uyinaators Posted April 26, 2005 Report Share Posted April 26, 2005 nu saaaksim ar to, ka man ir aptruukushaas idejas ko lai noka4aa dc nu tiesh tapeec tapa shis topiks, lai apzinaatu labaakas filmas, kuras es neesmu redzeejis, bet kuras man vajadzeetu redzeet nu saaksim ar manu filmu topu, es noteikti kadu aizmirsiishu, bet tas nu taa - pirmkaarta visas komeediiajs ar jimmu keriju (es, es pats un airina; melis; stuulbs un veel stuulbaaks; eisventura, abas daljas) - tad lielaaka dalja gaja richiija filmas piem: Lock Stock Two Smoking Barrels, Snatch, ieteiktu skatiities orgjinaal valodaa) - un vispaar anglji taisa labas filmas, pedeeja labaaka ko redzeeju - layer cake - labaaka un sirsniigaka filam Forests Gamps - labaaka vaacieshu filma knocking at the heaven door nu taas ir taas kuras uz dotu mirkli atceros, gaidu juuseejas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted April 26, 2005 Report Share Posted April 26, 2005 ja nav ko kačāt, nekačā es jamo atveru tikai, ja ko savajagas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted April 26, 2005 Report Share Posted April 26, 2005 ee.. the saw ir interesanta.. team america world police arii var meegjinaat Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted April 26, 2005 Author Report Share Posted April 26, 2005 primaarais ir noskatities kaadu labu filmu, neviss vienkaarshi kaut ko nokachaat dc ps. un pats tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted April 26, 2005 Report Share Posted April 26, 2005 jaaa kavacky kas notiek? uy , nokachaa how high , veca (2002) , bet laba! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted April 26, 2005 Report Share Posted April 26, 2005 butterfly effect ; girl next door (соседка) filmas par 100% ieteiktu ie4ekot un ja jau veel ir aatrs nets ,tad jau po Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted April 26, 2005 Report Share Posted April 26, 2005 nenormaali iereecu par filmu "Fat pizza" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted April 26, 2005 Report Share Posted April 26, 2005 (edited) ''The Saw'' jau labu laiku atpakalj tik redzeets, kaadus 2 meeneshus, bet ja saprot labi anglju valodu tad filma pwnz, kjipa psihologjiskais horrorshits. Iesaku nokachaat ! Edited April 26, 2005 by Koshkers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted April 26, 2005 Report Share Posted April 26, 2005 (edited) wrong turn ta ir labaa, itsevishki pa nakti iesaku saw ari norm, un krievu valodaa nezheeligi smiekligi p.s. gan jau ka esi bet mosh ja nesi tad prostokvashino ar goblinu. tas chewer rokzz Edited April 26, 2005 by Bucher Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted April 26, 2005 Report Share Posted April 26, 2005 aaaaaaa KONSTANTIINS man patika ! jejeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted April 26, 2005 Report Share Posted April 26, 2005 konstantiins galiigi faraam. VISU LAIKU LABAAKAA KOMEEDIJA "A NIGHT AT THE ROXBURY" check it ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedSlayer Posted April 26, 2005 Report Share Posted April 26, 2005 (edited) 1) Metriitis (labaakaa LV filma) 2) Burejc (norm latgalju tulkojums) Edited April 26, 2005 by RedSlayer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TradeMAAK Posted April 26, 2005 Report Share Posted April 26, 2005 Labas filmas: Baraka Ying xiong Bom yeoreum gaeul gyeoul geurigo bom Seven Years in Tibet Raidījumi: National Geographic - Myths and Logic of Shaolin Kung Fu Shaolin - Wheel of Life (shovs) Multene: Beavis and Butthead - Do America Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted April 26, 2005 Report Share Posted April 26, 2005 nesen skatiijos Das Untergang no trubaz.com, taa bija laba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HHH Posted April 26, 2005 Report Share Posted April 26, 2005 panjem noka4aa filmu "mean machine" ar Vinnie Jones(2000.g.) un ar jim carrey panjem nosties "the cable guy"(1996.g.laikam) tie ir mani ieteikumi no paaris vecaam bet labaam filmaam ja patiks tad paprasiisi veel lai kaadu iesaku Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 26, 