Jump to content
GIGN Forum

Jūsu Domas.


macho
 Share

Recommended Posts

Tātad, ko es vēlos - uzrakstiet šeit savas domas. Lielāko daļu jūs tomēr negribat lai kāds uzzin, bet nu tad rakstiet tādas neitrālas domas.

Es to rakstu lielākoties intereses pēc + tāpēc, ka gribu pastāstīt, kas man darās pa galvu. Bet pirms es sāku, noteikti gribu darīt zināmu, ko šeit nevajag rakstīt - šis nav nakts rīta spama topiks, nerakstiet "domāju apēst bulciņu", nerakstiet vispār, ja jums nav vismaz 100-200 vārdu ko teikt. Es te negrasos kādu bargi sodīt, vienkārši lasāmības dēļ visbezsakarīgākos postus dzēsīšu. Lai gan kas te par lasāmību, tāpat sviests vien būs :)

Tātad - kas darās manā galvā: šodien nācu no pusdienām un domāju cik ļoti kāda cilvēka fantāzija viņam palīdz. Man teiksim mēdz teikt, ka man ir bagāta fantāizja. Nu un kas par to? It kā man tas baigi kaut kur palīdzētu. Tad man pretī nāca viens kolēģis un man pēkšņi iešāvās prātā kā varētu izskatīties, ja viņš drāztu bosu (boss ir džeks). Tāds interesants skats būtu.....stop, stop, šis ir tas moments, kur man ieslēdzas trauksmes signāls galvā - šī nav lieta par ko es gribu domāt, lai gan bilde galvā iešāvās diezgan rēcīga. Man vispār ir kāda normāla doma, kurā nav kaut kas perverss? Hmm.. kā būtu ar džeku lapsenes kostīmā, kas ar gumiju lektu tagad te pa kāpņu telpas vidu uz leju... .... UN DROČĪTU...... fak.

Man gandrīz visās domās figurē pimpis. Nu labi, nefigurē, bet bieži vien, kad es esmu viens man ir tāda kā nepieciešamība sevi smīdināt ar visneiedomājamākajiem jociņiem. Teiksim sēžu pusdienās ēdnīcā pie galda un man blakus apsēžas meitene, kura ir paņēmusi kaut kādu tur dārzeņu sautējumu. Es mierīgi ēdu, bet domas šaudās: "Aha, viņai garšo dārzeņu sautējums, bet vai viņai garšo pimpis?" Es gandrīz aizrijos no šīs domas, jo gribas smieties, bet kā tu tā ar pilnu muti viens pats ēdnīcā rēksi, nav normāli.

Es īstenībā to skaidroju ar to, ka man patīk lasīt visādus debīlus, bet smieklīgus (kas dažreiz robežojas ar kaut ko slimīgu) rakstus (nu ja kāds vēl atceras moralpain, tad tādus), bet es pats neko tādu nerakstu, lai gan man ir bijusi vēlme rakstīt kaut ko izcili perversu un nedaudz pretīgu, nezinu pat kāpēc - tas kaut kāds sava veida izaicinājums vai kas par sūdu, bet nu - tā kā es to nedaru, tad man galvā ik pa brīdim iešaujas visādas pusslimīgas domas. Vispār - nav tik traki, lielākoties jau meitene + pimpis ir kaut kas smieklīgs un es lielākoties neko slimu nedomāju (nekas slimāks par puņķainu drāšanos katrā ziņā), bet man liekas, ka izskaidrojums meklējams tur.

haha, man bija vēl daudz kas rakstāms, bet tad es konstatēju, ka tā viena lieta ir pārāk personīga un pārējās es tagad neatceros

p.s.

īstenībā es šito visu rakstu tikai lai man būtu mani 12k posti beidzot.

p.p.s.

bet vispār - man liekas, ka man ir vieni no vidēji visgarākajiem postiem forumā.

p.p.p.s

un pimpis!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mm, šādas domas parāda tikai to, ka tu esi.. vīrietis ? Tu domā par to, par ko tavas smadzenes vēlas domāt (pretty obivous, huh' ?), un kamēr tu tiešām nemēģini šādas lietas realizēt, IMO, tas nav nekas traks ;)

Aww, un sorry, tikko izlasīju, ka mans posts īsti neatbilst prasībām, bet tas, vai viņam ir šeit vieta, lai paliek moderatoru ziņā.

