d3ad_nOw Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 (edited) Sveiki, šis ir otrs "Mapping Contest's", kuru šoreiz organizēju es (d3ad_nOw). Cik es padzirdēju daudzi gribēja taisīt fy_, as_ kartes tipus, šoreiz gan izlaidīsim fy_. Šī jums ļaudis ir otrā iespēja, ja atkārtosies atkal : "es nepaspēju", "vajag citā laikā", un būs ļoti maz taisitāju, varat vairs necerēt jebkādus "Mapping contestus".Vērtēšana notiks sekojoši : Architecture (Arhitektūra, jeb detalizācija) : xx/10 Ambient (Atmosfēra, Skaņas) : xx/10 Gameplay (Izkārtojums) : xx/10 Un spēlējamība (R_Speeds) : xx/10Noteikumi: 1. karte jāveido priekš Half-Life:Counter-Strike 1.6, un tās tipam jābūt de_,as_ 2. kartē jābūt vismaz 20 spawn pointiem 3. kartei jābūt paštaisītai 4. karte nedrīkst būt citas kartes pārtaisīšana(remake) 5. kartē obligāti jābūt vismaz trim kamerām(tām kuras pirms piedžoinošanās rāda karti) 6. kartei jābūt veidotai konkursa laikā (karte/WIP kuru esi publicējis pirms konkursa neder!) 7. nepublicē karti pirms laika, lai konkurenti neredz 8. Prefabu ierobežojums ir 3 (Lai nav pārbāzta ar prefabiem) 9. Modeļu ierobežojums nav, bet ATCERIES, jo vairāk modeļi jo zemāks r_speed.Iesniegšana: 1. jāiesniedz kartes_nosaukums.rar arhīvā, ar direktoriju struktūru, lai ērti atarhivēt 2. Jabūt vismaz 3 screenshotiem iekļautiem .rar failā. a. screenshotiem var būt jebkādos izmēros. b. screenshotus nedrīkst vizuāli uzlabot ar photoshop vai citām grafikas programmām. Dodam man personīgi. 1. pa mirc: mēdzu būt #gign #gamerx @ 118.lv 2. pa e-pastu: demonikz[at]inbox[punkts]lv 3. nodot līdz 05.11 23:59:59 Ja nemaldos šajā konkursa laikā, skolās ir kādas tur rudens brīvdienas.Balvas Tātad ja tava karte uzvarēs un būs spēlējama, tā iespējams parādīsies gign serverī.Vēlu veiksmi un gaidu labus rezultātus Edited October 5, 2008 by d3ad_nOw Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 Lai veicas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebis Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 Pirmaja reizee ar teica ja slinkos tad otru konkursu var negaidit, bet reku vish ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3ad_nOw Posted October 6, 2008 Author Report Share Posted October 6, 2008 Šī ir jums otrā iespēja, tāpēc nepieviliet mūs un sākat mappingot. :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuskiS Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 zheel ka tikai de_ un as_ man pasham tagad taisas zm mape zheel ka nevareshu piedalities Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3ad_nOw Posted October 7, 2008 Author Report Share Posted October 7, 2008 zheel ka nevareshu piedalities Vari viņu kaut pārsaukt par de_, bet protams tu dabūsi ļoti maz par arhitektūru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuskiS Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 nevar vnk visa veida mapes likt iekshaa? man jau nevaig lai kkada uber gign serveri likt vnk gribas piedalities Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xyphos Celestin Posted October 9, 2008 Report Share Posted October 9, 2008 Labiņi, jaukiņi. Es arī nesen iesāku de_ mapi. Varbūt es arī piedalīšos šeit! ~Xyphos Celestin Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 nu kā gan vērtēšanā var salīdzināt , piemēram, de_dust2 un aim_map? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuskiS Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 verte ka gribi galvenais ir piedalities. un vai tas ko mainis ja es nosakumu no zm_ uz de_ nomainishu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3ad_nOw Posted November 1, 2008 Author Report Share Posted November 1, 2008 Tātad, mapping contest'a laiks beidzas trešdien 05.11 - 23:59:59. Jums vēl ir 5 dienas Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuskiS Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 es gan jau paspeshu a cik ir pieteikushies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Device Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 Lab moz ari piedalishos.. bet gribetos fy aim contestinu, nebija man iespeja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieshels Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 taa teikt ~20 min un viss zheel, ka nepaspeeju pebeigt, bet ielikshu sheit forumaa, kad buushu pabeidzis.... GJ visiem, kas piedaliijaas (un it iipashi organizeetaajam :* ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3ad_nOw Posted November 6, 2008 Author Report Share Posted November 6, 2008 Tātad "contests" ir beidzies. Iesūtījuši divi cilvēki Tātad vērtēšanu uztaisīšu mazliet vēlāk, citā topikā un tad redzēs. Es personīgi vairs nekad šeit neveidošu kko tamlīdzīgu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelietis Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 (edited) Paldies par konkursu. Mans personīgais ieteikums - izdomāt ko vairāk pie balvām, tad izdosies piesaistīt arī cilvēkus, kas vēl tikai domā kaut ko sākt ar mapmeikošanu. Man piemēram bija svarīgi savu veidojumu izstumt saulītē, bet citiem tas prieks ir svešs. Es atceros, kad es taisīju maperu konkursu vienā ne pārāk lielā komūnā (šobrīd vairs nepastāv), es balvās piesolīju pāris ekstras (biļetes uz kino, alus kasti un braucienu uz Līvu akvaparku) un tici vai netici, centās pat tie kuri no mapmeikošanas ne bū ne bē. Vismz plānus zīmēja un mēģināja ar vhe darboties. Divās nedēļās man 4 dalībnieki sāka darīt kaut ko, pēc tam gan serveris un viss pārējais tika slēgts, tā arī nepabeidza. Edited November 6, 2008 by nelietis Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuskiS Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 srry nepiedalijos vakar pie pc netiku lai pabeigtu skolaa noravu n/v nelaida mani Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake5 Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 mācies labi. tikai noderēs karšu veidošanā. (kā redzi ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts