Jump to content
GIGN Forum

GuskiS

Mirstīgais
  • Posts

    534
  • Joined

  • Last visited

About GuskiS

  • Birthday 04/07/1993

Profile Information

  • Location
    Latvija,Talsi,Pastende
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Website URL
    http://heal.lv
  • ICQ
    0

GuskiS's Achievements

Kūls pacans

Kūls pacans (11/23)

7

Reputation

  1. Heal.lv piedāvā Trouble in Terrorist Town serveri. Tieši priekš CS 1.6. Pagaidām viss vēl izstrādes stadijā, bet viss notiek Nāc un izmēģini vienīgo šāda veida modu Latvijā un, iespējams, pasaulē priekš CS 1.6. connect jail.heal.lv Nezini, kas tas ir? Nebaidies, ienāc izmēģināt, kāds tev paskaidros, vai vienkārši uzraksti /help serverī.
  2. Vari uztaisīt vairākus tos ūdens augšupejas entitijus, uzliec vienu kā sākuma. Kā sākas jauns raunds, iznīcini to entitiju, man liekas ka tā varēja, uzreiz arī palaid jauno Par apgaismojumu, tas padarītu karti interesantāku, ambience. Teiksim tā, diezgan zems apgaismojums, bet redzēt var labi, pēc tam pieliec lāpas veida priekšmetus pie lamatām un lieto texture lights.
  3. Sākšu jau ar to, ka šo karti nenokačāju un nevaru spriest par idejām lamatās un to izstrādi. Bet varu teikt, ka tekstūru izvēle galīgi iesūkā. Defaultās tekstūras jau sen kā vairs neviens normāls karšu veidotājs neizmanto. Nesaku, ka vajag pašam savas veidot, bet vecīt, ir pilns internets ar tekstūru pakām. Vēl es pamanīju no skrīna, ka tava arka ir diezgan tizla, kkādas norautas malas, kā arī, tekstūras tur neliec tādas, kuras ir nepieciešams rotēt/griezt. Tavs ūdens - tas ir pirmais, ko es skatos deathrun kartē. Ja tur ir func_water, es tādas nemaz nenovelku, jo parasti tajās ir zems fps, bet šajā gadījumā gan jau tā nebūs. Ir viegls veids kā to apiet - lietot func_illusionary un pielikt trigger hurt entitiju, kad nokrīti. Neatceros kā tur bija, bet, iespējams, viņam varēja arī uzlikt, lai celtos kā func_door. Atcerējos uzreiz par Worms spēli. Un uzreiz ienāca ideja prātā - vari uzlikt lai līmenis ceļas un ar laika intervālu aktivizēt dažādus trigger hurt entitiju dažādos kartes aukstumos Atrgiežoties pie kartes vērtēšanas, pastāv arī citas FORMAS priekšmetiem. Dzīvē nav tikai četrstūrains, kubikains vai puslīdz apaļš priekšmets. Vari kko griezt, līmēt kopā, veidot neordināras formas, tilpuma priekšmetus. Itkā pie terorista tur kkas jau ir, bet nekas īpašs un ļoti simetrisks. Šausmas ir tas, ko tu sauc par apgaismojumu Tjipa viens light_enviroment, un tad istabā kkāds zaļš, milzīgs light entitijs. Laigan, tas ir labāk kā piebāzt ar daudziem lagainiem light entitijiem, ir foršāk, ja ir noskaņa. Viss, ko te tev var vērtēt ir arhiktektūra, gameplay un tekstūras, bet tajos pašos tu dabūtu zemu vērtējumu, jo pēc lamatām izskatās, ka tur nekā īpaša nav. Visā visumā - es šo karti nespēlētu, nemaz nekačātu, skrīni diezgan atbaidoši. Detaļām ir nozīme.
  4. Neatceros kas tur īsti bija, bet lietotājs varēja augšupielādēt savu motd, vajag atjaunot servera versiju.
  5. Kur problēma spēlēt betu?
  6. Tad nu tā, pēc ilgāka laika Valve ir nolēmusi veikt atjauninājumus CS vidē, vairāk šeit http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=207021 Tātad, ko es ar to gribēju panākt? Gribēju uzzināt viedokli(no tiem, kam tas ir svarīgi - serveru uzturētājiem), kas notiksies ar nonsteam serveriem un klientiem, jo cik palasīju ziņas par šo, valve izlaidīs forced update pēc pāris dienām. Kādas prognozes?
  7. Esi pārliecināts, ka tev vsp ir aim_map overviews?
  8. GuskiS

    Gaming Projekti.

    Ja tu domā cs.hackers.lv, tad biju viens no tiem. Bet tas nebija nemaz tik sen. ~6 gadus atpakaļ.
  9. GuskiS

    Gaming Projekti.

    cs.gign.lv divas reizes parādas. Un vai tad 1.5 laikos gignam bija csdm serveris?
  10. GuskiS

    Gaming Projekti.

    Kas tad īsti notika ar chill?
  11. GuskiS

    Gaming Projekti.

    Vēl izskatās, ka kopideja ir augšām cēlusies, vismaz kādu laiku bija pazudis no acīm. Ir vēl kāds?
  12. GuskiS

    Gaming Projekti.

    Nesen kā palasīju vecu vecu topiku par netgames aizvēršanu tepat forumā, sāku uzreiz domāt, cik ir tādi projekti, kas pastāvējuši ilgi un ir pazuduši bezvēsts? Piemēram, šodien iebambīju gamerx.lv - ko es redzu? Slēgts uz nenoteiktu laiku. Kādus jūs projektus atceraties(populārus/pilnus), kuri vairs neeksistē? Un varbūt zini, kas ar tiem notika? Kad es sāku aktīvi darboties pa kumjunitijiem, populāri bija chill.lv, evil.lv, rush.lv, bet pašreiz izskatās, ka šie jau grimst, chill vsp jau slēgts. Tas pats varētu būt ar MW. Vai tiešām CS sāk mirt? Lūdzu, diskusijas
  13. Es nezinu, ko tu tur esi savadījis pie Parametres, bet noteikti nokonfigurēts nav pareizi, vainu pats hammeris vai expert compile logs. Skrīnus no abiem logiem.
  14. Noteikti, ka Addictive. Pašreiz nav Hammer, bet vēl jānomaina FX amount, ja nemaldos. Karoč kkas no 255 uz 100.
×
×
  • Create New...