Jump to content
GIGN Forum

Sapņi


Endijs_Dzerkalis
 Share

Recommended Posts

Sveiki.

Man ir bijis ļoti daudz reizes, ka es attopos un zinu kas notiks tālāk. Es redzu kā pakustēsies un tādā garā. Cik zinu man tas nav vienīgajam. Jums ar tā ir bijis?

Man ļoti gribētos kaut kur par to palasīt. Kāda interneta lapaspusē. Kas? Kapēc? Kā? Jo patiešām Sapnis ko redzu ir reāls :)

Link to comment
Share on other sites

Nezinu, kā jūs tieši atceraties, pirms cik ilga laika redzējat to sapni, bet tas nav svarīgi.

Man daudz reizes tā ir bijis, bet kad tas notiek - tu tajā brīdi domā: "WTF, replay!" un moments beidzas. Bet man jau patīk. :)

Link to comment
Share on other sites

mulkjibas. tev tikai liekas ka tas jau atkartojas vai kadreiz ir bijis tikai tapec ka jau ieprieksh tadu pashu situaciju tavas smadzenes regjistreja bet pac to nemaniiji. piemeram ja tu tagad pa ielu ejot paej garam kadai sievietei bet vinju neievero un piecas minutes velak atkal paej garam tai pashai tev liekas itkaa shitada situacija ir bijusi.

Link to comment
Share on other sites

Nu, sapņojis kaut ko uz priekšu nekad neesmu, ir tikai vairākas, bet ne daudzas reizes deja vu gadījies un ne es zinu kas notiks, to piefiksēju tikai pēc tam, kad viss jau ir beidzies. Piemēram ar draugiem kompānijā runājot dažreiz atčoknos, ka tas un tas ir it kā teicis tieši to pašu un tādos pašos toņos, nu viss vienāds, bet to saprotu tikai pēc tam, kad viss jau ir beidzies.

Link to comment
Share on other sites

Ir bijis, ka atbildu cilvēkam pirms viņš vispār man uzjautāja to jautājumu. Atbilde, protams, bija pareiza :)

Bet nu bieži kaut kas tāds gadās, ka esmu tipa nosapņojis vai kkur redzējis un pāris sekundes zinu kas notiks. Bet nu tas ir tas saucamais gļuks, jo tagadne, ja nemaldos, ilgst 0.0023 sekundes un smadzenēs nogļuko, tāpēc liekas, ka tas jau ir bijis, bet vienkārši smadzenes bišiņ bremzē ar apstākļu apstrādi...

Link to comment
Share on other sites

Atceros pirms 2 gadiem eju pa skolas trepēm un runāju ar klasesbiedru, pēķšņi liekas, ka tā jau ir bijis vienreiz, es šim saku ''klau, bet vienreiz šī saruna šajā vietā jau ir bijusi!'', atbilde bija ''tu ko nojūdzies?'' :muahaha:

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

rap. jā tas ko var dēvēt pa tagatni ir tavs skaitlis, bet tev viena 0 pa daudz, ja nemaldos.

jū man ar gadijies, jo atceros pirmo rezi, kad tas notika (pārējās neatceros konkrēti) norm nobijos. biju mežā ar čomiem, kur es 2 reiz pieredzēju kā mani nobiedē. like replay - vienreiz nobiedē, tad otreiz jūtu, ka kautkas būs un ir ar. bļad. nākamajā dienā nejauši atrodu rakstu par šo gļuku.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...