Jump to content
GIGN Forum

Jūsu Domas.


macho
 Share

Recommended Posts

  • Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

jū. man ar esī - tāda auksta sajūta pakausī parādās. kādu laiku, kad noskatijos iekš discovery space week (telling of the beginning and of the end) domāju par to.

kr4 pieņemsim, ka visums kautkur beidzas laigan jau turpina izplesties. kas ir pēctam? aiz tās sienas? itkā NEKAS nevar eksistēt. tak totāls tukšums nav iespējams - pat visumā, kautkas atrodas. pāris atomi uz kubikmetru + melnā matērija.

galīki domāšana sāka pisties, kad noskatijos pa to "wannabe quartz" vai kautkā tā - kr4 melnais caurums, kas rauj visas galaktikas iekšā. vnk jēbal.

patika doma kas bija filmā K-PAX. super filma. tu čalīts teica - esam atklājuši, ka visums turpina izplesties līdz pats sabrūk un tad tieši tāds pats kā bija atkal rodas no jauna un viss ko dari atkārtosies.

man bij nice doma - kr4 kad nomirstu es pamostos kā ailien, kas iekš simolātora "izgājis" cauri visai dzīvei ko piedzīvojis esmu es :D itkā mēs esam long dead species.

un nekas jau arī nenomirts. masas nezūdamības likums. ja arī nomirsi visums no tevis atlikušo izmantos un hvz. mby kautkad kautkur kautkas no tevis sanāks vnk nezināsi neko par bijušo.

un ja godīgi - mūžīga dzīve mani biedē vairāk nekā mūžīgais tukšums.

Edited by rusty
Link to comment
Share on other sites

>Rusty

Actually, visums ir nebeidzams tādā ziņā, ka ja tu brauksi tikai uz priekšu no punkta A, tad tu, ja brauksi pietiekami ātri (un neņemsi vērā to, ka kāds objekts būs jāapbrauc, atkal nonāksi punktā A, vienkārši braucot uz priekšu. To, ja nemaldos sauca par ieliektu sfēru un tas cilvēka prātam esot neaptverami, bet kā kāds to ir aptvēris, vismaz man diez vai izdosies saprast.

Par to, ka citi visumi var eksistēt es nešaubos, dont really care, the bubble theory or smth? :D

>Macho

4ch nav nekādas vainas, it sevišķi /a/ pēdējā laikā ir palicis interesants. /a/ is the new /rule 1/!

ūūn pēc nāves ir tukšums. khh. man nez kādēļ nav grūti to pieņemt. es tikai gribu nomirt ar apziņu, ka esmu mūža laikā kļuvis par daudz savādāku, saprotošāku un pieņemamāku personu pats sev.

shit, es laikam izklausos kategorisks, bet nē, man īsti nav problēmu pieņemt, ka kāds var domāt savādāk, un es varu domāt nepareizi, jo lol, WHO KNOWS WHAT FUCKING HAPPENS WHEN THEY DIE? JESUS? \o/

Link to comment
Share on other sites

Es domāju vai citiem arī piemīt šī tendence mēģinot pārvarēt savas fiziskās un garīgās spējas taisīt debīlas grimases un domās skaļi bļaut? Piemēram man bieži patīk sevi fiziski un garīgi pārbaudīt liekot darīt lietas, kas ir pāri manām spēku robežām. Esmu pamanījis, ka visbiežāk mēģinot pārvarēt savas robežas es sāku domāt par filmu "Over the Top" ar Staloni galvanajās lomās. Piemēram es skrienu uz celiņa kādas 50 minūti un jūtu, ka spēki sāk izsīkt. Es uzlieku ātrumu vēl lielāku, iedomājos, ka sagriežu cepuri (kuras man nav) otrādi un sāku domāt "pāri spēku robežai,pāri spēku robežai,pāri spēku robežai,pāri spēku robežai". Atkārtoju to skaļāk, skaļāk un skaļāk, līdz tas ir vienīgais par ko es spēju domāju. Ja izdodas pamanīt savu atspulgu kaut kur, var redzēt, ka mans apakšžoklis ir sašķiebts uz sāniem, līdzīgi kā stalonem. Parasti, tas man palīdz noturēties vēl kādas 10-15 minūtes.

