs.

Vot tieši uz trešdienu ir jāuzstaisa prezentācija/projekts angļu valodā par tēmu ''Mana ideālā nākotne'' un nezinu ko tur rakstīt, bet mby šinī topikā tūlīt kaut ko sarakstīšu un būs arī projekts mans.

Tuvākie dzīves plāni, pabeigt vidusskolu, iestāties savas skolas augstskolā, un pabeigt arī to. Tad nolikt auto vadītāja tiesības, nopirkt sākumam kaut kādu 94gada bembi un braukāt laimīgs. Tad iestāties RTU, un iepazīties ar kādu ļoti smuku meiteni. Tad taisīt kopīgu kopdzīvi ar viņu un aprecēt, viņa piedzemdēs divus bērnus zēnu un meiteni, un tālāko dzīvi dzīvošu laimīgs, protams jāatrod kāds darbs arī.

Sliktā nākotne:

Ko nozīmē sliktā nākotne? Tas ir kā otrs variants manai dzīvei, nevis var tik gludi sanākt kā iepriekš rakstīju tādeļ šis. Mani izmet no augstskolas, no RTU un es paņēmu kredītu nopērku Subaru Skyline, uztjūnēēju, un pēc 10gadiem kļūstu par ''Nakts drift karali'' un pavadu dzīvi pie mašīnas, protams atrodu super beibi.

Link to comment
Share on other sites

:muahaha:

bet pa šo tēmu tā īsti pat nav ko izplūst garumā. mana dzīves jēga ir nodzīvot šo kārtējo dienu. rīt atkal tas pats un tā uz priekšu. Citreiz šī nostāja atvieglo, citreiz sarežģī, bet visā visumā var ļoti mierīgi dzīvot. piebiedrojos tiem, kas saka "nedari šodien to, ko var izdarīt rīt vai vispār neizdarīt" :thumbsup: tas tā tīri priekš manis. bet, protams, gribās jau lai nākotnē tā dzīve iegrozītos labi un lai nekā netrūktu :)

Link to comment
Share on other sites

es sākumā mazliet iespamošu :) #wL.Media kur palika sapnis par prezidentu(melno), gandrīz no krēsla nokritu izlasot par to bembi. Bet labi par tēmu. Nepatīk, man jautājums - TAVA DZĪVES JĒGA..Mana dzīves jēga ir nodzīvot tā, lai pēc tam to nenožēlotu, sasniegt dzīvē pēc iespējas vairāk! Lai tiešām vecumdienās sēžot pie sava kamīna es neraudātu, bet uzvilktu kādu labu cigāru un nodomātu - jā! esmu nodzīvojis dzīvi (nevarēju izdomāt pareizo vārdu <_< )

Mērķi? ?emm, nopirkt 95. gada bembi un braukāt laimīgs.( :lol: ) OK. mērķis konkrēti un īsi nopelnīt miljonu! Tad maniem tuvajiem un man pašam būs labi nodrošināta nāktone/tagadne.?

Link to comment
Share on other sites

Subaru Skyline, uztjūnēēju, un pēc 10gadiem kļūstu par ''Nakts drift karali''.

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! just made my day. Subaru Skyline :D Un šitāds vēl par nakts drifta karali :D:slap: Tu tak topošo autobūves leģendu nespēj no rallija auto atšķirt :D

Link to comment
Share on other sites

:D Un šitāds vēl par nakts drifta karali :D:slap: Tu tak topošo autobūves leģendu nespēj no rallija auto atšķirt :D

Es arii ierecu :DD

Vispar tiri interesanti labrat uzzinatu vel parejo planus u.t.t. :]

Link to comment
Share on other sites

Heh. Nezinu kaa ir ar jeegu, bet nu man baigi labpatiktos, ja pec paris gadiem varetu dodies uz Australiju vai ASV un tur iedzivoties. Par jumtu virs galvas jauztraucas nav, bet tik jaizdoma, ko isti varetu es tur noderiigu dariit, lai nepazustu.

Jaa, un noteikti negribas, lai dziivee ir katra kapeika jaskata.

Link to comment
Share on other sites

Uhh, jādabeidz 12. klase šogad. Tad visticamāk iestāšos vai nu RTU vai LU datorzinātniekos, un ja nepatiks/pa grūtu būs, tad skatīšos kaut ko uz ārzemēm. Vai nu studēt vai strādāt, vai studēt + strādāt. Austrālja bezmazvai sapņu zeme, bet nu nav tik viegli tur iekļūt etc. :( Katrā ziņā par nopietnām attiecībām nedomāju.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...