Edited by Limpy's
Link to comment
Share on other sites

nē, nu kaut kādu diskusiju jau te arī var iebāzt, es jau tikai uzrakstīju, lai sūdu neraksta.

lol, vīrietis ta viena lieta, bet tas ko es rakstīju skaidri parāda, kāpēc es domāju to, ko es domāju. Neba jau visi kas ir džeki domā vienu un to pašu. Un es neteiktu, ka es domāju to, ko es vēlos domāt, ja es īpaši pie tā nepiedomāju :) kad smadzenes aiziet frīstailā un iedomājas randomas lietas, tad tieši var redzēt, kā lien ārā tā zemapziņa un kas tad tur īsti stāv.

Link to comment
Share on other sites

Man skolā ar klasesbiedru vienkārši parasti arī ir šadās, tādas slimas domas prātā. Piemēram, kad skolotājā saka kautko, tad tā lietvārda vietā ir "pimpis", un tad runā: "šis pimpis dzīvēr ir ļoti noderīgs sadzīvē", tad vispār var līdz asarām nosmieties :slap:

Un vēl vienreiz kriev valodas stundā, es izplēsu no klades lapu(nu abas lapaspuses) un izgriezu nereālo beku un uzlikām vienai meitene uz muguras, un smējāmies tā, ka asaras lija. Tad pienāca skolotāja un ieraudzīja un teica: "ubiraite svoi členi!!!!!" , un tad vispār es domāju, ka atstiepšos :D:D

Link to comment
Share on other sites

A es domāju kāpēc vairs neraksta tik labas dziesmas kā 70tajos un 80tajos. Viens no faktoriem ir tāds, ka visi mākslinieki tajā laikā atradās pod kaifom. Kas šņauca, kas laida vēnā, kas pīpēja. Bet tad tā vismaz bija mūzika. Man reāli pietrūkst tā sajūta, ka mūzika bija kas vairāk kā emm.. vienkārši mūzika. Naivi cerēšu, ka kāds saprata. Vispār esmu piedzimis gadus 25 par vēlu. Gribu dzīvot 80tajos. Varbūt ne PSRS, bet teiksim R-Eiropā, kādā Francijā vai Vācijā.

P.S. KOMERCIALIZĀCIJA SŪKĀ DIRSU!!!1 Visi ir pārdevušies. :bitchslap:

P.P.S. w00t, tulīt nokačāsies Iron Maiden diskogrāfija.

Link to comment
Share on other sites

kapos atnaca kakis un lija lietus un bralis pateica, ka kakis atnaca apest liki, bet es vienmer beres tagad smejos. :)

bet ta es sodien iedomajos, ka ja dombrovisk labi noritos esot premjera amata, vai tad kavlisa sieva vinam atdotos, kamer kalvitis skatas (un droci)... bet butu interesanti skatities, ka kalvitis droci, jo vinam tacu butu gruti aizsniegt pasam savu pimpi.. :)

Link to comment
Share on other sites

Domas man visadas prataa naak! Lielakoties saistitas,kaa butu ja toreiz es to un to meichu butu ieguvis un iegaajis vinjaa nevis ,nevis nelaimigas sagadishanaas delj nekas nenotika! tapat brizhiem tiek domaats ,kaa butu ar kadu tur un tur kur parasti tas nav bijis! reali tapat tiek piedomaats pie taa,kaa butu ja es vinneetu n-tos shtukas! Nu cammon dzeks manaa vecumaa ar likmi 10santimi griezienaa izvilka 26 000 manaa acu priekshaa! protams dzeks aiz laimes apdirsaas(nosaciiti :DD ) Bet kaa butu ja man kas tads palaimetos :) Viss ir izplanots bet gala rezultaataa,es to naudu izteretu atraak nekaa vajag un isti nekas arii nepaliktu paari! bet protams patikami shadaas domaas iegrimt! Istenibaa shobriid galigi nedomajaas,un gruti iedomaties forshu krasanai bildi :) Biezhi ir taa ka saak domaat ko forshu un peksnji kads tevi iztraucee un shit viss iziet no prata un gribas turpinaat domaat taas forshaas lietas,bet nesanak :( Nu domajot par sexu ar dzeku,vopshem HOMO domas,var liecinat par to ka,varbut tev kaarojas pec kaut kaa jauna? :P