Link to comment
Share on other sites

Sāksim ar ievadu. Ievads beidzas. He, he ku es esmu asprātīgs... Uzreiz atsaucās atmiņā anekdote par lapsu un alu.

Atbilde uz macho jautājumu -

Tas defultais stāsts, protams, lai kā man gribētos teikt, ka mani pieņēma darbā FBI par bla, bla, bla kruto aģentu tomēr tā nav. Es šeit mācos, bet pašlaik ne uz pilnu laiku. Esmu tikai apmaiņas projektā uz 3 mēnešiem un 2 pārdzīvojumu un piedzīvojumu pārpilni mēneši jau ir aizvadīti. Pašlaik šaudās galvā doma vai es šeit vēlētos vēlāk mācīties uz pilnu slodzi, jo kā reiz nesen ar bijušo klases biedreni satikāmies NY un viņa ne pirmo gadu vien te mācās, bet teica, ka man kā Latvju zēnam it īpaši ar faktu, ka esmu no Eiropas tur - augstskolā, koledžā vēl joprojām mudžinos kā viņiem te pareizi to saukt, jo par "hightschool" viņiem tiek saukta vidusskola - iekšā būtu pat vieglāk tikt nekā viņai. Tā teikt ir kruti ja skolā ir studenti no citiem kontinentiem, tad uzreiz tā internacionāli skaitoties un skolai lielāks daigts tādējādi arī esot...

Atceros, ka, kad biju mazāks mani baigi uztrauca šis jautājums par nāvi. Vo bļe es nolikšu karoti un dzīve beigusies, bet, kur palika tad jēga viņu piedirst? Tagad šad tad šis jautājums arī iespraucas manos domu virteņos, bet nenomoka vairs tik daudz, jo kā man liekas arī vairumam no "jaunās paaudzes" es tiem bulšitiem par atdzimšanu, dvēseles pārceļošanu, mūžīgo nemirstību u.t.t. neticu. Liekas pārāk bezjēdzīgi pieķēpāt savu jau tik daiļo pelēko vielu ar visiem ticības penteriem un baušļiem, ko var darīt un ko nevar, jo nav jau jābūt ģēnijam, lai saprastu, ka lielos vilcienos reliģijas ir vājo masu prātu kontrolēšana, jo ja jau visas reliģijas ir par ticību kaut kam augstākām, tad kāpēc ir vairākas reliģijas un vairāki augstākie dievi un dēļ šīm ticībām vēl ir gatavi mirt pluss vēl arī, tad nav jēgas dzīvot ja tev visu dzīvi ir jākalpo vai jādzīvo ar domu kā izdabāt kaut kam augstākam, ko tā pat nekad neesi ne redzējis ne arī redzēsi un tad toč dzīve ir izmesta vējā. Es pieturos pie principiem, ka darīt visu tik tālu līdz kamēr tas nav saistīts ar nāvi, jo dzīve beidzas brīdī, kad tev apstājas sirds, bet līdz tam laikam ir iespējams labot visus savārītos sūdus un piepildīt visus savus sapņus, lai arī kādi tie būtu, jo jāatceras, ka vidēji jau dzīve cik ir 60. gadi latvietim? Tad arī šos 60. gadus vajag līdz maksimālam piedirst, lai var mierīgi sev pirms karotes nolikšanas uzpliķēt pa plecu un pateikt - "jā, es nebiju gļēvulis un izmēģināju gan to, gan to, lai gan ne viss no tā bija labs..." turpetīm svēto pēdējā doma drīzāk jau varētu būt - "vo šajā dzīvē es kalpoju dievam, bet neizmēģināju seksu ar 2. meitenēm reizē un nepiedzēros kā lops kādā saviesīgā pasākumu, bet nākamajā dzīvē gan es to izdarīšu, jo, tad dievs būs mani aplaimojis ar daudz bagātībām, jo tagad viņam kalpoju godam". Vo tas ir "dzīve izmesta vējā" skaidrojums, jo pēc tam, kad asintiņas pa vēnām vairs nepulsēs arī nebūs krāšņās dzīves.

Jūtu, ka šis bija spēcīgi teikts visiem ticīgajiem, un ceru, ka šajā forumā daudzi ar noslieci uz niknumu, tādu nav. :)

Edited by amnezija
Link to comment
Share on other sites

Kad nav galīgi ko darīt (Tas bieži vien ir kojās),tad es vienkārši sapņoju,vai pārcilāju savas domas,pārodmāju dzīvi un t.m.l. un bieži vien nonāku pie jautājumu - Kāda ir dzīves jēga? Beidzot esmu atradis atbildi - Dzīves jēga ir radīt bērnus,lai cik tas banāli neizklausītos,tā ir taisnība,jo nekam citam nav pilnīgi nekāda jēga,nu labi es pabeidzu skolu,studēju,tieku labā darbā,sapelnu daudz naudu,nauda ir spēks,kas maina tavas smadzenes,loģiski domājot,visi vislaik saka - mācies,mācies mācies dzīvē tālu tiksi,ar to viņi domā,lai es izmācos un tieku labā darbā nu un lai pelnu lielo piķi,bet kāda no tā vēlāk būs jēga,jo ja sākšu pelnīt lielu naudu man sakāps drusku galviņā un kļūsu no tās atkarīgs,un man vairs nebūs dzīve,mana dzīve būs darbs ar kuru es pelnu naudu,bet var arī vienkārši kļūt kautkas patiesi dižens,atvērt savu firmu,pelnīt lielu naudu un uzdzīvot nestrādājot,bļē es pats nesaprotu kāpēc šo sūdu rakstu,pulkstenis ir pus divi,un man nenormāli nāk miegs,bet esmu pārāk slinks lai pieceltos no krēsla,uzklātu gūltu,izslēgtu PC un iejiet gulēt,da labi bišk novirzījos no savām domām,tātad no šīs dzīves jēga nav nekāda,bet nomirt arī negribas,padomājot tā normāli,dzīvē ir vairākas iespējas: mācīties,strādāt,izveidot ģimeni ; nemācīties,nestrādāt,un vienkārši izbaudīt dzīvi tāda kāda tā ir un vislaik dzīvot uz senču naudas ; vienkārši nedarīt neko un gaidīt kad kāds tevi notrieks vai tu vienkārši nomirsi vai vēl labāk - kļūsi par bomzi...Bet kāda vispār tam jēga,kāda jēga ir datoram?internetam?un vispār šitam komūnam ? kur nolikt brīvo laiku,bet mēs tāpat agrāk vai vēlāk nomirsim un NO ŠĪ VISA KO ESAM IZDARĪJUŠI ŠAJĀ DZĪVE,NEBŪS NEKĀDA JĒGA! Ja nu vienīgi mēs radīsim bērnus un viņi radīs,bernus un tie bērni radīs bērnus,un viņu bērni radīs bērnus u.t.t tāda kā ķēdes reakcija,vienīgais ko varu pateikt - ESMU UZRAKSTĪJIS NEKAM NEDERĪGU SŪDU,BET MAN PALIKA LABĀK,un ka DZĪVES JĒGA IR - RADĪT BĒRNUS.

Es piss,beidzot nolādējas - YesMan,lol :D lab sākšu skatīties un pēctam laikam būs jāiet gulēt,varbūt pat ātrāk,jo cīgas ir beigušās,un vispār I Feel Like Dying,tā ka man kautkas pietrūktu šajā dzīve,ka ir kautkas tāds kas mani vislaik grauž,ka man vajadzētu atrast kādu hobiju,bet tas nav iespējams,jo es pātraucu visu ko vienmēr iesāku,esmu idiots kas mīl savu saļuku,tas ir apbusēji,bet kāda no tā jēga? Vienīgi tā ka ir kur nolikt domas,par ko padomāt,ar ko parunāt,ar ko pavadīt brīvo laiku,tas pats kas internets...es jebal :/

Link to comment
Share on other sites

:D bļa lielāku emo šitu nebiju lasījis sen. Ja par tēmu - šobrīd vienīgais par ko es varu domāt ir tas, kur es pie velna esmu padirsis savu nokias usb kabeli. Teorētiski viņam nevajadzētu atrasties tālāk par 1m no manas kastes. Nu nav nekur tā mēsla. Tagad spēcīgi mēģinu izsmadzeņot kāpēc un kur es viņu būtu nesis.
Link to comment
Share on other sites

jā, sāk kļūt nedaudz emoiski :)

kas attiecas uz dzīves jēgu un bērnu radīšanu - tas jau ir visu sugu pamatinstinkts, vairoties un turpināt savu dzimtu :)

man teiksim liekas inčīgi radīt kādu bērnu, jo tad to varēs kačāt tā kā rpg čaru. Es savam sīcim noteikti reāli ātri iemācīšu runāt/rakstīt u.c. lietas, lai expa ātrāk aug.

Link to comment
Share on other sites

:D

Diezgan bieži pēdējā laikā mani nomokā doma, kā būtu, ja uz zemes nokristu asteroīds, protams, kas neiznicina zemi, bet kura dēļ uz pasauels sākas nevaldāms haoss. varētu ņemt kādu mašīnu gribi, piebrauc pie veikala, savāc paiku, iepis kādam čalim smadzenēs un pis kautkur prom...

starpcitu stallone is the man!!

Link to comment
Share on other sites

Rakstot savu zInAaTniSki pEEtnIecIskO darbu, secināju, ka labāk man būtu sūdi galvā, nevis es kaut kādu huiņu taisu, kas nevienam nahuj nav vajadzīga. Kur nu vēl man, es vispār skolā esmu sev sačinijis brīvās apmeklēšanas režīmu, pirmajā pusgadā es nebiju ne uz vienu ģeogrāfijas stundu, jo skolotāja tur neko jaunu nav iemācījusi kopš 5. klases, respektīvi, kad sākās ģeogrāfijas stundas. Tātad tagad es domāju, ko lai rītdien stāsta prezentācijā, kad jāaizstāv būs darbs, gan jau tāpat kā pagājušogad iziešu priekšā, pateikšu kā mani sauc un sākšu dzīt tādu pieklājīgu huiņu, ka desmit minūtēs nemaz neiekļaušos, vienīgi šoreiz esmu pašu darbu sačinijis pilnīgu huiņu, atšķirībā no pagājušā gada, kad man bija reāls biznesa plāns par auto servisu, kuru reāli arī uzbūvēja nah! Nu vot, manas domas īstenībā tagad raisās arī par sūdiem galvā, kas būtu labāk, nekā tagad uztraukties par skolu, ko es daru jau trešo dienu, jo esmu nahuj iekavējis visu tā, ka bļad nu nahuj atliek tikai lamāties pašam uz sevi. Bet tā kā esmu faking ģēnijs, tad es visu izvilkšu pa pāris nedēļām un atkal varēšu laist huiņu skolā. Tas priecē.

Tātad, vispār es te rakstu, jo es piektdien biju vienā foršā žetonvakarā, kur bija nenormāli skaistas čiksas, ar kurām es arī dažām iepazinos, tb veselām 3, 2 neveselām un vienu pus sievieti, uj tā gan nebija, bija vnk 3 sievišķi, kuri man nežēlīgi iepatikās, tāpēc ar šīm trim indivīdēm arī nodejoju visu vakaru. Svarīgākais bija izdarīt tā, lai otras divas neredzētu, ka es kko mutiju ar trešo, un tā all night long. Nu vot, priekštatu par sevi es viņām atstāju ļoti labu, kaut arī biju bišiņ iedzēris (kā rezultātā aizgāju gulēt tikai septiņos, kaut gan ierados dzīvoklī ap 5iem rītā, pēc divām stundām filosofēšanas pie ūdenspīpes tikai nolēmām likties uz auss. tādos brīžos man pat patīk gulēt uz grīdas, jo apzinos, ka tie divi, kas ir gultā ir sasvīduši un sadzērušies tā, ka varētu pielipt viens pie otra un tapetēm reizē līdz nākamajam pusdienlaikam. uj aizrunājos). Tātad par tām čiksēm, karoče nākamajā dienā, protams, divas man uzrakstīja vakarā draugos, bet trešajai es pats sāku rakstīt, tipa viss forši, visu vakaru tā arī nočatojāmies. Bet viena, vissmukākā un kura man visvairāk patika, man neatrakstīja atbildi, kaut arī viņa izgāja no dr.lv kad es aizsūtīju, viņa izlasīja vēstuli tikai no rīta un neko neatbildēja, WTF. Labi, uz to pohuj, tikai tagad, es nezinu kā būt, tā kā es neesmu uzbāzīgs un vispār esmu labi audzināts, pieklājīgs čalis viņai vairs nerakstu, jo šī man neatbildēja, tāpēc pēc mana principa es vienkārši neuzplīšos. Bet tad viņa nomaina sev bildi, noņem tekstu, kas bija zem profila un paskatās manu albūmu, neapskatoties profilu. FAK, esmu pārāk ietiepīgs, lai viņai uzrakstītu un kko sarunātu. Bļa, labāk man būtu sūdi galvā, nekā es šitā tagad pērtos par kaut kādu huiņu. Vai ne?

Bet vispār, macho, visums ir bezgalīgs un mēs visi mirsim. Šī tēma ir vnk tik faking frīkaina, par viņu varētu runāt visu nakti, bet tā kā šis forums ir priekš rakstīšanas, es atturēšos rakstīt visu nakti. Bet man tā patīk par to runāt, varētu savākt pulciņu pie kāda mājās un parunāt par vecenēm, uj, tas ir par šīm divām aktuālajām tēmām - visumu un nāvi. Fak, tas būtu tik kruta, ja bonusā visi spēlētu pokeri, nē, tas neder, tad domas raisītos par pokeri nevis nāvi un visumu. Šiiiit. Es sāku just, ka rakstot visu šito sūdu, man galvā sāk rasties sūdi. Es tikko iedomājos, ja man uztaisītu rentgenu, un ja tur parādītos smadzeņu vietā sūdi. Ko nez Dr. Hauss iesāktu...

Ar labu nakti, jaunekļi. Bučas

Link to comment
Share on other sites

domas.. tās, kuras priekšplānā izvirzījušās ir par meiču, kuru es "satiku" bezfilmā un loģiski, ka pamodos no rīta ar wtf!? sejas izteiksmi, jo nebiju gaidījis pamosties ar kādu kopā.. tā kā es neko neatceros, tad sarunāju, ka varētu satikties kkad šonedēļ, ar konkrētu mērķi - kniebienu, bet.. nu jau 2. dienu pēc kārtas notiek normāla sarakste skype, un liekas, ka viņai ir citas domas par to visu, tad nu es tagad nevaru izdomāt savu nostāju attiecībā uz savu plānu. liekas, ka šeit viens no mums ir pārpraties :D

nākošais, kas ir aiz priekšplānā esošās domas par meiču - skola. nav nekas traks, bet jāsāk būtu kkas laicīgi beidzot šai dzīvē darīt, tad nu man ir lieliskais plāns nokārtot visus parādus vienā semestrī + uzbliest kursa darbu + nokārtot sesiju bez parādiem, kas protams nav grūti, bet mana slinkā dirsa sāk uzskatīt, ka uz skolu var arī neiet, jo lecijas taču nav svarīgas, galvenais ir semināri. tas mani ir novedis pie tā, ka es tiešām neeju uz lekcijām, kas savukārt nozīmē, ka manas parā/nepāra nedēļas, pārvēršas vairs tikai par pāra nedēļām. MAN IR NENORMĀLI DAUDZ BRĪVA LAIKA, kas man jau sāk besīt, jo es piespiesties tāpatās nevaru, lai kaut ko darītu, un tas manu ģeniālo plānu, par parādiem un kursa darbu + sesiju, jauc ārā. tā nu es dienu no dienas sevi mānu, ka sākšu kaut ko darīt. sākt tad es sākšu noteikti, bet vai atkal nebūs tā, ka 2 nedēļu laikā būs jāizdara viss, ko biju plānojis 3 mēnešos.

pagaidām.

