Jump to content
GIGN Forum

Labākā Dāvana Tētim?


#wL.Media
 Share

Recommended Posts

  • Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ĀĀ un jā, par alkoholu variantu, nē. Jo viņš nedzer, un man nav 18+, lai to iegādātos.

Tātad, sencis strādā valdībā/partijā/privātuzņēmumā, no rīta līdz NAKTĪ, ir darbā, redzu viņu pēdējā laikā ļoti reti. Viņš smēķē bet ne cigārus. Uz kartingiem? Nesen bijām ar viņu, un viņam tas ļoti negāja pie sirds, jo viņš tā jau 24/7 pie stūres ir. Jā zinu, ka cena nav svarīgāka, bet nu jāuzdāvina kaut ko tādu, ko patiešām ikdienā pielietos. Žurnālus nelasa. Neaizraujās ar makšķerēšānu. Viņš ir tik ''pāgruzīts'' ar ikdienas problēmām, ka viņām nav spēka/laika visādām jautrībām.

runājot par drēbēm, viņš melnajā uzvalkā ir 24/7, darba pienākums.

Uzdavini normalu ielas meitu... ;]]

Link to comment
Share on other sites

Kaut ko mīļu! Aizkustinošu kā piemēram, puķes, mazgrāmatiņas ar jaukiem izteicieniem un bildītēm, kaut ko garšīgu, kādu konfekšu kasti, ko jūs abi kopā nolociet. Padomā, varbūt ir kaut kas tāds, kas neatkarīgi no cenas, viņam liek atcerēties kaut ko jauku bērnībā (vai ta nu tīri nekā laba nebija, pat no bērnunama nākušajiem ir pa labai atmiņai)...

Varbūt kādu brīdi padarbojies ar fotoaparātu un uzdāvini jaukas bildes, nu ģimenes bildes, nevis kompromatu. Pasniedz flash memory ar bantīti. :lolza:

p.s.LAVRx komentārs iespārda. :D

Edited by edgars797
Link to comment
Share on other sites

Normālu pildspalvu :P < ja strāda valdībā ir daudz jāraksta.

Nomierinošās mūzikas izlasi cd < lai mašīnā ir ko klausīties.

Uzmundrinošās tabletes < lai darbā neaizmieg.

Vēlvienu sievu uz 1 diennakti < ja iepriekšējā apnkusi.

Organizē normālas vakariņas viņam kkādā restorānā.

Link to comment
Share on other sites

AK DIEVS !!!!!!! PILDSPALVU DĀVINĀT .... OMG OMG !!!!! un vēl ja viņa pārsniedz 5ls .... OMG OMG !1 1 1! 1! 1 ! vannabe WL medijas teetis .....

Sametaties ar mammu kopā un uzdāvini viņam jauno brAun skuvekli ar to ekrāniņu ( tiko viņi parādijās) :) Esmu 100 % pārliecināts, ka viņš pratīs novērtēt un domāju viņam patiks.

Link to comment
Share on other sites

Kādas nafig ielas meitas? Ja kas man ir mama.

Viņam nav laika iet uz restorānu ar mani, viņš pa restorāniem tikai biznesa lietās staigā, un ar mani laika neatliek.

Par pildspalvām, hmm viņam ir papilno dārgu pildspalvju, bet tīri laba doma, varētu arī uzdāvināt. + puķes, un konfekšu kasti.

Mazliet par iepriekšējiem gadiem. Tātad katru kā jau teicu es uzdāvinu nevajadzīgas viņam lietas, bet pagāšais gads bija spešals. Viņš atbrauc no ministrijas jau ap 14:00 papilno puķu mašīnā, un man bija jāienes viss mājā, labi, ienesu. Tad jāsalej vāzēs un jāsaliek, to arī izdarīju, un vienu puķi vajadzēja ienest viņā kabinetā (privātmājā dzīvoju) un re, es nesu nesu un pēķšni BAMS un nokrīt man no rokām, un kā nepaveicās kā tieši tai puķei apkārt bija kaut kāds mākslīgs pantalons. Un viņš visu nokrāsoju, un viss ūdens kļuva sarkans, un viss kabineta parkets kļuva sarkanajā krāsā, un izmazgāt nevarēja, un tētis tā psihoja uz manīm <_< un mēnesi nerunāja.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...