Link to comment
Share on other sites

:lol:

lieliski beef, es jūtu tevī radniecīgu dvēseli XD

cash, vajag vienkārši iepazīties ar 80o gadu mūziku un vispār ar oldschoolīgo mūziku, tur daudz kā laba, pats vēl tonnu neesmu atklājis. Teiksim vieni no maniem pēdējo laiku foršākajiem atklājumiem ir Steppenwolf - magic carpet rise un goblin - tenebre dziesmas.

pie tam - beef, ja tu beigtu čiksai uz zobiem, viņai nebūtu asas sāpes, bet es domāju, ka, ja viņa tev ilgstoši sūkātu un pierastu pie siltās sajūtas mutē, tad uzēdot saldējumu varbūt dabūtu asākas sāpes :)

Link to comment
Share on other sites

nu jaaa. protams.. klasika. meitene tev atsuka un tad tu gulta uzpipe, kamer ciksa ed saldejumu un sudzas par zobu sapem...

bet vai zini, cik kaifiga ir sajuta, kad tev atsuka ar aukstu muti (pec saldejuma esanas). runa, ka aukstums esot labs pimpausim, jo labak rodas spermisi vai kaut ka ta...

nu tikai pardomas. es, protams, nerunaju par to, ka tev uz pimpja uzsprauz saldejumu un tad atsuka, jo tev vienkarsi viss ir sasalis un tu vairs negribi.. ne ne... drizak meitene nolaiza saldejumu un tad nolaiza tev pimpi un atkal saldejumu un ta so on... un taddddd pasas beigas tu vinai tomer beidz uz zobiem (aukstiem) karstu spermu.... aii! :)

Link to comment
Share on other sites

Atļaušos te iepostot...

Brīdinu! Varbūt rakstīšanas laikā es novirzīšos no temata, bet nu nepārak traki.

Tātad manas domas, man galvā ir daudz domu, bet galvenās ir šādas. Jau mācos 8.klasē un nav draudzenes, cik zinu šinī vecumā sāk kaut kas veidoties, bet man nekā neveidojas, man nav īstu/labu draugu, visi mani apsmej, mani nekur neņem, arī draugu sarunās neņem. Un īsti nesaprotu kapēc, agrāk tā nebija, šīs pārmaiņas notika pa šo pusgadu un īsti nesaprotu kapēc. Es jūtos tik vientuļšs. Esmu tagad dežurants skolā, un mani pat gaiteņos sīkāki skolēni neklausa. Pie tam vēl pasūta dirst un apsmej bariņāā. Tas ir tik grūti priekš manis. Pat nēesu izlēmis, kādā novirzē iet mācīties vidusskolā + par ko iet strādāt un par ko kļūt nākotnē, vispār nekā nav. Tagad ir doma tāda, ka līdz vasarai saņemties un visas atzīmes uztaisīt par 7 nu semestrī, bet tas ir neiespējami, man algebrā augstāk par 4 nav atzīmes :(

Labi vēl turpināšu kas man galvā notiek.

Link to comment
Share on other sites

vot shoreiz cash trapija 10 nieka.. mana radu dveesele.. nesen biju vanna iegajis un tieshi to iedomajos, ka butu ja man but 80 gadu disko vinkšķis uz galvas , džinsu kostims un boney m.

es tik tiesham esmu peidzimis nelaika.. vajadzeja piedimt 65,, nee 68 tad 85 buutu interesanti..

talak. tikko nesu pusdienas kartupelishus ar biezpienu un cepeti, uun kefiru,, neveikla aseshanas megjinajuma laika kefirs izgazas pa visu diivanu un datoru.. fak.. un manas domas bija konkretas, ka es izskaots tagad ( lasiit pirms 12 minutem) zila halata, ar lupatu ( p.s. zem halata nevelku apaksbikses) , veeziiti tirot baltu vielu no diivana.. lol..

aa.. un biezhi biezhi es domaju par to ( it sevishkji no rita skrienot uz darbu) , ka buutu ja es tiesham kakovo ta huja pec laimetu miljotnu. katru riitu vinju sadalu .. tam tik, man tik, mamaa tik utt.