EDIT: lol, macho, bērns kā čars :) bruņas, ieroči.. etc :D

Edited by HoLLow_LiFe
Link to comment
Share on other sites

Vēls, noguris arī esmu, bet kaut vai acis krīt ciet vēl gultā zem segas līst negribas. Lasu "HoLLow_LiFe" pēdējo rakstu un jūtu kaut kas neštim ar to bildi, tāda sajūta, ka mirkšķina man. Ok, diena arī bija gara nogurums pamatīgs pluss vēl vēlu naktī, kas tāda ir tikai šodien sērfoju pa netu. Man tāda sajūta, ka šo sarakstīju vēl sviestaināk nekā tā putra, kas man tagad galvā ir. Anyway, kur es paliku? A, jā, pie "HoLLow_LiFe" avatara. Turpinu lasīt viņa darbu atkal man pamirkšķina ar aci tas zvērs. Ok, turpinu lasīt tagad pamirkšķina ar abām acīm... Labs ir, ātri piebeidzu "HoLLow_LiFe" rakstu un uzdrukāju šo tik tiešām aizraujošo postu, lai šis topiks un manas koordinācijas spējas vismaz vēl šodien neaiziet nebūtībā...

Tagad domāju kā labāk nobeigt šo margarīnam līdzīgo burtu virteni, bet, laikam, ka nobeigums radās pats no sevis... :)

Edited by amnezija
Link to comment
Share on other sites

aj blood caurlasot visas lapas sapratu ka te ir daudz sviesta, bet vel vairak labu domu, macho ideja par rpg charu nogalina XD dazhi interesanti dromugraudi sakrit ar manam smadzenem, bet daudzi posti bija tik gari ka vispar bija slinkums sakt tos lasit :(

tagad domaju ko darishu shodien skola, jaa es vel esmu majas jo skola sakas tikai 11.45 :P anyhow, pie viena uchuka lekcijas nav bijushas laikam jau menesi :DD bet laikam ka parasti nosedesim maksimums vienu lekciju no 2am, bet del ta ka man jauzdod vinjam dazi jautajumi ( kaa VDK agjents :rofl: ) tad es tur pasedesu nedaudz ilgak, jo tapatas man nav ko isti darit shodien lidz kadiem 4iem jo tad es pavizinashos ar macibnieku lai riit (omg jau riit) varetu iet likt valsts eksi uz vieglo (zhel ka ir arii smagais ^_^) ta varetuu jau riitvakar gaset ar mashiinu ;)

runajot par tiem kluchiem, ta ir laba ideja, es labak beigsu rakstit baigo bullshitu un aiziesu labak kadu noslicinat

Link to comment
Share on other sites

raprock - jā ir tā mistiski ar tām meitenēm, bet nu es ar laiku esmu iemācījies sadzīvot ar faktu - neatbild - ok, zabej, ejam tālāk.

Manu superdomu apdeits. Ā, pirms tam jāpastāsta, ka visums nav bezgalīgs, raprock, visumam pat ir izrēķināts aptuvenais tilpums, kā arī kaut kur es redzēju tā formu. Nu vai vismaz tās aplēses.

Tātad, pāris interesanti jaunumi - tā kā es pieteicos superīgajam šovam "Sapņu līgava", kur rezultātā var nocopēt Kokorēvičas jaunkundzi un gan jau ka kaut kādu baksi dabūt, tad manas domas grozās ap to. Tā kā es pietiekoši prikolīgi aizpildīju anketu, saprotams, ka man liekas, ka man ir vislabākās izredzes tikt uz tām pārrunām, pēc kurām tur visus atlasīs. Saprotams arī, ka es bīdu visādas domas par to kā es tajā šovā varētu izskatīties un kas tur notiks - man teiksim liekas, ka es tur būšu nenormāli foršais un prikolīgais, mētāšu jokus un ka lielākā daļa no pārējiem būs pusstulbi smukulīši, par kuriem varēs ierēkt. Nu tad jau redzēs, es katrā ziņā domāju, ka būs smieklīgi. Es jau esmu izdomājis nezincik ākstīšanās veidus ar kuriem tur nodarboties.

