acido Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 Man liekas, ka neviens savos 14, 15 gados nebija īpaši gudrs. Es tevi saprotu, smagais pubertātes laiks iedarbojas arī uz smadzenēm, tapēc no tevis arī nāk ārā tādi pērļoti teksti. Nekas, pēc kādiem 2-3 gadiem, kad būsi paaudzies kā augumā, tā prātiņā, pats varēsi ar smaidu palasīt savus šī brīža topikus un postus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 hmm.. salidzinot ar sho davidshovs atsuuka wl - nemiz ne nieka, ne tu pirmais , ne pedejais. man par brinumu liekas tapat ka macho, ka tu tiesham esi vienakrshi nepieredzejis un naivs.. bet ak dievs. uzvediba interneta vide. vot tas ir trracinoshi. kamon 2 Real life's katram? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 izskatās, ka čalis ierāvis gramus un ieejot forumā paskatijās ar citām acīm uz to ko raksta un norāva mentālo stieni. long story short - cya, i wont miss you Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 līdz pēdējais elpai! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 Nesatraucies, google un archive.org jau sen ir nokopējusi gign forumu vairākkārt, ar visiem taviem postiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawkus Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 Nop, ja godīgi, tādus kā wL.media neesmu redzējis daudz, ir pāris, bet tik īpaši gadījumi nē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 Rawkus, new to the interwebs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 izdzēsiet, nevis izdzēšat Link to comment Share on other sites More sharing options...
clo? Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 (edited) atklāsmes mirkļi priekš wL citējot: "...,vienkārši te esmu tik daudz muļķību sadarijis...." nevaru nepiekrist. but think on the brightside: -816 posti un -dučiem bezjēdzīgu topiku Edited January 28, 2009 by clo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mullter^ Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 sataisi 100% vārnu un tevi izbanos. gan jau Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 Par šādiem aicinājumiem Tevi pašu izbanos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 (edited) nepamet mus :/ uuh kads man kadu varnu var nonjemt? luudzu Edited January 28, 2009 by minds Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexx92 Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 Nu ja jau čalis izdomājā tik neprātīgu lūgumu lūgt, domāju ka tam ir labs iemesls. Tapē nestāšos ceļā un teikšu atā atā, un labu veiksmi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 Tev liekas ka te izdzēsīs tavus topikus un postus tu mainīsies. Kāds muļķis tu esi, tāds arī paliksi... Neņem ļaunā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wallstreet1 Posted January 30, 2009 Report Share Posted January 30, 2009 #wL.Media macho pateica daudz lietas kas tev butu jasaprot un no kurām tu varētu mācīties P.S - Nesparotu kas ar to mainīsies ka tevi izdzēsīs vai izdzēsis daļu tavu postu ? Tā pat vis paliks arhīvos vincister : Nesatraucies, google un archive.org jau sen ir nokopējusi gign forumu vairākkārt, ar visiem taviem postiem. + tavi bērni varēs mācīties no tevīm un moš neatkārtos tās pašas kļūdas kuras tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted January 30, 2009 Author Report Share Posted January 30, 2009 (edited) Nu labi, tomēr nevajag mani dzēst, varbūt tomēr būs daži GIGN lietotāji, kas varbūt mainīs savu viedoklis par manīm, es mainīšos. Un ko Tu man piedāvā darīt ar tiem arhīviem? Nodedzināt Gūūgles centrālo offisu? Edited January 30, 2009 by #wL.Media Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICEclan Posted January 30, 2009 Report Share Posted January 30, 2009 Tavi posti paliek vien labāki, un labāki. Laikam ilgi dzīvošu šitā smejoties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3crims Posted January 30, 2009 Report Share Posted January 30, 2009 (edited) SVEIKI! Man ir 13.gadi,un es domāju,vai es nevarētu arī pajautāt jūsu padomu - gign.lv Kaunter Straik komūnai. Nūū man ir neērti par to runāt... Vienkārši... nūū,kā lai to pastāsta jums... ēēm,nū... man NEstāv tas tur ,tur... es nezinu,ko darīt... varbūt vaina,ka es pa agri sāku par to domāt?Uj ,atvainojos,man jau tā nemaz nav,kā es gan varu domāt par to,vēl, vienkārši skatos un nestāv ,pēkšņi,kaut arī ir JĀSTĀV TUR,ko man darīt? Varat palīdzēt? Esmu kontaktējies ar macho,wormu, wL Media,1188,Latvijas Radio,Sīrupa Help Line,bet nekādi panākumi,nu ,ko man darīt? Es nezinu,kur tas fakinais prāts ir pazudis. Negribēju taisīt jaunu topiku,jo vnk nestāv mans tas tur... Edited January 30, 2009 by th3crims Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante594 Posted January 30, 2009 Report Share Posted January 30, 2009 Crim,man ir tāds vienkāršs jautājums. Tu esi idiots? Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted January 30, 2009 Author Report Share Posted January 30, 2009 th3crims, idiots. ĀĀ NĒ LABĀK DAUNIS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted January 30, 2009 Report Share Posted January 30, 2009 jebkuraa gadiijumaa beefam bija taisniiba- tu ciet no fataala uzmaniibas truukuma pienjemu ka tu nomainiji draugos foto nevis tapeec, lai meitenes nekliedz par peedejeo elpu, bet tapeec, ka vinjas to beidza dariit, tapeec vajadzeeja kautko jaunu..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawkus Posted January 30, 2009 Report Share Posted January 30, 2009 pienjemu ka tu nomainiji draugos foto nevis tapeec, lai meitenes nekliedz par peedejeo elpu, bet tapeec, ka vinjas to beidza dariit, tapeec vajadzeeja kautko jaunu..... Interesants veids kā koļīties. ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now