Jump to content
GIGN Forum

Kidijs

Mirstīgais
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

About Kidijs

  • Birthday 06/18/1910

Profile Information

  • Location
    trve and frostbitten forests
  • Interests
    doom/sludge/progressive/drone/trve black
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Website URL
    http://kidijs.wordpress.com
  • ICQ
    0

Kidijs's Achievements

Geks

Geks (4/23)

0

Reputation

  1. Kidijs

    Starcraft 2

    Izgāju kampaņu. Lieliska nav, bet spēlējama, un, protams, Blizzarda grafikas vienkārši norauj jumtu
  2. Kidijs

    Isis LatvijĀ

    fight in real life not in my goddamn thread badass motherfuckers.
  3. Kidijs

    Isis LatvijĀ

    Leģendas, starp citu, jā. Viņi, kopā ar Neurosis, kuri Rīgā jau reizi uzstājās, bija pirmie, kuri sāka apvienot sludge metal ar postroku un ambientu, tādējādi radot atmospheric sludge/post-metal novirzienu. Bēēēt ņiebjot, labāk paklausieties visvieglāko un vispielīpošāko dziesmu no viņu repertuāra - .
  4. Kidijs

    Isis LatvijĀ

    http://www.last.fm/event/1204261+Isis+at+S...8+November+2009 Must see. Must see. Must see. Leģendas... Latvijā! Kas no GIGN'a dosies uz ISIS?
  5. Мастер и Маргарита arī ir klase Perfekts stāstījums, kaut arī aiziet līdz bezjēdzības līnijai ne vienu reizi vien.
  6. @cash^ mhm, trīs draugi ir laba. man gandrīz asariņas pie beigām sāka tecēt ^__^
  7. Oj, jāpērk biļete. Steidzīgi ^___^ Varēs klasīgi izlēkāties.
  8. Es jau kopš bērnības daudz lasu. Un vairāk vai mazāk ar to lepojos. Kādas tad ir jūsu mīļākās grāmatas? Es sākšu. The Fountainhead - Ayn Rand (līdz šim vienīgā, ko esmu lasījis angliski&sūtījis no e-bay'a lettiņu tulkojuma nav ) Fight Club - Čaks Palaņjuks Pusbrālis - Larss Sobijs Kristensens Nātru Dzimta - Larss Sobijs Kristensens Brīnišķīgā Jaunā Pasaule - Oldess Hakslijs 1984 - Orvels Pāns - Knuts Hamsuns Džeina Eira - Šarolte Brontē Uz doto brīdi viss. Vēl man patika fīrera biogrāfija Varu par katru pastāstīt sīkāk, ja kāds vēlas dzirdēt papildus par tām.
  9. Kidijs

    Iesakam Mūziku

    Interpol - Turn On The Bright Lights (viss albūms) Viens no ~10 albūmiem manā to-buy-when-i-have cash listē. labākais tāda veida 2002. gada albūms. Pāris dancājamas dziesmas, kopumā kompozīcija ir ideāla. Vienvārdsakot - MUST HAVE! post-punk/indie - uzsit tos pašus Joy Division, ja labi paklausās.
  10. well, es vienalga palieku pie tā, ka viņš ir trollis. bet nu redzēs
  11. naah, tu esi trollis ;P
  12. Now this is what you don't see everyday. adjo, Saren, jeg snakke lite norsk, og jeg ha meg ta inn din fitta anyway, although I don't play TF2 more I would surely like to see foreign admins if I come back to it someday.
  13. ITT: pārlūkprogrammu cīņas. Opera>FF>IE>Safari anyway, izdari to, ko AVG grib ar viņu izdarīt, usjo. edit: tobiš, ērm, pamēģini to winlogon izslēgt caur task manager. ja nepašī, tad meklē rokā iespēju iztīrīt vīrusus pirms windows ieslēgšanas, nezinu, vai AVG to var izdarīt, bet vismaz ar avast to varēja izdarīt.
  14. pārfrāzēšu kaut ko, ko pa ausu galam biju dzirdējis no vudija allena. "jūs domājat, ka sievietēm ir viegla dzīve? bļin, es nezinu, ko es darītu, ja mans loceklis reizi mēnesī špļautu asinis."
×
×
  • Create New...