Bija vēl kaut kas. Ā, vot, pusstundu paturēju šito postu neuzrakstītu, atcerējos. Es vēl iedomājos, kas būtu, ja es uzvarētu tajā šovā. Nu ķip es tā kā pusslavens kļūtu. Cerams ka ne uz ilgu laiku, bet nu enivei - ikdienas dzīvi jau tas iespaidos. Uz mani sāks baigi čolēt utt, es vairs nevarēšu neizskatīties lieliski, kad atrodos uz ielas un man noteikti būs baisākā uzmanība pievērsta un no čiksām netikšu vaļā :) Tāpēc es daļēji ceru, ka 1) netikšu 2) ja tikšu, tad uzvarēs kāds cits. Ai, jebkurā gadījumā man viss būs forši (izņemot laikam gadījumu, ja es uzvaru - tad biš dzeltenās preses uzmanība tiks) - man jau ir alternatīvs variants, ko darīt, ja mani tai šovā nepaņem.

Link to comment
Share on other sites

lol macho ta jau ir ista vieta kur tikt, varetu pat deret ka tas ir lidzigs shits ka drazies ar zvaigzni crapiem <_<

anyhow velu veiksmi tikt ieksa un noteikti nospamo sheit lai zinu ka jaskatas :D

ps ja gadijuma tu uzvari, tu vienmer vari izspelet kadu ljaunu slepkavibas triku un kaa filmas klusi nozudi no skatuves, un dzivo talak XD

Link to comment
Share on other sites

Komentārs par savu augstākminēto postu :D

[2009.03.04. 23:58:59] Artūrs says: KACHIIIIIIIIIING BĻA

[2009.03.04. 23:59:02] Artūrs says: (happy)

[2009.03.04. 23:59:06] Artūrs says: (rock)

[2009.03.04. 23:59:07] Artūrs says: SHIIIIIIIIIIIIIIT

[2009.03.04. 23:59:10] Artūrs says: (sun)

[2009.03.04. 23:59:14] Artūrs says: (rofkckdkfkofaksoadapoksdokasdkas)

[2009.03.04. 23:59:18] Artūrs says: WOOOOOOOOOOOOOWOHOOOOOOOOOHOWOWOHOOOOOooo

Šitā bija mana reakcija uz to, ka tā meiča man uzrakstīja, lol. Pats smejos :D Protams, šo es nerakstīju viņai, bet gan vienam čomam ar kuru tobrīd runājām :D

Macho, es biju domājis, ka aiz Visuma ir vēl kkas un par to var runāt visu nakti, bet pašlaik man nahuj nav laika :D

Bye 4 now. Un šīs pagaidām bija manas faking domas. Tanks par uzmanību

Link to comment
Share on other sites

Chalji jus slikti iespaidojat...

Skola jaunajai algebras učenei uzdevam jautajumu ka butu ar to saldejumu un loceklji. Skolotaja atbildeja ka vinja lieto colgate damn. Un tas esot laikam induviduali no katra...un tad aizgaja ljevais bazars.

Tapat ari uzdevam ko shi doma sežot uz poda bet ta ari konkretu atbildi nesagaidijam.

Tagad pa galvu skraida visadas samaitatas domas bet par to velak. Laikam jau visiem dzekiem ir ta ka ieraugot smuku meiteni uzreiz galva ienak doma kads butu sex ar vinju. ahh...

Esmu domajis nez ka butu ja draz veceni analaja un shi noliek uz baltajiem palagiem normalu kluci...

Link to comment
Share on other sites

Es vakar pa pālim gribēju kaut ko rakstīt, bet tagad vairs neatceros. Whatever.. Pēdējās pāris dienas braucot sabiedriskajā man uzmācās doma, ka iekāps kāds pašnāvnieks - spridzinātājs un paraus visu trolejbusu gaisā. Vakar braucot man uznāca stipra vēlme kāpt ārā un iet ar kājām, kad priekšā apsēdās kaut kāds tumšādains čalis ar lielu somu. Nezinu no kurienes man tādas sviestainas domas. It kā nekādas filmas par Irāku pārskatījies neesmu.. Bļe, esmu galīgi sapisies no negulēšanas.

