krish Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 bet ja jau tu organizee, tad tev japasaka kad un viss! tas 'vienojaties' nekam neder- tici man Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saveejaa Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 bet ja jau tu organizee, tad tev japasaka kad un viss! tas 'vienojaties' nekam neder- tici man nju lol Ko tad lai es tagad daru? Es neesmu nekaada gaishregje! Piedaavaaju jau divus datumus- nevienam nav labi! Nju tad izdomaajiet, kad nav nekas svariigaaks un pasakiet. Tas tagad ir atkariigs no jums... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 Kkad augustaa... mmm... teiksim no 5 - 8... Just a wild guess Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saveejaa Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 nju re...un taa turpiniet... Varbuut beigaas visiem buus labi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 LOOOOOOOOOL draugiem.lv arii iechekoju produktiivu sarunu. uuberlol. shitas gan man patiik. buus riktiigi forshi, kad beigaas visi runaas runaas un neko neizrunaas. haha, nez kam tad ir organizators? lai meegjinaatu izdabaat visiem? lol. ai. un saveejaa es no sirds domaaju ka tu gudraaka.... visiem labi? visiem NEKAD nav (un nebuus) labi. attopies. man vispaar saak zust ticiiba shitam visam Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 es jau ar pa to pashu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 opportunity choice. maximum efficiency is only reached when a player cannot benefit with others being as well off. if someone gains, others must lose and vice versa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 edd baigais smartass Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 blje nonjeemu vinjam moderatora statusu un +80% warn par shitik gudru dirshanu blje. vieniigais peec tam uzliku moderatorstatusu atpakalj taa ka to vinsh man liekas tagad neredzees. Bet zini blje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spite Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 Veelreiz visu (nu +/- visu) paarlasiiju un jaanonaak pie secinaajuma ka 21 - 24 datumam nau ne vainas. Kas gribees tikt - tiks un buus viss ok, kas negribees - taapat netiks. Iesaku Saveejaa norezerveet tos datumus, uzlikt miiksto uz Biiiiich party, un viss notiksies Visi takshu piekriit? Piekriit. Briinishkjiigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 blje nonjeemu vinjam moderatora statusu un +80% warn par shitik gudru dirshanu blje. vieniigais peec tam uzliku moderatorstatusu atpakalj taa ka to vinsh man liekas tagad neredzees. Bet zini blje! Kam tieshi? :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 EDDam lol viss ko no sevis varu piebilst par 21-24 datumu ir tas ka ja sarunaashu ar uuberpro dzhekiem peintballu tad piedirsiishu shito pasaakumu (arii bitch party) Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 ohh es griibu arii peintbolu Link to comment Share on other sites More sharing options...
delight[Baby] Posted July 2, 2005 Report Share Posted July 2, 2005 Es nez,tauta,es brauc uz Biiiiiich party Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 2, 2005 Report Share Posted July 2, 2005 jau skumstu peec tevis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 ohh es griibu arii peintbolu Worm - un citi cien gigni, ja labi sadomā, tad tas piedāvājums uz klanmaču - GIGN vs JEDI , vēl ir spēkā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted July 13, 2005 Author Report Share Posted July 13, 2005 Pheh.... cik sapratu visiem baigi gribaas uz to Liepaajas Beach Party (22-23) un peintboola sacensiibam... tad taa padomaajam... 02-06 Augusts buus peedeejais datums, kad vel to Juurkalni var uzriikot... Taatad principaa tiek domaats ka no Kuldiigas liidz Juurkalnei buus privaatais transports kursh varees aizvizinaat... laikam 2 businji un paaris vieglas automashiinas... Gatavojat naudu, teltis, guljammaisusm un ect. shit... Driiz buus jabrauc... Over and Out! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 interesanti gan tie datumi tiek paarcelti. pie tam, ja nebuus slinkums, tad gign pasaakums buus jaauzriiko. Un tas kak raz buus augustaa, ja buus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 bljahamuha... taatad es par velti izbriiveeju sev naakamo nogali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saveejaa Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 (edited) Nu piedodiet... Bet es neko nevareeju dariit... Visi man prasiija paarcelt datumus, un tad nju shie ir peedeejie... Vairaak nav kur paarcelt, jo es braucu prom uz Slovaakiju un peec tam uz Itaaliju... Tagad tieshaam ir taa- kas tiek, tas tiek, kas ne- tas ne... sorry... Edited July 14, 2005 by Saveejaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 kaa jau teicu meenesi - pusotru apakalj.. speeciiga organizaacija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 Muahaha Taa iet, ka pasaakumu organizee kaukaada mazgadiiga chiksiite (no offence)... Ble, pasaakumu vajadzeeja organizeet normaalam macho (un es nerunaaju par to macho, par kuru visi fano un sauc par , peldaas pa vinja dirsu utt., es runaaju par macho - macho, par kuru dziedaaja village people, vienu riktiigu veci, ble). Tad vinjsh buutu pateicis: "Vo ble, juulija peedeejaa nedeeljaa kozham, ja kaukas nepatiik ejiet dirst!" Un visi buutu laimiigi ... p.s. Man jau iisteniibaa pilniigs pokujs, jo uz sho pasaakumu taapat netaisos ierasties Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 es ar vairs nekam te neticu macho- uz paintbolu luudzu pasauc!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saveejaa Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 ne jau nu es te esmu vieniigaa, kas k-ko organizee... Taa kaa viss nemaz arii nav atkariigs no manis. Labi, kas ierdaisies ieradiisies... Man jau sen ir po! Nav pirmais pasaakums, kuru organizeeju, bet shaadu tizloshanos gan redzu pirmo reizi... OKi Datumi ir... domaajiet pashi Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 nu ja tev ir PO uz pasaakumu ko tu organizee..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now