Link to comment
Share on other sites

Brīdinu! Varbūt rakstīšanas laikā es novirzīšos no temata, bet nu nepārak traki.

Tātad manas domas, man galvā ir daudz domu, bet galvenās ir šādas. Jau mācos 8.klasē un nav draudzenes, cik zinu šinī vecumā sāk kaut kas veidoties, bet man nekā neveidojas, man nav īstu/labu draugu, visi mani apsmej, mani nekur neņem, arī draugu sarunās neņem. Un īsti nesaprotu kapēc, agrāk tā nebija, šīs pārmaiņas notika pa šo pusgadu un īsti nesaprotu kapēc. Es jūtos tik vientuļšs. Esmu tagad dežurants skolā, un mani pat gaiteņos sīkāki skolēni neklausa. Pie tam vēl pasūta dirst un apsmej bariņāā. Tas ir tik grūti priekš manis. Pat nēesu izlēmis, kādā novirzē iet mācīties vidusskolā + par ko iet strādāt un par ko kļūt nākotnē, vispār nekā nav. Tagad ir doma tāda, ka līdz vasarai saņemties un visas atzīmes uztaisīt par 7 nu semestrī, bet tas ir neiespējami, man algebrā augstāk par 4 nav atzīmes :(

Labi vēl turpināšu kas man galvā notiek.

1) uzaudzē nedaudz mugurkaulu

2) reālās draugu attiecības parasti sāk veidoties vidusskolā vai augstskolā, kad cilvēki ir pieaugušāki un labāki draugi.

Link to comment
Share on other sites

eh. šodien domāju par daudz ko un īstenoju vairākas no savām domām.

1. stundas laikā, kad skolotāja runāja es vislaik domās teicu "tavs sencis..". ķip, apsauc kādu klasēs "kas, tu dumš esi? TAVS SENCIS!" utt. kr4 in my mind it rocks. ja manām smadznēm būtu drisa, tad tā būtu brutāli norēkta..

2. vēsturē klausijos mūziku, kad rakstijām kd. domāju - bļa nu tik laba ģitārspēle. sāku pats izlikties ka spēlēju. čomi ko ierēc, bet poh. pēc brītiņa ar žestiem parādu pārējiem ko darīt un tad aiziet pa visu klasi - viens spēlē air drums, air guitar, dzied utt..bļa bij nice :)

3. katru dziesmu kad klausos es kautko domāju ritmā. ķip brīžos, kad iet dziesma lēnām, tad tiek stāstīts story, kad sāk spēlēt atrāk aizet action, kur notiek vis. šauj, sit, pišas, dziedu utt. to grūti parakstīt.

4. skatos daudz discovery un ngc kanālus. it īpaši space un tech šitu. tad ar domāju pa tie sūdiem.

Link to comment
Share on other sites

lol, vīrietis ta viena lieta, bet tas ko es rakstīju skaidri parāda, kāpēc es domāju to, ko es domāju. Neba jau visi kas ir džeki domā vienu un to pašu. Un es neteiktu, ka es domāju to, ko es vēlos domāt, ja es īpaši pie tā nepiedomāju :) kad smadzenes aiziet frīstailā un iedomājas randomas lietas, tad tieši var redzēt, kā lien ārā tā zemapziņa un kas tad tur īsti stāv.

Tā kā es neredzēju šeit uzrakstu "čīteriem postot aizliegts", iemetīšu jums pāris desmitus vārdu arī.