Vēl es gribēju parunāt ar rīta štangām. Šodien dzirdēju Nikno Edžu un uzreiz sapratu, ka man vajadzētu par to šeit uzrakstīt. Tātad, cik bieži jūs no rīta atskāršat, ka neesat vienīgie, kas ir piecēlušies un kā tas ietekmē jūsu rītu/ikdienas gaitas? :muahaha: Šorīt piecēlos no tā, ka kāmis sapisa gultu un viņa izjuka uz pusēm, bet no rīta stieņa nebija ne miņas. Vot tā. Btw kaami, pie gultas izjukšanas nebija vainīga tava štanga? Jeb tu solidarizējies ar mani un šorīt nenorāvi tādu? A?!

Aa vot, tagad atcerējos, ko vakar gribēju rakstīt.. Kuram vēl labākās idejas ienāk prātā sēžot uz poda? Man tā stabili ir labākā domāšanas vieta. Nesen apsvēru variantu nomainīt neērto krēslu pie kompja ar tādu kārtīgu WC podu, teiksim, Gustavberg. Es tādas pērles varētu ražot sēžot uz poda un netā reizē. Fakin sapnis, ne realitāte. Vēl bija variants uz tualeti aizstiept kārtīgu kladi, lai varētu pierakstīt savas labākās idejas, jo parasti slaukot dirsu viņas aizmirstās. Zin kā, tomēr baigā spriedze slaukot dirsu. Jāuzmanās lai neaizbrauktu garām ar pirkstu papīram un neiebrauktu sūdā vai arī nepārplēstu papīru un atkal iebrauktu sūdā. Ja tā padomā, mēs baigi riskējam katru reizi dirsu slaukot. Btw vēlāk pievienošu tutoriāli kā ar vienu sabiedriskā transporta biļeti var noslaucīt dirsu. Sencis parādīja kara gadījumam. Sasmērēties sanāk, bet vienalga labāk kā ar silto visu dienu biksēs staigāt.

Link to comment
Share on other sites

es tik aizdomājos, kā cilvēki slauka sūdu - sākumā ar pirmo toletes papīra strēmeli to lielumiņu, tad ar nākamo jau puslīdz visu, un ar pēdējo piebeidzat postījuma sekas. ir dzirdēti pat tādi varianti, ka cilvēks vidēji izmanto un noplēš kādus 10-15 gabalus ik reizes..

Edited by bukuciS
Link to comment
Share on other sites

kaa jau negaiditi ieplanots csdd exii izgazos, jo redziet viena smirdigi veca oome metru no gajeju parejas triceja ar savam jobanajam kulitem rokas, kad protams es sekundi par velu saku bremzet... ka rezultata nakamais exis ir nakam piektdien >.< cik lieliski vaine ? tie kas ir manjticigi noteikti izleks no biksem un 128 reizes novaimanasies... isak sakot kam majas metajas masu iznicinashanas, vai iemidzinashanas ierochi ? vaig 5dien ap pecpusdienu visu centru nahrenizet lai neviena tricosha zales parrijushos omi neredzetu netuvumaa!

vajprats del vienas debilas omes man tagad 21ls pa dirsu >.<

Link to comment
Share on other sites

Hmm, par sыdiem un to slaucорanu no pзcpuses.

Es nezinu kвpзc, bet kaut kв jau no mazumdienвm neesmu юзlojis papоru tai padarорanai. Kвdi 10 gabali (nu tie posmi) ir minimums. It kв nekad nav gadоjies, ka papоrs saplоst, bet par to arо neesmu aizdomвjies :D

Man tagad tikai un vienоgi forрas domas galvв raisвs (nu izтemot par to sыdu slaucорanu, ko augstвk aprakstоju :D ), bikфz es to meiиu sakoпоju, kura man nenormвli iepatikвs юetonvakarв. Ро svзtdien pat bija uz manu futzвla finвlspзli un norunвjвm nвkamo mоtingu jau ^_^. Tas man labpatikt. Un vзl, рodien zvanоja komandas kapteinis, bыs jвspзlз pret Ogres 1. lоgas иempionu komandu. Jau pзc pus stundas jвizbrauc uz Ogri. Bпв, man patоk, ka man viss ir pohuj :)

Vзl es daudz domвju par latvieрu repa lirikвm dziesmвs, bпв, daюas tв iespвrda, ka es nevaru atturзties klausоties to stilu vзl un vзl. Kaut 10 reizes no vietas noklausos un katru reizi sadzirdu ko jaunu, tоооk labs :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...