minds Posted October 4, 2008 Report Share Posted October 4, 2008 cronat Van der Dork Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cronat Posted October 4, 2008 Report Share Posted October 4, 2008 cronat Van der Dork A kam nekadās? XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted October 4, 2008 Report Share Posted October 4, 2008 true, true es tiešām jūtu līdz dažiem autoriem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 tas samurays tajā komiksā pēc runas nu nemaz nelīdzinās man. es neesmu tik rupjš. vincim labs komikss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 vincistera darbs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 Dj_erix ?FTW!!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 vincistera un erix'a komiksi vismaz ir ar kādu humora devu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 1. vincister Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 Man oddisha maakslas darbs baigi patikaas! Izskataas ljoti kvalitatiivi, un arii pasmaidiit var. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 Smējos par RJ8 darba pirmo variantu (otrais variants ir sūds). Taču visinteresantākais šķita sulika darbs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 6, 2008 Author Report Share Posted October 6, 2008 ok, man patlaban nav laika, tāpēc iesūtīt komiksus varēs šodien vēl točna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
STEPAN Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 Tagad [bRATVA] arī taisa komiksu - šovakar vai rīt būs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 būs par mani plz? pasaki, ka būs par mani Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 komikss par rastiju sūkā, bet tas surikātu komikss par riekstiem un sērkociņu bija labs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 8, 2008 Author Report Share Posted October 8, 2008 labi, šodien cerams vakarā laiks būs, apkoposim šo sūdu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 (edited) LOOOOOOOOOOOOOL ! omg XD kristapiņ XD :superlol: varēji jau pacentsties un ielikt manu īsto bildi XD rofl jo tas tur ir mans čoms loool XD tāds dzelzis tu esi http://www.draugiem.lv/friend/?20994 bļā. 10/10. super komiks XD sor bet veidotājs ar kick ass XD vnk zvaigze bļin jūs veči - made my day! again! and i bet you'll make some 10 more for me btw rekur viņš P.S bļad...nomainijās tituls zem nika...nevaru dabūt atpakaļ woot wr1ter vai ko citu...Pogu klabeklis sūkā tāpat kā stepana seja Edited October 8, 2008 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
STEPAN Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 (edited) XD kristapiņ XD :superlol: varēji jau pacentsties un ielikt manu īsto bildi XD rofl jo tas tur ir mans čoms loool XD tāds dzelzis tu esi http://www.draugiem.lv/friend/?20994 bļā. 10/10. super komiks XD sor bet veidotājs ar kick ass XD vnk zvaigze bļin jūs veči - made my day! again! and i bet you'll make some 10 more for me btw rekur viņš P.S bļad...nomainijās tituls zem nika...nevaru dabūt atpakaļ woot wr1ter vai ko citu...Pogu klabeklis sūkā tāpat kā stepana seja :< Tu esi pārāk resns, lai par mani runātu. Edited October 8, 2008 by STEPAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 (edited) '':< Tu esi pārāk resns, lai par mani runātu.'' lool jā. atšķirībā no tevis es saskaitu visus savus preses kvadrātus nevis riepas ej. nost..btw tev derētu nopirkt jaunu seju tagat redzot tevi saprotu no kurienes jūsu klanam tas resnuma sindroms - pastos uz tev un atbilde skaidra Edited October 8, 2008 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
STEPAN Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 lool jā. atšķirībā no tevis es saskaitu visus savus preses kvadrātus nevis riepas ej. nost..btw tev derētu nopirkt jaunu seju tagat redzot tevi saprotu no kurienes jūsu klanam tas resnuma sindroms - pastos uz tev un atbilde skaidra Tad 'pasties' vēl un vēl un tad pieskaries sev līdz sajūti apmierinājumu. Pēc tam skaiti savus 'preses kvadrātus'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cronat Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 (edited) Ejat un izkaujaties. Par tēmu Komikss kā 10 gadīgam bērnam Edited October 8, 2008 by Cronat Link to comment Share on other sites More sharing options...
revoked Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 Par tēmu Komikss kā 10 gadīgam bērnam Un to saka cilvēks kam pieder šis te komikss: http://img133.imageshack.us/my.php?image=komiksev7.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grenadieris Posted October 9, 2008 Report Share Posted October 9, 2008 Njā, diemžēl traģiski lielākoties, sen nebiju smērējis acīs fekālijas, lai nomazgātu to, ko redzēju pēdējā pusstundā (neņemat ļaunā, tie, kas centās). Būtu ātrāk pamanījis, varbūt ar būtu ko iemēģinājis taisīt. Man rodas jautājums, kāda tā dzīve ir, ja daudzi cienītie "mākslinieki" uzskata, ka laba un riktīgi rēcīga komiksa obligāta sastāvdaļa ir vienk bezjēgā izbērti lamuvārdi + BUM/BĀC/BOOM efektiņš + sūdi/peņi/dirsas. To visu var lietot, bet nu... Vismaz kaut ko tur apakšā ielikt, tas viss ir fons, vide, nevis saturs. Oddish gabals ar nepatika, to epizodi zinu, bet nu tu kaut kā galīgi nepareizi sadalīji kadrus, un puse joka jau tur pazuda uzreiz. Tā jau, protams, smuks pēc izskata. Kāmja piece - kad pārvari sākuma pretīgumu pret galveno varoni (un drausmīgo tekstu), viss it kā iet uz augšu, parādās pedobear utt., tu jau sāc berzēt rokas. Bet diemžēl tas pēdējais freims vienkārši to visu nogalina. Sulikam jau laba ideja it kā, bet kaut kur jau redzēta, jā, attiecīgi varēja jau paredzēt, kas būs trešajā freimā. Ok tagad pie patīkamā - vienīgie, kas ir pozitīvas pieminēšanas vērti: Jancis38 - tikai pirmais komikss. Izpildījums praktiski ideāls, plus ideja. Pat pasmaidīt varēja. Nekas baigi rēcīgs, bet vismaz kaut kas (pārējos 20 komiksus gan nevajadzēja štampēt, tur nekā nebija). DjErix - tas par intelliģenci labs, varēja pasmieties, tik kaut kas ar to jpg noticis... Otrs blakus ar bija ok, ideja arī laba. Kā pēdējais (kam arī būtu 3. vieta) - BRATVA. Surprise, suprise. Ja neskaita debīlisma radiāciju un (ne)kvalitāti, tad piedūra vismaz ideja. Pliners, āriešu-only komanda, pederasti, masoni - nu, tur tiešām kaut kas var sanākt, ja normāli pieķeras klāt. Nāvējošs kokteilis! Erix 1. vieta, Jancis 2. imho. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted October 9, 2008 Report Share Posted October 9, 2008 Ņjā, par pēdējo neko debīlāku neesmu redzējis Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted October 9, 2008 Report Share Posted October 9, 2008 kā autors neko nevaru darīt, tāda ir viņa leksika. Erix'am 1. vieta kā bankā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 10, 2008 Report Share Posted October 10, 2008 Nju reali tautas viedoklji te ir parak atskjirigi!Un ja man 1ns patik un 2trs nepatiik,tad citiem ir otradi!pfff!Varu deret ka vinnes tads kas man nepatik!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts