Jump to content
GIGN Forum

Pēdējais Lūgums

#wL.Media
 Share

Recommended Posts

Man liekas, ka neviens savos 14, 15 gados nebija īpaši gudrs. Es tevi saprotu, smagais pubertātes laiks iedarbojas arī uz smadzenēm, tapēc no tevis arī nāk ārā tādi pērļoti teksti. Nekas, pēc kādiem 2-3 gadiem, kad būsi paaudzies kā augumā, tā prātiņā, pats varēsi ar smaidu palasīt savus šī brīža topikus un postus. :)

hmm.. salidzinot ar sho davidshovs atsuuka :)

wl - nemiz ne nieka, ne tu pirmais , ne pedejais. man par brinumu liekas tapat ka macho, ka tu tiesham esi vienakrshi nepieredzejis un naivs..

bet ak dievs. uzvediba interneta vide. vot tas ir trracinoshi. kamon 2 Real life's katram?

#wL.Media macho pateica daudz lietas kas tev butu jasaprot :) un no kurām tu varētu mācīties :)

P.S - Nesparotu kas ar to mainīsies ka tevi izdzēsīs vai izdzēsis daļu tavu postu ?

Tā pat vis paliks arhīvos :D

vincister : Nesatraucies, google un archive.org jau sen ir nokopējusi gign forumu vairākkārt, ar visiem taviem postiem.

+ tavi bērni varēs mācīties no tevīm :) un moš neatkārtos tās pašas kļūdas kuras tu :)

Nu labi, tomēr nevajag mani dzēst, varbūt tomēr būs daži GIGN lietotāji, kas varbūt mainīs savu viedoklis par manīm, es mainīšos.

Un ko Tu man piedāvā darīt ar tiem arhīviem? Nodedzināt Gūūgles centrālo offisu? :muahaha:

Edited by #wL.Media

SVEIKI!

Man ir 13.gadi,un es domāju,vai es nevarētu arī pajautāt jūsu padomu - gign.lv Kaunter Straik komūnai.

Nūū man ir neērti par to runāt... Vienkārši... nūū,kā lai to pastāsta jums...

ēēm,nū... man NEstāv tas tur ,tur... es nezinu,ko darīt... varbūt vaina,ka es pa agri sāku par to domāt?Uj ,atvainojos,man jau tā nemaz nav,kā es gan varu domāt par to,vēl, vienkārši skatos un nestāv ,pēkšņi,kaut arī ir JĀSTĀV TUR,ko man darīt? Varat palīdzēt? Esmu kontaktējies ar macho,wormu, wL Media,1188,Latvijas Radio,Sīrupa Help Line,bet nekādi panākumi,nu ,ko man darīt? Es nezinu,kur tas fakinais prāts ir pazudis.

Negribēju taisīt jaunu topiku,jo vnk nestāv mans tas tur... :(

Edited by th3crims

jebkuraa gadiijumaa beefam bija taisniiba- tu ciet no fataala uzmaniibas truukuma :( pienjemu ka tu nomainiji draugos foto nevis tapeec, lai meitenes nekliedz par peedejeo elpu, bet tapeec, ka vinjas to beidza dariit, tapeec vajadzeeja kautko jaunu.....

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...