2005 Report Share Posted April 26, 2005 filmu tops. oj. nu man jau tie LOTRI patiik... goblinversijas arii bija ok. veel tiiri taadas kas man patiik Braveheart The Incredibles, vispaar viss shits pixaaram ir forshs Kill bill 1 & 2 Star wars 1-6 (es lieliski zinu ka 3aa arii patiks) protams visi Rembo, Rokiji, un Cietie Rieksti daudz jau labu filmu. Resident Evil 2 veel aceros patika sen neesmu uz kjiniiti bijis Finding Nemo forsha harijus poterus skatiijos taapec ka graamatu biju lasiijis nu tip daudzas filmas jau var taa vienkaarshi maajaas uz kompja noskatiities. Taadas vienkaarshas, bet nu tiiri ok filmas. Varu nosaukt kaadu ko aceros - The village, tad bija ar Zhoakimu feeniksu kaukaada ugunsdzeeseeju vieniiba tur (nosaukumaa bija vaards ladder )... vispaar es jau laikam peec aktieriem skatiitos. Bet nu. Daudz jau arii no garastaavoklja atkariigs - aceros pareizajaa gariigajaa man Love Actually patika . ai es te visu dienu par filmaam vareetu runaat. Btw Kusturicas Dziive ir briinishkjiiga arii forsha filma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted April 26, 2005 Report Share Posted April 26, 2005 Dawn of the dead Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted April 26, 2005 Report Share Posted April 26, 2005 (edited) ''phantom of the opera'' (muuzikls, bez majas kino zaales, vai liela monitora un 7.1 tumbaam nav ieteicams) "saw"- horrorthriller psihologjiskais gabals "supersize me" - dzheks eed mc'donaldaa menesi no vietas - ir ok ja vari atrast tad "the house of flying daggers" - gada labaakaa aarzemu filma [japaanju] "wonderful days" - korejas razhojums, kachaa vai nu ar subtitriem vai rus versiju(animaacija) arii ljoti labs "12 monkeys" 1995 gada filma.. bruus viliss, brets pits.. laba filma "whole 10 yards" - speeciigs gabals "diary of mad black women" - ja patiik draamas + veel Deivida lincha filmas... un Skorseezees filmas .. etc aa.. nesen skatiijos ljoti labs gabals "Hitler: rise of evil" ... bez komentaariem.. [m/f] Edited April 26, 2005 by Reno Link to comment Share on other sites More sharing options...
spite Posted April 27, 2005 Report Share Posted April 27, 2005 Nu man ljooti ljooti patika Brother Bear, Šreks (I un II), Shark tale & protams Finding Nemo = vinjas visas tik smiekliigas & miiljas Tieshaam iesaku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted April 27, 2005 Report Share Posted April 27, 2005 haha cik jeeli es pedeja laikaa xxx tik skatos, jau 40gb... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HHH Posted April 27, 2005 Report Share Posted April 27, 2005 reno "the house of flying daggers" ir visstuulbaakaa filma kaadu es esu redzeejis (tas ir mans viedoklis.. var jau buut ka tas ka dzheks ar dunci muguraa kaadas 30 reizes kriit uz muguras un pielec atpakal kaajaas bez nekaadaam emocijaam) visnozheelojamaakaas 2h ko es pavadiiju shogad tu pats vinju esi noskatiijies vispaar?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 27, 2005 Report Share Posted April 27, 2005 respect worm! btw pareizi aizmirsu japaanju filmas - teiksim Zatoichi bija megastiliiga. Veel Riigaa kaukaads japaanju filmu festivaals bija, kur bija LJOTI daudzsoloshi nosaukumi... man liekas ka viens bija "1000 liikju juura" Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted April 27, 2005 Report Share Posted April 27, 2005 1) Metriitis (labaakaa LV filma) 2) Burejc (norm latgalju tulkojums) veel ceturdiina ar laba vispaar pac filmas praktiski nekachaaju savam vajadzibam, nezinu pac kape, nepievelk laikam. p.s. veiniigaas filmas kadas kachaaju un izbaudu ir Aggressive InLien filmas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted April 27, 2005 Report Share Posted April 27, 2005 lol nee , panem nokachaa true life ( forum tiim vidjiks ) tad tu redzeesi kas ir iista filma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limpy's Posted April 27, 2005 Report Share Posted April 27, 2005 Butterfly effect , KillBill abas daljas , fight club , matrixi visi ;D hmm , 5th element ... gan jau ka veel kaada bija ;D Pulp Fiction !... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now