Apzināties kāpēc tu domā tieši to, ko tu domā nevar tik vienkārši izskaidrot, lai vai kā tas uz pirmo acu uzmetienu nešķistu. To, ko tu domā, nosaka lielā mērā tas, kas tevi interesē, redzi, bet te atkal sanāk apisiens, dzimst jautājums "kas nosaka to, kas man interesē, kāpēc mani tas interesē", lai vai cik dziļi mēģinātu ierakties šajā jautājumā, jeb drīzāk domā, vienmēr šķitīs, ka var vēl dziļāk, es vēl priekš sevis nēesmu atradis tādu atbildi, kas apmierinātu. Šo procesu gudrās grāmatās, kuras, es, protams, neesmu lasījis sauc par "sevis izzinašanu". Nepārproti, tas nav tas pats, kas 4 klases ilustrētās grāmatas, kur attēlots penis un vagīna. "Sava prāta izzināšana", tā to varētu saukt. Tikko atkal atcerējos kādu gudru frāzi "Domāju, tādad esmu". Tu tā tagad drošvien padomāji, un tevi pārņēma gandarījuma sajūta par to "ka tu esi", vai ne?

Zemapziņas līšana uz āru arī arī ārkārtīgi interesants topiks. Kā redzēt, kas cilvēkam zemapziņā? Piedzeries ar viņu, vai uzpīpē zaļo un tad parunā. Es tā savas dzīves laikā esmu dzirdējis vairākas bombas, cilvēks, kurš šķietami ir normāls, iedzerot zināmu daudzumu alkohola perfekti tev parāda, ar kādu kompleksu ir slims. Zaļo dedzinot var iemācīties labāk izprast zemapziņu, tātad arī pašam sevi labāk izprast. Tas nenotiek tā uzreiz, es pat nezinu, kas to ietekmē, bet zinu, ka mani tas tā ietekmē un man ar šādu atziņu pietiek, vismaz pagaidām.

Jā, te dažs rakstīja par 70o un 80o gadu māksliniekiem, kuri radīja savus darbus "zem kaut kā". Nevar visus viņu panākumus mūzikā norakstīt uz narkotikām un to pozitīvo ietekmi mūzikas radīšanā. Toreiz, tas bija laiks, kad narkotikas sāka tikai iegūt savu popularitāti (es šeit runāju par visādām sintētikām un tā), tad bliezt kokaīnu bija tas pats, kas tagad pārējiem bāleliņiem rādīt savu jauno bumeru. Modes lieta tā teikt. Tomēr tas pilnībā neizskaidro iemeslus kāpēc cilvēki lietoja drugs. Mūziķiem tas palīdzēja radīt labus gabalus, neapšaubāmi, bet pats svarīgākais, kas ietekmēja labās mūzikas rašanos, bija unikālie apstākļi, kas tajā laikā bija. Mūsdienās ir savādāk, dzīve ir daudz ātrāka, vidusmēra pēterim štatos nav laika ieklausīties mūzikā, mūsdienās "mainstream" ir kā prece, ražota jau ar domu pelnīt lielo zaļo dolāru, nevis citiem kaut ko pateikt. Bet tāpēc nevajadzētu skumt par to, ka tā nav tagad. Es klausoties old skool mūziku ik pa laikam atrodu ko jaunu kamā iedziļināties, ierakstu ir ļoti daudz, mainās vienīgi tas, cik informēts tu esi par to, kas ir bijis.

Pateikšu godīgi, es šodien tik daudz rakstu, ka man jau pirksti sāp. Es jau varētu pierakstīt vēl te kādus pārdesmit teikumus par kādu tēmu, bet gribu atpūtināt pirkstus un ļaut jums iespamot kādu rindiņu, kuru cerams man būs interesanti izlasīt.

Edited by varenaazekje
Link to comment
Share on other sites

tas jauki, ka tu te uzrakstīji to garo penteri - tiem, kas to nelasīja, varu īsāk izstāstīt

"macho es nezinu kāpēc tu tā domā, bet es daudz par to uzrakstīšu"

redzi čalīt, es lieliski paskaidroju, kāpēc manas domas ir tādas kādas tās ir un tam ir lielisks pamatojums. Tas arī viss.

Link to comment
Share on other sites

Ja tu nepamanīji, tad es neapšubu tavu domu patiesumu priekš tevis paša. Tāpēc, es no tevis neprasu nekādus paskaidrojumus. Tas ko es uzrakstīju ir manas pārdomas, sakarā ar to, ko es izlasīju tavā topikā.

Un nē, tu atkal kļūdies mēģinot izskaidrot to, ko es domāju. Lai cilvēkiem nenoārdās smadzeņu šūnas lasot vienrindes visu dienu pārmaiņas pēc.

Edited by varenaazekje
Link to comment
Share on other sites

Es visu laiku esmu fanojis par oldskūlo mūziku. Bet to sajūtu vienalga vairs nenoķersi. Pašlaik esmu atkarībā no Genesis. Nesen atklāju tādu grupu kā U.D.O. Baigi piedur solista ķercošā balss. A tā skan visi pārējie populārie, sākot no Black Sabbath un beidzot ar Abba.

Par to kā būtu, ja laimēto baigo baksi, imo visi ir domājuši. Pēdējā laikā diezgan bieži sanāk aizdomāties ko es iesāktu, ja man pēkšņi uzrastos nenormālā nauda: 1kārt, nopirktu 2 dzīvokļus centrā vai foršā rajonā - sev un senčiem. 2kārt, sev smuku tačku (teiksim E46 coupe). 3kārt, noguldītu bankā un audzētu riepu no procentiem.

P.S. dyversant, būvējam laika mašīnu?

P.P.S. Nezinu kāpēc, laikam topika iespaidā, domāju par lielu rozā caurspīdīgu gumijas locekli, kurš ir pielipināts pie stikla kafijas/avīžu galdiņa.

Link to comment
Share on other sites

es kautka iedomajos. par ko gan cilveks doma kad kakaa?

biezhi vien iedomajos savu parsteiguma momentu.. redz, visi ir lasijushi tos prikolus par haizivs balkja utt sudu paveidiem..

un ta nu es turpinashu.. biezhi aizdomajos par to kads bus tas parsteiguma moments ieraugot savu kaku.. jo kakajot izjutas ir atshkjirigas no reala suuda izskata..

Link to comment
Share on other sites

Hahaha. :lol: dyversant, es kaut kur lasīju, ka, piemēram, orgasma laikā vīrieša smadzenes pilnībā atslēdzas un viņš nedomā par neko. Man liekas, ka brīdī, kad sūds lien ārā ir līdzīgi. Vismaz man tā ir.

Šodien informātikas stundā skatoties ārā pa logu, es nodomāju, ka tekošās lietus lāses uz loga ir līdzīgas spermatozoīdiem, kas tiecas uz olšūnu.

Link to comment
Share on other sites

Nopietns topiks.. drīz gign kļūs par filozifijas kopienu, visi pīpēs opiju un domās dziļas domas. ~_~

Kas man galvā - izlasīju macho pirmo postu, kaut kas līdzīgs te. Ne jau tapē lai pielīstu (es pagaidīšu pāris stundas pirms raxtīt acc pieteikumu XD ), tā man bieži gadās. Ienāk kāda stulba doma galvā, arī pārsvarā saistīta ar kādu leksikas brīnumu (pimpis gan laikam daudz nefigurē.. lai gan pimpis viņu zina, varbūt ir bijis, tik neatceros). Tad kādu stundu domās to vārdu atkārtoju un vai nu ierēcu, ja esmu viens, vai vaikstos un izliekos gudri domājam ja esmu publikā.

Kad biju jaunāks, pietika ar kādu interesantu vārdu, un ja pietiekami ilgi atkārto, viņš paliek smieklīgs. Ja kāds ir jaunāks par 14 vai IQ < 90, iesaku pamēģināt. Tad nāca visādas atskaņu variācijas (reiz pārsmējos par "tizli lācis", kas bija grizli lāča atvasinājums), un tagad ik pa laikam parādās kāds vārds vai frāze, kas liek iezviegties. Reizēm stulbas situācijas, piemēram, kad es vēl nesen strādāju veicī par krāvēju, tirdzniecības zāles vidū iešāvās prātā doma, ka nez vai mēs netirgojam bulciņas ar dirsas pildījumu. Kāds sakars, ne? Nu, par bezsakaru smiedamies es starp plauktiem lavījos prom no zāles lai nozviegtos uz piegādes plača. :)

Tā, vispārēji paskatoties, man šķiet, ka iemesls šādai humora izjūtai ir dzīves laikā uzspiestā nopietnība. Dzīve neija no vieglajām, gandrīz visu pamateni biju zubrītis un uz lauriem gulēju vēl līdz pat universitātes otrā kursa vidum. Visu laiku esot nopietnam, tas apnīk un smiekli nāk par visādām stulbībām. Risinājums - piemēroti jāizklaidējas, tas kompensēs darba jeb citas nopietnās dzīves .. nopietnumu. ;)

Nu vot, tālāk par meitenēm. Te viens džeks satraucās par draudzenes trūkumu. Macho taisnība par videni un augstkolu - tur viss ir nopietnāk, pagaidām neķer kreņķi un sīkos ignorē. Tie šodien nevienu nerespektē.

Par kakāšanu un domāšanu. Nu, tas protams atkarīgs no tā kādā agregātstāvoklī kakucis nāk ārā. Ja iztek, tur neko daudz domāt neiznāk, jākoncentrējas uz to lai pieceļoties vairs nebūtu jāapsēžas atpakaļ. Ja pārsvarā notiek gaisa kameru dekompresija, es piemēram tikai skaišos ka nekas kārtīgs nav. Ja ir kārtīgs klucis, vot tā ir cita lieta! Tad es paņemu kādu žurnālu vai avīzi, smaidīdams apsēžos, lēni laižu to pusķieģeli ārā un atveru žurnālu, bet kad esmu atradis ko lasīt, saprotu ka žurnāls jāaizver un jāceļas. Tiklīdz klucis ir ārā, romantika un vēlme lasīt pazūd.

Oldskūlā mūzika un vecie laiki. Man patīk tie gabali kurus miglaini atceros esam dzirdējis bērnībā. Kaut kas no Queen, Status Quo, Four Blondes tā viena dziesma YEEIIHEEII u.tml. :lalala: Man vispār gribētos dzīvot padomju laikos. Tad tautai bija vienotība, visādi pionieru pulciņi, pašnodarbināšanās iespējas ar modelēšanu, konstruktoriem un tamlīdzīgām štellēm. Es vilcienu nokavēju, vēl paguvu ieskriet pēdējā vagona pakaļas āķī kad uzbūvēju radio no papīra un drātīm. Lieki teikt, ka, darbam tuvojoties nobeigumam, no radio būvēšanas guru uzzināju ka ar savu variometru ne sūda vairs neužķeršu. Tā nu variometra (kruts vārds ne, es vēl lepojos ka kaut ko tādu PAC UZpŪVĒJu!) spoles kaut kur izsētas, un pļurkts.

Ta ka laikam viss. Pagaidām.

Link to comment
Share on other sites

šodien sēdēju pie kompja aizskatījos monitorā un aizdomājos vai būtu iespējams kaut ko nolikt tādā vietā kur tam nav vietas? tu esi kādreiz kaut ko nolicis tādā vietā kur tam nav vietas? piemēram, nolikt lielu ledusskapi tur kur to nevar nolikt. vēl kaut kur dzirdēju par koka biksēm tad iedomājos kā izskatītos ja kāds uzvilktu koka bikses un mēģinātu pastaigāt ar ķekatām vai arī par to kā balerīna varētu padejot ar koka tupelēm

Edit: piipeejot ienaaca praataa doma. vai ja sieviete kurai ir penis izdraaztu dzheku putraimniekaa tad tas dzheks oficiaali skaitiitos pedinjsh?

Edited by jerrico
Link to comment
Share on other sites

Pašlaik manas domas ir pilnīgs haoss. Tik daudz, kas ticis uzgrūsts man virsū, ka nezinu ar ko sākt. Bieži vien šīs domas aizklejo uz bērnību, kad saprotu ka vajadzēja cītīgāk mācīties pamatskolā un vidusskolā, tad šādas problēmas nebūtu radušās. Ļoti bieži pēdējā laikā pa galvu klejo doma "Labāk nožēlot to ko esmu izdarījis, nevis to ko baidījos izdarīt", kas pēdējā laikā arī tiek īstenota. Arī par manu mašīnu nākas padomāt, jo nesen ieskrēju "sienā" pie RTU (Ezermalas ielā) tā zobrata. Tagad jādomā kā salabot, kaut arī bojājumi nav lieli (spārns un durvis iedauzītas), jo tūlīt TA jājiet. Vispār manas domas ir tikpat haotiskas kā šis teksts.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...